De Bitcoin-prijs zal de komende 25 jaar $ 350.000 bedragen, zegt Kraken Research

Bitcoin

Onderzoekers van het grote crypto-uitwisselingsplatform Kraken zeggen dat de prijs van Bitcoin (BTC) tegen 2045 $ 350.000 zou kunnen bereiken. Deze voorspelling is gebaseerd op de verwachte vermogensoverdracht die de komende twee decennia zal plaatsvinden. millennials aanzienlijk kapitaal om te investeren in de best beoordeelde cryptocurrency.

De prijsvoorspelling van Kraken komt te midden van de neerwaartse moeilijkheidsgraadaanpassing voor het netwerk, waarbij de hash-snelheid met meer dan 45 procent daalt ten opzichte van de hoogtepunten die eerder dit jaar zijn vastgesteld. Paniek over de COVID-19-pandemie had alle opwaartse prijsstijgingen uitgewist, waarbij BTC momenteel worstelt om een ​​aanhoudende push boven de $ 7.000 te behouden.

De overdracht van grote rijkdom zal de Bitcoin-prijs verhogen

In een verslag doen van gepubliceerd door Kraken Intelligence – de onderzoeksafdeling van de crypto-uitwisseling, zou de inkomende vermogensoverdracht van $ 70 biljoen van babyboomers naar millennials in de komende twee decennia de Bitcoin-prijs kunnen doen oplopen tot $ 350.000. Het prijsdoel voor 2045 is gebaseerd op een investeringstoewijzing van 5% en een heffing op successierechten van 2%, waardoor er bijna $ 1 biljoen in de Bitcoin-markt zou kunnen stromen..

* NIEUW * HOE EEN GENERATIONELE SHIFT KAN GEVEN #BITCOIN EEN BOOST VAN $ 1 TRILLION

Alleen al in de VS zal in de komende decennia $ 70 biljoen worden overgedragen van Boomers naar Bitcoin-vriendelijke generaties.

In nieuw onderzoek verdelen we de impact die deze verschuiving zou kunnen hebben &# 129525;&# 128071;https://t.co/LrKV2USlY5 pic.twitter.com/ISmlWjhNYb

– Kraken Exchange (@krakenfx) 25 maart 2020

Volgens het onderzoeksrapport zal naar verwachting bijna 70% van de vermogensoverdracht van $ 70 biljoen plaatsvinden in het komende decennium, wat duidt op de mogelijkheid van een gezonde Bitcoin-prijsgroei tussen nu en 2030. Zelfs bij een toewijzing van 1% van de inkomende vermogensoverdracht naar Bitcoin, de cryptomarkt zou bijna $ 200 miljard aan nieuwe investeringen kunnen ontvangen.

Een fragment uit het rapport van Kraken luidt:

“Ondanks het feit dat onze analyse zich uitsluitend op de Amerikaanse markt richt en de prijs van bitcoin op een toekomstige datum niet kan voorspellen, kunnen we wel analyseren dat de genoemde toewijzing van geërfde rijkdom, of marginale vraag, aan bitcoin ten opzichte van het marginale aanbod van bitcoin komt. 2044… De geïmpliceerde prijs van bitcoin varieert tussen ongeveer $ 68.000 en $ 706.000 wanneer we deze hernieuwde vraag beschouwen als een functie van het marginale aanbod van bitcoin in de komende 25 jaar. Ons basisscenario van 5% piektoewijzing en 2% belasting wijst op een impliciete prijs net ten zuiden van $ 350.000. “

De onderzoekseenheid van Kraken is niet de eerste die een enorme stijging van de Bitcoin-prijs in de komende decennia voorspelt als gevolg van de overdracht van generaties. In 2019 verklaarde Barry Silbert, CEO van Grayscale, dat het deel van de $ 70 biljoen in goud door erfgenamen van millennials naar Bitcoin zal worden overgedragen.

Volgens Silbert zal de veranderende investeringsdemografie netto positief zijn voor Bitcoin, aangezien millennials gemiddeld een positieve houding hebben ten opzichte van de opkomende digitale economie – een overtuiging die ook wordt gedeeld door het onderzoeksteam van Kraken en wordt ondersteund door talloze onderzoeken.

Neerwaartse moeilijkheidsaanpassing kan een signaal zijn voor de laagste prijs van de lokale prijs

Bitcoin-prijsHoewel Bitcoin in de komende twee decennia klaar is voor enorme winsten, worstelt de best gerangschikte cryptocurrency momenteel om boven de prijs van $ 7.000 te blijven. Sinds half maart daalde tot $ 3.800, kon de best gerangschikte crypto zijn startprijs voor 2020 van $ 7.100 niet bereiken..

Zo is BTC momenteel met bijna 10% gedaald voor het jaar, ondanks een stijging van 45% medio februari 2020. BTC-stieren zoals Binance CEO Changpeng Zhao zeggen echter dat de Bitcoin-prijs van $ 100.000 “niet moeilijk voor te stellen” is.

Wat betreft de netwerkfundamentals, de Bitcoin-mijnbouwproblematiek heeft een neerwaartse aanpassing van 15% ondergaan om rekening te houden met het tekort aan hash-snelheid. Zoals eerder gemeld door Blockonomi, daalde de hash-snelheid van Bitcoin met meer dan 40% ten opzichte van het hoogste punt in 2020.

Eerdere neerwaartse moeilijkheidsaanpassingen zijn voorafgegaan aan de vorming van lokale bodems en de laatste was medio december 2018 op het hoogtepunt van de mijndoodspiraal. BTC-bulls hopen dat de geschiedenis zich herhaalt met de neerwaartse moeilijkheidsaanpassing die de weg vrijmaakt voor een aanzienlijke Bitcoin-prijsstijging, vooral met het halveringsevenement voor blokbeloningen op minder dan twee maanden tijd..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me