Coin24 Review: niet-bewaarplichtige uitwisseling om uw tokens te ruilen

Munt24

Als u ooit een handelsplatform voor cryptocurrency bent tegengekomen, begrijpt u misschien hoe complex de systemen kunnen zijn in de cryptohandelwereld. Munt24 is op een missie om het cryptohandelproces te vereenvoudigen en het werken met crypto-uitwisselingen eenvoudig en comfortabel te maken voor elke potentiële belegger.

In tegenstelling tot gevestigde financiële markten, die standaard handelsplatforms hebben, bieden veel van de bestaande cryptohandelplatforms geen reeks gestandaardiseerde tools. Dit kan frustrerend zijn, en er zijn ook andere redenen waarom het bedrijfsmodel van Coin24 zo logisch is.

Er zijn soms prijsverschillen tussen de grote crypto-beurzen, vanwege het ontbreken van een centraal verrekeningssysteem voor alle beurzen. Hoewel dit steeds minder invloed heeft op de prijzen, is het logisch om het meeste uit uw investeringen te halen.

Bezoek Coin24

Wat is Coin24?

Kortom, Coin24 is een crypto-uitwisselingsplatform waarmee u kunt wisselen tussen koop- en verkooplocaties voor cryptocurrency door alle prominente beurzen op de markt te verzamelen en realtime prijzen van elk te vergelijken..

Coin24-startpaginaCoin24-startpagina

Liefhebbers van cryptovaluta hebben tal van opties om te overwegen met meer dan 50 cryptocurrencies, digitale valuta’s en andere activa. De taalbarrière is geen probleem, aangezien Coin24 wereldwijde klanten ondersteunt in 15 talen, zoals Engels, Frans, Duits, Japans, Chinees, Spaans, Italiaans, enz …

Coin24-functies

Coin24 is een gebruiksvriendelijk peer-to-peer crypto-uitwisselingsplatform met een eenvoudig ontwerp en een handige interface. Beginners zullen merken dat er geen problemen zijn met handelen met Coin24, terwijl ervaren beleggers veel tijd kunnen besparen op cryptohandel.

Het platform is ontwikkeld om soepele cryptohandel te bieden zonder ingewikkelde procedures. Het hele koop- en verkoopproces is gestroomlijnd, aangezien gebruikers bij geen enkele beurs gevraagd worden om een ​​account aan te maken om te handelen.

Exchange en Exchange-tracking

Crypto-handel is veel gemakkelijker met Coin24. Het systeem heeft meer dan 50 crypto-handelsparen die gebruikers kunnen kopen en verkopen. Het is niet overdreven om te zeggen dat Coin24 een van de grootste cryptoconverters is. Behalve anoniem handelen, kunnen gebruikers ook een ordernummer invoeren om hun orderstatus bij te houden en hun privacy te beheren.

Geloofwaardigheid

Vertrouwen is ongetwijfeld een van de grootste zorgen als het gaat om crypto-uitwisselingsdiensten. Bij Coin24 zijn uw privacy en veiligheid gegarandeerd, aangezien Coin24 een niet-bewaarplichtige beurs is. Een niet-bewaarplichtige uitwisseling is er een waarbij de uitwisseling geen van uw geld vasthoudt en alleen transacties mogelijk maakt van en naar de beurzen die door de gebruikers zijn geselecteerd.

Kies uit 50 activa om te ruilenKies uit 50 activa om te ruilen

In tegenstelling tot de custodial exchange die de kans op geldverlies via een hack vergroot, is een niet-custodial exchange minder kwetsbaar voor aanvallen door hackers, dieven of geblokkeerde accounts.

Dus wat is hier het geheim??

De waarheid achter dit model ligt in de volledige controle over gebruikers. U heeft geen account nodig om aan de slag te gaan, wat betekent dat u geen tijd hoeft te verspillen aan het verstrekken van vertrouwelijke persoonlijke gegevens om te voldoen aan de KYC-procedures. Alleen u bezit uw privésleutels en bezit 100% controle over uw geld.

Ondersteuningsteam

Livechat is open en beschikbaar op elk moment van de dag.

Wanneer u problemen ondervindt, kunt u direct contact opnemen met het klantenserviceteam van Coin24 en zij staan ​​klaar om u te helpen. Coin24 begrijpt dat goede ondersteuning voor crypto-uitwisselingen belangrijk is. Dat is de reden waarom het bedrijf een zeer actief ondersteuningsteam heeft dat altijd ondersteunende oplossingen kan bieden voor alle problemen waarmee zijn klanten worstelen.

BlockChen en BlockSDK

BlockChen en BlockSDK, gemaakt door het ontwikkelingsteam, zijn nieuwe extra functies op Coin24.

BlockChen is een zoekmachine waarmee gebruikers belangrijke aspecten van Bitcoin, Bitcoin-cache, Ethereum, Litecoin, Dash of Monero kunnen verkennen, inclusief adressen, blokken en transacties. Met andere woorden, gebruikers krijgen toegang tot diepere blockchain-gegevensanalyse. BlockSDK is een cryptocurrency API-service die andere gebruikers helpt om de code rechtstreeks te configureren om met de handel te communiceren.

Affiliate-programma

Coin24 is niet alleen een handelsplatform, maar het is ook een speeltuin voor veel gebruikers die extra geld willen verdienen via verwijzingen. Uw kans om extra inkomsten te genereren wordt benut via lucratieve partnerprogramma’s. Programmaleden hebben recht op 100% inkomsten van elke nieuwe klant die ze naar de site verwijzen.

Stapsgewijze handleiding om te ruilen met Coin24

Het maakt niet uit of u een beginnende handelaar bent of een ervaren belegger, er is geen truc om uw uitwisseling met Coin24 te beheren. Het proces is ontworpen om crypto-uitwisseling eenvoudiger en comfortabeler te maken voor cryptohandelaren.

Hier is een gedetailleerde handleiding om aan de slag te gaan:

  • Eerste stap: Kies het cryptocurrency-paar dat u wilt verhandelen (bijvoorbeeld BTC / ETH).
  • Hoeveelheid invoeren: voer in hoeveel BTC u wilt ruilen.

    Coin24 toont de transactiekosten.

  • Als u akkoord gaat met het aanbod, kunt u het ETH-adres vermelden waar u uw munten wilt storten. U kunt ook een terugbetalingsadres invoeren om uw BTC terug te krijgen voor het geval de ruil niet kan worden voltooid.
  • Selecteer het tabblad “Transactie starten”.
  • Coin24 zal vervolgens een BTC-stortingsadres en een QR-code achteraf produceren. Dit is het adres waarnaar u uw BTC verzendt vanuit uw eigen externe portemonnee.
  • De volgende stap: transactieverwerking en bevestiging.
  • Laatste stap: wacht tot uw eigen BTC-portemonnee vol met munten is.

Een ding dat u in gedachten moet houden, is dat overdrachten van cryptocurrency permanent zijn.

Zodra u een verkeerd adres heeft ingesteld en uw geld ernaar heeft overgemaakt, is er geen manier om herstel te krijgen. Het is van het grootste belang om zorgvuldig de authenticiteit te zoeken met alle adressen die u heeft ingevoerd. In de meeste gevallen duurt het ongeveer 30 tot 45 minuten om de transactie te verwerken.

Met alle cryptocurrencies op Coin24 kan er een vertraging optreden bij sommige transacties, maar dit is geen groot probleem. Uw geld is veilig en de uitwisseling zal doorgaan wanneer het netwerk transacties bevestigt.

Coin24-vergoedingen

Zoals hierboven vermeld, is er geen account nodig bij Coin24, dus er worden geen kosten in rekening gebracht voor een accounttariefplan.

Voor de wisseldiensten moeten gebruikers een tarief betalen tussen 0% en 0,49% voor hun handelsfaciliteiten, waarbij het bedrag verschilt naargelang de handel die is gekozen voor de aankoop. Het is ook vermeldenswaard dat deze vergoeding niet het bedrag dekt dat door de crypto-uitwisseling in rekening wordt gebracht, noch de netwerkkosten.

UitwisselingUitwisseling

Er is geen minimum handelslimiet voor u om een ​​opname aan te vragen of een storting te doen. Om de kans op verlies te verkleinen, wordt echter gesuggereerd dat uw bedrag voldoende is om op zijn minst de invoer- en uitvoernetwerkkosten van een blockchain te dekken.

Coin24 zal melden of uw in te wisselen geld onvoldoende is of niet. Netwerkkosten zijn belangrijk, want als het bedrag dat u verzendt en ontvangt te klein is om de kosten te dekken, is uw proces gedoemd te mislukken.

In termen van de maximale limiet, hoewel Coin24 geen enkele regel stelt, kunnen bepaalde beurzen onderworpen zijn aan dergelijke maximale handelsbeperkingen.

Coin24: The Rundown

Coin24 is echt een goede tool voor iedereen die crypto’s wil verhandelen zonder hefboomwerking, zonder gebruik te maken van een gecentraliseerde uitwisseling. Het is supergemakkelijk om met het platform aan de slag te gaan, en er is weinig risico verbonden aan het gebruik ervan, aangezien het volledig gedecentraliseerd en anoniem is.

Het platform omvat ook een breed scala aan tokenparen, wat het erg handig maakt voor mensen die tokens tegen geweldige tarieven willen ruilen. De kosten die Coin24 in rekening brengt voor zijn diensten zijn redelijk, en het is de moeite waard om te kijken of u regelmatig tokens moet ruilen!

Bezoek Coin24

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me