Bitcoin falder igen: Sænk til $ 9.500, da bjørne opretholder kontrol

Red Crash Price Crypto

Desværre fik tyre endnu et slag mandag, hvor Bitcoin fortsatte med at sælge efter at have samlet sig så højt som $ 10.025 i weekenden.

Ved dagens lave handlede kryptovalutaen så lavt som $ 9.490 på nogle børser langt under det femcifrede prispunkt, hvor det startede dagen.

På trods af det fornyede salgspres er der stadig mange stadig bullish på Bitcoin med henvisning til en sammenløb af faktorer for, hvorfor de mener, at denne kortsigtede volatilitet bare er støj i det større og lysere kryptobillede.

Analytikere forbliver optimistiske midt i Bitcoins svaghed

Da Bitcoin begyndte at falde mod $ 9.500 mandag, havde analytikere over hele linjen deres øjne limet til diagrammerne og ventede med ventet ånde for at se, hvordan kryptokurrency ville reagere på det afgørende prispunkt.

  • Efter at have brudt under $ 9.500 i et par sekunder, sprang kryptovalutaen relativt hårdt tilbage og steg så højt som $ 9.600 i de minutter, der fulgte.
  • Bounce blev senere bekræftet, da BTC lukkede sit daglige lys til mandag på ca. $ 9.600, hvilket negerer nogle negative bivirkninger af faldet.

Selvom det ikke i sig selv var et smukt lys, siger analytikere, at det er en sølvforing under de rystende forhold, som kryptokurrencymarkedet har udstillet i løbet af de sidste par uger.

Nedenfor er en analytiker diagram af denne sølvforing, som viser, at på trods af Bitcoin-udskrivning af en række lavere højder, har den holdt $ 9.500, som om dens levetid var afhængig af det, hvilket tyder på, at der stadig er et godt købstryk på kryptomarkederne.

Se billede på Twitter

Denne beholdning på $ 9.500 er vigtig, da prispunktet er blevet defineret som “større” support af mange analytikere, idet det bemærker, at det er her, hvor Bitcoins “Kina-pumpe” toppede i 2019, og hvor et par centrale tekniske analyseniveauer.

Og ikke for at slå en død hest, men Bitcoin trykte det, der er kendt som et gyldent kors tidligere på denne måned, hvorimod dets 50-dages enkle glidende gennemsnit krydsede over det 200-dages glidende gennemsnit efter dannelse af et dødskors sidste år.

Dette er især relevant for Bitcoin, fordi tidligere gyldne kryds førte til ekstremt stærke samlinger.

Faktisk fandt denne forfatter, at når et gyldent kors blev set i 2015, fulgte et rally fra omkring $ 300 til $ 20.000, og da en anden blev registreret i 2012, endte det med at være en forløber for et over 20.000% rally, der tog Bitcoin langt fra $ 10 til $ 1.000.

Gold Surges, Boosting Bull Case for BTC

Som antydet i en tidligere Blockonomi-markedsopdatering, kunne den nylige styrke i guld tilføje Bitcoin-tyresagen.

I løbet af de sidste 24 måneder er det kæmpede ædle metal, der dramatisk har underpresteret lagre og andre almindelige aktiver siden den store recession i 2008, endelig begyndt at vise tegn på en opadgående tendens.

Efter at have samlet mere end et dusin procent i 2019 fortsatte prisen på en guldunse med at stige højere ind i 2020, hvilket skabte en ny heltidshøjde over for en række valutaer.

For nylig ramte metallet en syv-årig højdepunkt mod den amerikanske dollar mandag og nåede en pris, der bare var sky på $ 1.700, opdrevet af et tumultuøst aktiemarked, som selv blev bevæget af frygt for, at koronavirusudbruddet fra Kina bevæger sig ind i Vesten.

Denne styrke i guld, hævder senior råvareanalytiker hos Bloomberg Mike McGlone, at det kan bidrage til Bitcoins styrke fremad:

Der er lidt, der skubber det lavere, når man overvejer et faldende udbud, stigende adoption og gunstig makroøkonomi. […] Vores grafik viser tilsyneladende forankrede tendenser: at sætte pris på kvasi-valutakurser og faldende obligationsrenter. I betragtning af stigende gæld til BNP-niveauer, især i USA, Japan og Kina, er det ikke overraskende, at alternative værdibutikker vinder.

Det er vigtigt at påpege, at der har været nogle revner i fortællingen, at Bitcoin er beregnet til at være en digital modstykke til guld og andre risikofri aktiver..

Mandagens prishandling var et perfekt eksempel: Bitcoin faldt sammen med S&P 500 og Dow Jones, mens guld samledes. Når BTC tidligere har handlet sammen med guld, har korrelationen altid været noget ufuldkommen og undertiden fuldstændig ikke-eksisterende, idet kryptokurrency ofte rally eller styrter minutter før eller efter ædle metaller gør noget lignende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me