Topanalist bevestigt $ 100.000 Bitcoin-prijsdoel voor eind 2021

Bitcoin

Hoewel de prijs van Bitcoin nog niet voorbij het vorige hoogste punt ooit van $ 20.000 is, beginnen beleggers zich onlangs af te vragen waar de volgende cryptocurrency bull-cyclus het actief zal brengen.

Sommige beren hebben gezegd dat het aanhoudende herstel slechts een ‘echobubbel’ is, waardoor de kracht van de cryptocurrency de komende weken zal afnemen, wat resulteert in een nieuwe bearmarkt die de prijzen naar het laagste niveau in jaren zal brengen..

Anderen hebben echter gezegd dat de komende bull-cyclus Bitcoin waarschijnlijk naar nieuwe hoogten zal brengen, mogelijk in de zes cijfers in termen van de prijs van het actief..

Een goed voorbeeld: een prominente analist afkomstig van institutionele markten in Europa wierp onlangs zijn aandeel in de voorspelling dat Bitcoin tegen het einde van 2021 minstens $ 100.000 zal verhandelen – iets minder dan 24 maanden verwijderd..

Mocht dit gebeuren, dan zal BTC binnen maximaal 23 maanden met 880% moeten stijgen, een prestatie die niet onmogelijk maar onwaarschijnlijk is als je kijkt naar de relatieve magere winsten van de aandelenmarkt en andere activaklassen..

Bitcoin zal waarschijnlijk $ 100.000 bereiken, concludeert Top Analyst

Als je de afgelopen jaren überhaupt in de cryptocurrency-ruimte hebt gezeten, heb je waarschijnlijk de online bijnaam ‘PlanB’ vrij vaak gehoord.

Voor degenen die het niet weten, is PlanB, wiens Twitter-tag ‘100trillionUSD’ lijkt, wat lijkt te verwijzen naar de ongelukkige monetaire trend in de hyperinflatie van fiat-valuta’s, een vooraanstaande analist in Bitcoin geworden, nadat hij een aantal digitale werken heeft uitgebracht die nauwkeurig zijn schijnbaar willekeurige bewegingen van de cryptocurrency-markt.

Het bekendste stuk van hem is “De waarde van Bitcoin modelleren met schaarste,’Een Medium-post die hij in maart vorig jaar publiceerde, waarin hij onthulde dat de schaarste van Bitcoin kan helpen bij het voorspellen van de marktkapitalisatie van het actief, door een logaritmisch regressiemodel te creëren om dit te doen. Telkens wanneer de inflatie van Bitcoin daalt, stijgt de reële waarde als gevolg van de marktdynamiek.

Zijn model – dat is getest op een R-kwadraat van 95% (wat extreem nauwkeurig betekent in statistieken) en waarvan is bevestigd dat het is geïntegreerd met de prijs van BTC (in plaats van een toeval) – voorspelt dat de ‘eerlijke’ prijs van Bitcoin ergens tussen $ 55.000 tot $ 100.000 na de halvering van mei 2020, waarbij de inflatie van het activum wordt gehalveerd vanwege code die in de blockchain is ingebouwd.

PlanB heeft onlangs een prijsvoorspelling van dit model opgesteld. In een tweet schreef hij dat Bitcoin waarschijnlijk het hele jaar boven $ 8.200 zal worden verhandeld, en voegde eraan toe dat “de bull-run zal beginnen nadat de halvering [en de prijzen] vóór december 2021 boven de $ 100.000 zullen stijgen.”

*** Update: mijn 2 sats aan #bitcoin prijs:

– 2020: btc blijft boven de $ 8200 (dus we dalen NIET naar $ 6k of $ 4k niveaus die anderen nu voorspellen)

– Halvering in mei 2020: zal meer dan $ 10k zijn

– 2021: bull run begint na de halvering en bereikt $ 100k voor december 2021#NotFinancialAdvice https://t.co/Zkkma4ZBSd

– PlanB (@ 100triljoenUSD) 10 februari 2020

Niet zo gek als het klinkt

Hoe gek een Bitcoin-prijs van $ 100.000 ook mag klinken, velen hebben deze prijsvoorspelling gerationaliseerd.

PlanB, bijvoorbeeld, schreef het volgende in zijn eerder genoemde magnum opus, en benadrukte hoe snel Bitcoin kan groeien wanneer economische waarde dit ecosysteem binnenstroomt van investeerders van de wereld als gevolg van macro-factoren:

 Mensen vragen me waar al het geld dat nodig is voor $ 1 trn bitcoin marktwaarde vandaan zou komen? Mijn antwoord: zilver, goud, landen met een negatieve rente (Europa, Japan, binnenkort VS), landen met roofzuchtige regeringen (Venezuela, China, Iran, Turkije enz.), Miljardairs en miljonairs die zich indekken tegen kwantitatieve versoepeling (QE), en institutionele beleggers het ontdekken van de best presterende activa van de afgelopen 10 jaar.

In een recent CNBC “Fast Money” -segment gaven alle gastheren van het panel – waarvan sommigen de afgelopen jaren sceptisch waren over Bitcoin en cryptocurrencies als geheel – toe dat Bitcoin snel zou kunnen groeien als gevolg van macro-factoren die voortbouwen op de horizon. Een van de ankers zei bijvoorbeeld:

In een wereld waarin centrale bankiers over zichzelf struikelen om hun valuta te devalueren, wint Bitcoin. In een wereld van fiat-valuta’s is Bitcoin de winnaar.

Dit had betrekking op de trend van centrale banken over de hele wereld om hun beleidsrentes te verlagen en geld in de economie te injecteren (door effectief te lenen) om positieve economische trends te ondersteunen, ten koste van de koopkracht van hun respectieve valuta’s..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me