Bitcoin eksploderer igen og krydser $ 10.300, der efterlader analytikere, der ønsker mere

Bitcoin

Bjørne kunne ikke holde Bitcoin undertrykt længe. Mandag morgen brød prisen på den førende kryptokurrency endnu en gang højere og steg fra $ 9.800, hvor den havde fundet en kortsigtet supportbase efter en weekendnedgang til $ 10.400 i løbet af få minutters tid. Dette repræsenterede en 6% bevægelse højere.

Selvom dette kan være en tilfældighed, var timingen af ​​det stærke træk højere – som likviderede $ 50 millioner i korte positioner på førende derivatudveksling BitMEX – uhyggelig, da starten på en Bitfinex vedligeholdelsessession så BTC begynde at stige højere.

Nogle har spekuleret i, at handlende lukkede deres korte positioner på Bitfinex før vedligeholdelsen, hvilket skabte et opadgående prispres.

Under alle omstændigheder forventer analytikere, at Bitcoin vil stige højere og højere i de kommende dage og uger, idet de citerer det faktum, at de tekniske og fundamentale udsigter for kryptokurrency forbliver afgørende positive.

Bitcoin er stadig i opadgående, konkluderer mange analytikere

Dave the Wave – den pseudonyme kryptohandler, der i midten af ​​2019 forudsagde et fald til $ 6.000 til Bitcoin (det skete) – hævdede for nylig, at kryptokurrency stadig er på rette vej til at ramme $ 11.000 til $ 11.500, inden han så nogen form for tilbagebetaling.

Denne forudsigelse er baseret på hans kortlægning, som siger, at BTC vil skubbe mod toppen af ​​en langsigtet nedadgående tendens på en parabellignende måde..

Vend tilbage igen. Den store IF i ovenstående diagram skete ikke. Hvor højt kan det gå? Ser man på det næstsidste diagram ovenfor – 11K interval inden ‘50% ‘konsolidering [i reelle termer].

Mindre udsigt – bryd ud her og nu af den dannede trekant, det dominerende mønster. pic.twitter.com/28wSdV1NkL

– dave the wave (@davthewave) 11. februar 2020

Dave the Wave’s opfordring til Bitcoin om at komme ind i $ 11.000 er blevet gentaget af en række andre fremtrædende analytikere.

Filb Filb sagde for eksempel, at han forventer, at Bitcoin vil rally til $ 11.500 i de kommende uger, fordi det lukkede sidste uges lys over nøglen $ 9.500, hvilket har fungeret som makromodstand og support ved mange lejligheder. Filb Filb forudsagde BTC’s prisbane for 4. kvartal 2019 og starten af ​​2020.

Jacob Canfield, en fuldtids kryptohandler, er begyndt at se på $ 11,300 til $ 11,400-regionen som et potentielt sted for kryptokurrency at udvikle sig i de kommende uger og bemærker, at der eksisterer en langsigtet trendline på dette niveau.

Dette er en temmelig gyldig afhandling om #bitcoin.

$ 11.300 – $ 11.400 rækkevidde.

Jeg forventer en vis konsolidering derovre. pic.twitter.com/Jt8gqhRCe8

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 12. februar 2020

Bloomberg advarer mod tilbagetrækning på kryptomarkedet

Selvom de fleste kryptohandlere er overbeviste om, at mere opadgående er overhængende, har Bloomberg advaret om, at noget ulempe kan være overhængende.

I en artikel med titlen “Bitcoin falder fra $ 10.000, mens tekniske data peger mod smerter fremad,”Stikkontakten skrev, at BTC kunne falde længere herfra simpelthen fordi sidste gang det krydsede det centrale psykologiske niveau på $ 10.000, kæmpede det:

Det kæmpede ligeledes med dette niveau i september, da det krydsede $ 10.000 – den efterfølgende måned tabte det mere end 14%.

Virksomheden tilføjede, at “token er overkøbt baseret på 14-dages relativ styrkeindeks (RSI), der krydsede 70-mærket.” RSI siger, at et aktiv er “overkøbt”, når metricen passerer 70, for det signalerer, at tyre er overudvidet.

Disse to faktorer i tandem, skrev Bloomberg, “antyder et potentielt tilbagetog forude, da mønten kæmper for meningsfuldt at bryde ud af sit nylige handelsinterval.”

For ikke at nævne bemærkede Thomas Thorntown fra Hedge Fund Telemetry for nylig, at TD Sekventiel indikator udskrev et 13 lys, ofte et tegn på en vending på markederne.

#BITCOIN DeMark sekventiel nedtælling 13 i dag. Vi anbefalede at sælge den lange sidste uge med 50% gevinst fra købssignaler i december. pic.twitter.com/0FrFu7bt5q

– Thomas Thornton (@TommyThornton) 10. februar 2020

Dette signal er vigtigt, fordi TD-sekvensen har været yderst nøjagtig til at kalde Bitcoins makrobøjningspunkter de sidste par år; for eksempel; den udskrev en 13 i bunden af ​​$ 6.400 i december 2019.

Dette historiske præcedens for 13 markeringstendensændringer i Bitcoin indebærer, at BTC de næste par uger vil spore en håndfuld procent, måske mere, lavere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me