Analytikere: Bitcoins udsigter positive, da prisen stabiliserer sig omkring $ 8.900

Bitcoin

Aktiemarkedet oplevede en sindssyg rebound onsdag med førende indekser som S&P 500 og Dow Jones 30 vinder over 4% stykket i løbet af dagens session.

Bitcoin har også haft gevinsterne og har samlet en relativt beskeden 1% til $ 8.900, men viser tegn på, at den stadig bygger teknisk styrke i de kommende dage og uger, siger analytikere.

Her er en samling af nogle af disse faktorer, som involverer både teknisk analyse og grundlæggende analyse.

Bitcoin-indikatorer foreslår, at rally har plads til opadgående

  • Siden faldet så lavt som $ 8.400 i weekenden, har Bitcoin klaret sig ganske godt og rally så højt som $ 8.970 lige den anden dag.
  • Mens priserne siden har afgjort omkring $ 8.900 i et potentielt topping-mønster, er nogle af branchens bedste analytikere enige om, at mere upside er en uundgåelighed.

I Blockonomis tidligere markedsopdatering henviste vi til Bloomberg, som skrev, at BTC formåede for nylig at genoptage det nederste bånd af Trading Envelope Indicator, en “måler, der glatter glidende gennemsnit for at kortlægge højere og lavere grænser.”

Outlet skrev, at dette er et tegn på, at det kan teste 10.600 $ – cirka 17% over den nuværende markedspris:

Det kan muligvis teste den øvre grænse, hvilket kan bringe mønten på omkring $ 10.600. Bitcoin sendte et lignende træk i midten af ​​december,

Dette flydende sentiment er blevet gentaget af andre.

Pseudonym trader Financial Survivalism, der nøjagtigt kaldte datoen og størrelsen på Bitcoins rally i januar uger i forvejen, for nylig indsendt nedenstående analyse, mener, at han ser bemærkelsesværdige tegn på en lærebog Wyckoff-akkumulering, der dannes på BTC’s diagram siden styrtet fra $ 10.000.

Skulle lærebogsmønsteret spille ud, hvilket svarer til det, der markerede BTC’s bund på $ 6.400 i december, vil kryptokurrency sandsynligvis ende marts et sted omkring $ 10.000.

#Bitcoin viser stærke tegn på en Wyckoff-akkumulering på 4-timers diagrammet. &# 129488;&# 128640; pic.twitter.com/11nPj2zTFf

– Finansiel overlevelse (@Sawcruhteez) 4. marts 2020

Grundlæggende hævder angiveligt denne optimisme.

Indiens Crypto Ruling foreslår $ 9.000 + Bitcoin er nært forestående

Alex Krüger, økonom og erhvervsdrivende, der nøje følger kryptovalutaen, bemærkede, at Bitcoin sandsynligvis snart vil presse over $ 9.000 på grund af en simpel grund eller rettere en nyhedsbegivenhed.

Nyhedshændelsen: Indiens højeste domstol, Indiens højesteret, nedlagde onsdag en forordning, der effektivt resulterede i, at Bitcoin og kryptokurver blev forbudt over hele nationen på 1,3 milliarder mennesker.

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi tillader kendelsen banker at lette banktransaktioner med enheder, der beskæftiger sig med kryptokurver (nemlig startups og Bitcoin-børser) igen, “fjerner en stor forhindring for sektorens udvikling”, som Reuters siger.

Ja, Bloombergs analyse af Højesterets træk forklarede, at onsdagens afgørelse betyder “virtuelle valutainvestorer og virksomheder [kan] presse mod, at strengere regler planlægges af en skeptisk regering,”

På nyheden sagde Krüger, at nyheden var “bestemt bullish” for Bitcoin og andre kryptokurver, og henviste til det faktum, at krypto-udvekslinger med højesterets dom igen kan begynde at dukke op omkring Indien, hvilket giver et medium, gennem hvilket fiat kan strømme ind digitale aktiver.

$ BTC har været relativt stille, hvilket var ret mærkeligt i betragtning af de store nyheder fra Indien.

Det vil tage tid for øget indisk efterspørgsel at komme online, men nyheden var bestemt bullish.

Pris > 9K giver snart mening for mig. Nogen skubber nu.https://t.co/d22jXbJyyz

– Alex (@classicmacro) 5. marts 2020

Federal Reserve & Regeringer fortsætter med at injicere milliarder i økonomien

For at reagere på voksende frygt for en fuldstændig recession (som nogle har sagt kunne snebold ind i en depression) er verdens centralbanker og regeringer begyndt at gennemføre finanspolitiske og monetære stimuli.

Det startede med den kinesiske regering, som har injiceret milliarder i deres økonomi for at holde den flydende, fordi Kina er blevet så stærkt påvirket af udbruddet af coronavirus.

Så i sidste uge afslørede Hongkongs regeringen en finanspolitisk stimuleringspakke, der afslørede en hensigt om at skære visse skatter på lønningslisten og distribuere HK $ 10.000 til hver registreret fastboende.

Dette vil snart blive fulgt op af lignende finanspakker fra Australien, Indonesien og mange andre økonomier – måske endda USA.

Al denne handling, siger økonomer og handlende både i krypto og traditionel finansiering, vil bevise værdien af ​​investeringer som guld og Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me