Bitcoin genoptager $ 9.000: Overbevisende analytikere, der er mere opadgående er nært forestående

Bitcoin

Selv midt i fortsat volatilitet i S&P 500, der faktisk nærmer sig rekordhøjde pr. CBOEs volatilitetsindeks (VIX), har Bitcoin fortsat med at skubbe højere og højere.

På torsdag, en dag, hvor førende aktier i Amerika faldt med ca. 2% til 5% stykket, steg Bitcoin 3% højere og steg fra $ 8.900 til så højt som $ 9.170 $.

Priserne er siden afviklet omkring $ 9.100, selvom analytikere mener, at aktivet har plads til at samle sig opad.

Eksempel: delte data af førende kryptobørs Binance på torsdag antyder, at forhandlerne af sin Bitcoin-til-Tether USDT-kontrakt for det meste er lange, hvor 67,61% af “tophandlere” (top 20% efter saldo) satser på den førende kryptokurrency, der går højere.

For ikke at nævne, alle konti på Binances futuresplatform har et samlet forhold mellem lang og kort på 2,20, hvilket tyder på, at flertallet satser på BTC-kurs højere i de kommende dage.

Binance Futures-forhandlere er i øjeblikket lange $ BTC/ USDT samlet på den daglige tidsramme.

"Tophandlere" defineres som de øverste 20% af de handlende efter margenbalance.

Handle videre #BinanceFutures med op til 125x gearing her:

&# 128200; https://t.co/jkiHuCEZjO pic.twitter.com/qsEZ4F0gsY

– Binance (@binance) 5. marts 2020

Men hvad overbeviser så mange investorer, at BTC er klar til at samle sig endnu længere, end det allerede har gjort de sidste par dage?

Positiv teknisk tendens intakt for Bitcoin

Analytiker Fractalwatch bemærkede for nylig, at to nøgleindikatorer på det daglige diagram antyder, at BTC har plads til at køre; Mere specifikt er MACD og Stochastic Relative Strength Index buet højere og har plads til at samle sig opad, hvilket kan understøtte en multi-procents bevægelse højere.

1 dags bitcoin ser godt ud, og det kan være klar til endnu et ben op.$ btc pic.twitter.com/95sitcEzEo

– Fractalwatch (@Fractalwatch) 5. marts 2020

Det er ikke alt. SmartContracter, kryptovalutahandleren, der sagde, at Bitcoin ville falde til bunden i 2018 på $ 3.200, bemærkede for nylig, at han mener, at “Litecoin måske har bundet sig,” og tilføjede, at det førende altcoin sandsynligvis forbereder sig på at tage nye årlige højder.

SmartContracters analyse er relevant for BTC, fordi LTC længe har fungeret som en slags bellwether for resten af ​​markedet, rally før Bitcoin og dens lignende, og omvendt. Implikationen her: hvis Litecoin kom til bunden i denne weekend, gjorde BTC det også.

Legaliseringen af ​​branchen: Bullish

Ikke for at slå en død hest, men stemningen på Crypto Twitter er blevet styrtet de sidste par dage af positive lovgivningsmæssige afgørelser fra myndighederne på nogle af Bitcoins største markeder.

En onsdagsafgørelse fra Indiens højesteret vendte nemlig de anti-kryptobegrænsninger, som RBI pålagde industrien. Dette skridt giver bankerne mulighed for at lette banktransaktioner med brancheenheder igen, “fjerne en stor hindring for sektorens udvikling”, som Reuters siger..

Denne afgørelse skulle faktisk tillade, at Bitcoin-børser igen kunne tilbyde deres tjenester til 1,3 milliarder indianere, som effektivt blev afskåret fra at tildele fiat til branchen i over et år på grund af det gældende forbud, der tvang mange lokale børser og pengeautomater til lukkeroperationer.

Dette blev fulgt op af Sydkorea, hvis sydkoreanske nationalforsamling netop vedtog lovgivning, der vil installere en omfattende ramme for regulering af kryptokurver. Selvom nogle privatlivsindstillede individer har bekymret sig for, at dette vil resultere i en stigning i AML- og KYC-proceduren med sydkoreanske børser, siger mange, at dette legitimerer branchen, hvilket giver Bitcoin og andre digitale aktiver en større chance for at se sydkoreanske investeringer i det kommende flere år.

Økonom og kryptokommentator Alex Krüger skrev om sagen:

Dette er stadig meget bullish. Indtil nu var koreanske banker ikke interesseret i at lave KYC / AML til krypto, så børser havde svært ved at opstille klienter, og krypto i Korea var slags død. Dette vil ændre sig nu.

Dette er stadig meget bullish.

Indtil nu var koreanske banker ikke interesseret i at lave KYC / AML til krypto, så børser havde svært ved at opstille klienter, og krypto i Korea var lidt død.

Dette vil ændre sig nu.

Men indse det "Nu fuldt ud lovligt" overskrifter er groft vildledende.

– Alex (@classicmacro) 5. marts 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me