Bitrue Review: uitwisseling van digitale activa met enkele unieke tools

BitTrue

Of je nu een veteraan bent in de crypto-ruimte of een nieuwkomer, op zoek bent naar een ontsnapping aan archaïsche financiële instellingen en hun lage rentetarieven – of gewoon een aantal nieuwe manieren wilt om te investeren, Bitrue zou op je radar moeten staan.

Bitrue wil de barrière tussen gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi) doorbreken door een nieuwe manier te ontwikkelen voor investeerders om hun crypto te gebruiken en ook het meeste uit hun digitale activa te halen..

Bitrue is geschikt voor investeerders, maar biedt ook een platform waarop veel bedrijven tokens kunnen vermelden en met hun gemeenschap kunnen communiceren. De uitwisseling is momenteel een van de topbeurzen voor het XRP-token met bijna 15% van het totale handelsvolume in XRP, net de tweede na Binance.

Hoe je het ook bekijkt, DeFi is een hot place to be. Laten we Bitrue eens bekijken – en wat het voor u kan doen.

Bezoek Bitrue

Over Bitrue

Bitrue, opgericht in 2018, heeft zich toegewijd om consumenten een gemakkelijke manier te bieden om hun activa te beheren en een passief inkomen te creëren via een breed scala aan tools die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Of u nu een daghandelaar bent, institutionele beleggers nodig heeft of een langetermijnhouder bent, Bitrue heeft waarschijnlijk de juiste tools voor u.

Bitrue-startpaginaBitrue-startpagina

De beurs is een leider in crypto-investeringen met Power Piggy (Uitzetten / passief inkomen) op de voorgrond, naast DeFi, CeFi hybride leenmechanisme dat de beste eigenschappen van beide technologieën combineert, allemaal in het voordeel van de investeerders.

Bovendien heeft Bitrue een complete set handelstools die marktklaar zijn met concurrerende transactiekosten. De exchange ondersteunt functies zoals spot trading, een over-the-counter fiat onramp en offramp, eeuwigdurende contracten, marge-transacties en vooral creditcardaankopen.

De beurs herbergt een grote gemeenschap van meer dan 1,5 miljoen leden die nog steeds groeit met een snelheid van 320% op jaarbasis en ook actief handelt. Het is een one-stop-shop voor vermogensbeheer en financiële startups.

CeFi – DeFi hybride model

Er wordt vaak gedacht dat DeFi een stapje hoger zou zijn dan CeFi, en dat is terecht dankzij de revolutionaire innovatie van op blockchain gebaseerde leningen. Maar voor Bitrue: “Het gaat niet om de technologie, het gaat erom hoe je het beste financiële product voor je kunt bieden”.

Aangezien beide technologieën uitblinken in hun respectieve manieren, hebben ze nog steeds verschillende nadelen die gebruikers kunnen wegjagen.

Het Bitrue-handelsschermHet Bitrue-handelsscherm

Voor DeFi, omdat het nog relatief nieuw is, zijn sommige blockchains niet gebouwd om de verkeersbelasting aan te kunnen en ondervinden prestatieproblemen die transactiesnelheden belemmeren en hogere transactiekosten creëren. Bovendien is tot 70% van de cryptovaluta op de markt nog niet klaar voor DeFi.

In sommige opzichten is CeFi een veel eenvoudiger model, waarbij investeerders lenen en lenen van een gecentraliseerde liquiditeitspool. Het systeem kan efficiënter zijn, wat resulteert in lagere vergoedingen met een aanzienlijk hoger gemiddeld rendement.

Dit eenvoudige model kan voor bijna elk token worden gerepliceerd, waardoor een hogere liquiditeit en een bredere consumentenbasis ontstaat. Dit offert echter de transparantie tussen investeerders en hun activa op en dwingt gebruikers om de beurs te vertrouwen om hun crypto’s te beheren, een veelvoorkomend probleem dat wordt vertoond door banken en andere gewone financiële instellingen..

De Bitrue-oplossing

Bitrue vindt dat deze technologieën niet met elkaar moeten concurreren, maar elkaar moeten aanvullen via technologische coalescentie. Door over te schakelen van een CeFi-model naar een hybride tussen het en DeFi, kunnen Bitrue-leningen alle kenmerken van CeFi behouden en tegelijkertijd een extra transparantielaag bieden.

Bitrue-leningenBitrue-leningen

Door het hybride systeem kunnen geldschieters een lening aanvragen op de beurs. Bitrue zal dit verzoek doorsturen naar een geldschieter, en als het aanbod overeenkomt met de behoeften van de geldschieter, zullen crypto’s de activa van de lener verplaatsen naar een onderpandportefeuille die zal dienen als een waarborg in het geval dat ze hun rente niet betalen..

Bitrue zal de onderpandfondsen inroepen om de geldschieters te betalen. Het geld wordt dan overgemaakt van geldschieter naar geldnemer. Er is ook een extra transparantielaag waarbij de onderpandportefeuille van de lener openbaar zichtbaar is voor alle kredietverstrekkers – wat geweldig is voor iedereen die van transparantie houdt.

Bitrue-oprichters

Ooit lid van een in San Francisco gevestigde blockchain-incubator, Curis Wang, veranderde in een ondernemer en nu CEO van Bitrue. Hij erkende het potentieel van crypto’s en blockchain-technologie in de moderne economie en de tekortkomingen in traditionele financiële instellingen.

Bitrue en zijn DeFi – CeFi-hybride is een van de vele antwoorden die Wang en zijn team van cryptoliefhebbers hebben bedacht om een ​​gelijkwaardige samenleving te creëren, waar iedereen een kans verdient om financieel succes te behalen.

Met een achtergrond in de ontwikkeling van blockchain, werkte Wang samen met veel van zijn oude collega’s op het gebied van cyberbeveiliging om de basis te leggen voor wat Bitrue gaat worden met zijn baanbrekende financiële diensten..

Investeringen

Als het gaat om crypto-investeringen, is keuze een van de belangrijkste dingen die Bitrue zijn klanten biedt. Beleggers hebben de vrijheid om te kiezen hoe ze hun crypto willen investeren en hoe ze met hun investeringen willen verdienen.

De twee opties waaruit consumenten kunnen kiezen, zijn flexibele en lock-up investeringen.

Als het gaat om flexibele investeringen, Bitrue’s Power Piggy investeringsmodel was een van de eersten die pionierde met deze functie, die nu een standaard is geworden voor veel grote en kleine beurzen.

Power PiggyPower Piggy

Investeren in Power Piggy is een gemakkelijke ervaring. In tegenstelling tot de ervaring die u bij de lokale bank hebt, garandeert Bitrue een aanzienlijk hogere rente dan wat gewone financiële instellingen zouden bieden.

De minimale APR van 5,3% en kan hoger zijn dan 10,3%, beleggers zouden een token naar keuze kunnen kiezen uit de lijst met 11 vertrouwde crypto’s en de volgende dag rente kunnen ontvangen. Uw APR kan verder worden verhoogd als BTR, het native token, in uw portefeuille wordt bewaard.

Een alternatieve manier van crypto-investering in Bitrue is via een lock-up account waar de tokens gedurende een vooraf bepaalde tijd worden vastgehouden, vaak rond de 30 dagen. De munten worden vergrendeld en kunnen voor geen enkel doel worden gebruikt.

In ruil daarvoor krijgen beleggers een renteverhoging, veel hoger in vergelijking met de flexibele rekening, zelfs met de BTR-tokenboost. De hoogst haalbare rente die men zou kunnen krijgen in een geblokkeerde rekening is 13% op USDT.

In het geval van flexibele investeringen is er een gemeenschapsbreed plafond voor het aantal tokens dat op een dag kan worden verkocht, en het is slechts twee keer per dag beschikbaar. Dit model creëert een competitieve omgeving waarin investeerders vaak tegen elkaar racen om tokens af te kopen.

Voor lock-upinvesteringen, aangezien de uitbetaling zo groot is, gaat de dop slechts gedurende een beperkte tijd open, meestal om de drie weken. Als u de limiet mist, moet u wachten tot de volgende om te investeren.

Of een gebruiker nu kiest voor een flexibele of een lock-up investering, ze moeten een betrouwbare bron van passief inkomen kunnen creëren met Bitrue.

BTR-token

Net als de meeste beurzen heeft Bitrue ook zijn eigen native token, BTR. Maar in tegenstelling tot andere generieke beurzen, biedt BTR-token een geweldige tool voor activabeheer die ook is geïntegreerd met Power Piggy, waardoor beleggers meerdere voordelen kunnen behalen..

Zodra een belegger BTR heeft, komt hij in aanmerking voor bonusrente wanneer hij besluit om meer BTR te kopen, en kan tot 20% rente worden verdiend.

De voordelen houden hier niet op, op de toch al concurrerende vaste handelsvergoeding van 0,098 kunnen beleggers nog eens 40% korting krijgen als ze besluiten de vergoedingen met BTR te betalen, en in crypto maakt elk token een verschil.

BTR uitzettenBTR uitzetten

Bovendien krijgen BTR-houders exclusieve Power Piggy VIP-petten waarmee ze de dagelijkse limiet kunnen omzeilen en kunnen investeren wanneer ze maar willen in plaats van te concurreren met andere investeerders om hun dagelijkse limieten uit te geven..

Bovendien, door BTR aan te houden met een waarde van 20% of hoger dan de totale waarde van elk token in Power Piggy, zal de rente in de hoogste mate stijgen. Voor lock-upinvesteringen krijgen BTR-houders gedurende een beperkte periode de beschikking over een persoonlijk plafond.

BTR biedt beleggers ook een geweldige manier om hun inactieve crypto-activa te mobiliseren. Met de recent geïntroduceerde dusting-functie kunnen deze reservetokens worden omgezet in BTR en kunnen gebruikers profiteren van de voordelen die eerder werden genoemd.

Gevolgtrekking

Bitrue en zijn functies hebben de investeerders meer macht gegeven, waardoor ze de controle over hun financiën, die ooit in het archaïsche banksysteem waren begraven, teruggekregen.

Door gebruikers keuzes te geven over hoe ze willen profiteren van symbolische investeringen in lock-up en Power Piggy, de broodnodige transparantie en vertrouwen bieden via het nieuwe hybride uitleensysteem, maakt Bitrue het bekijken waard.

DeFi wordt waarschijnlijk de volgende grote financiële innovatie – en Bitrue heeft een innovatief platform dat deze nieuwe ideeën benut voor investeerders van elke omvang. U hoeft geen Bitcoin-miljonair te zijn om te profiteren van een zeer concurrerende kredietmarkt – en om passief inkomen te creëren.

Als je meer wilt weten over Bitrue, of je wilt aanmelden voor een account, klik dan hier om de website te bezoeken. Bitrue is veel meer dan een crypto-uitwisseling – het is een geweldige manier om inkomsten te genereren met uw tokens!

Bezoek Bitrue

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me