Coin24-anmeldelse: Ikke-depotudveksling for at bytte dine poletter

Coin24

Hvis du nogensinde er stødt på en kryptovaluta-handelsplatform, kan du forstå, hvor komplekse systemerne kan være i kryptohandelsverdenen Coin24 er på mission er at forenkle kryptohandelsprocessen og gøre arbejdet med kryptobørs enkelt og behageligt for enhver potentiel investor.

I modsætning til etablerede finansielle markeder, der har standard handelsplatforme, tilbyder mange af de eksisterende kryptohandelsplatforme ikke et sæt standardiserede værktøjer. Dette kan være frustrerende, og der er også andre grunde til, at Coin24s forretningsmodel giver meget mening.

Der er undertiden prisforskelle mellem større kryptobørser på grund af manglen på et centralt clearingsystem for alle børser. Mens dette bliver mindre af en indflydelse på priserne, giver det mening at få mest muligt ud af dine investeringer.

Besøg Coin24

Hvad er Coin24?

I en nøddeskal er Coin24 en krypto-udvekslingsplatform, der giver dig mulighed for at skifte mellem køb og salg af kryptokurrencysteder ved at samle alle fremtrædende børser overalt på markedet og sammenligne realtidspriser for hver.

Coin24 hjemmesideCoin24 hjemmeside

Krypto-entusiaster vil have adskillige muligheder at overveje med mere end 50 kryptokurver, digitale valutaer og andre aktiver. Sprogbarrieren er ikke et problem, da Coin24 understøtter globale kunder på 15 sprog som engelsk, fransk, tysk, japansk, kinesisk, spansk, italiensk osv …

Coin24-funktioner

Coin24 er en brugervenlig peer-to-peer-krypto-udvekslingsplatform med et simpelt design og praktisk grænseflade. Begyndere finder ud af, at der ikke er nogen problemer med at handle med Coin24, mens erfarne investorer kan spare masser af tid på kryptohandel.

Platformen blev udviklet til at give glat kryptohandel uden komplicerede procedurer. Hele købs- og salgsprocessen er strømlinet, da brugerne ikke bliver bedt om at oprette en konto til enhver børs for at handle.

Exchange og Exchange Tracking

Crypto-handel er meget lettere med Coin24. Systemet har over 50 kryptohandelspar, som brugerne kan købe og sælge. Det er ikke en overdrivelse at sige, at Coin24 er en af ​​de største kryptokonvertere. Bortset fra at handle anonymt, kan brugerne også indtaste et ordrenummer for at holde styr på deres ordrestatus samt kontrollere deres privatliv.

Troværdighed

Tillid er uden tvivl en af ​​de største bekymringer, når det kommer til crypto exchange-tjenester. Hos Coin24 er dit privatliv og din sikkerhed garanteret, da Coin24 er en ikke-frihedsberøvende udveksling. En ikke-frihedsberøvende bytte er en, hvor børsen ikke indeholder nogen af ​​dine penge, og kun muliggør transaktioner til og fra de børser, der er valgt af brugerne.

Vælg mellem 50 aktiver at bytteVælg mellem 50 aktiver at bytte

I modsætning til den frihedsberøvende udveksling, som rejser chancen for, at penge går tabt via et hack, er en ikke-frihedsberøvende udveksling mindre sårbar over for angreb fra hackere, tyve eller låste konti.

Så hvad er hemmeligheden her?

Sandheden bag denne model ligger i fuld kontrol over brugerne, du behøver ikke en konto for at komme i gang, hvilket betyder at du ikke behøver at spilde tid på at levere fortrolige personlige data for at tilfredsstille KYC-procedurerne. Kun du har dine private nøgler og har 100% kontrol over dine penge.

Støttegruppe

Live chat er åben og tilgængelig når som helst i løbet af dagen.

Når du har problemer, kan du straks forbinde Coin24s kundesupportteam, og de er klar til at hjælpe dig. Coin24 forstår, at korrekt support til krypto-udveksling er vigtig. Derfor har virksomheden et meget aktivt supportteam, der altid er i stand til at tilbyde understøttende løsninger på eventuelle problemer, som sine kunder måtte kæmpe med.

BlockChen og BlockSDK

Oprettet af udviklingsteamet er BlockChen og BlockSDK nye ekstra funktioner på Coin24.

BlockChen er en søgemaskine, der giver brugerne mulighed for at udforske vigtige aspekter af Bitcoin, Bitcoin cache, Ethereum, Litecoin, Dash eller Monero, herunder adresser, blokke og transaktioner. Med andre ord får brugerne adgang til dybere analyse af blockchain-data. BlockSDK er en cryptocurrency API-tjeneste, der hjælper andre brugere med at konfigurere koden direkte til at kommunikere med handelen.

Tilknyttet program

Coin24 er ikke kun en handelsplatform, men det er også en legeplads for mange brugere, der ønsker at tjene ekstra penge via henvisninger. Din chance for at få yderligere indtægter udnyttes gennem lukrative tilknyttede programmer. Programmedlemmer har ret til at tjene 100% indtægter fra enhver ny kunde, de henviser til siden.

Trin-for-trin guide til udveksling med Coin24

Uanset om du er en nybegynderhandler eller en erfaren investor, er der intet trick til at styre din børs med Coin24. Processen er designet til at gøre kryptoudveksling enklere og mere behagelig for enhver kryptohandler.

Her er en detaljeret guide til, hvordan du kommer i gang:

  • Første trin: Vælg det kryptokurrency-par, du ønsker at handle (lad os f.eks. Sige BTC / ETH).
  • Antal input: Indtast hvor meget BTC du gerne vil udveksle.

    Coin24 viser transaktionsomkostningerne.

  • Hvis du er enig i tilbuddet, skal du fortsætte med at inkludere ETH-adressen, hvor du vil deponere dine mønter. Du kan også indtaste en refusionsadresse for at få din BTC tilbage, hvis byttet ikke gennemføres.
  • Vælg fanen “Start transaktion”.
  • Coin24 producerer derefter en BTC-indbetalingsadresse og en QR-kode bagefter. Dette er den adresse, som du sender din BTC til fra din egen eksterne tegnebog.
  • Det næste trin: transaktionsbehandling og bekræftelse.
  • Sidste trin: Vent med at få din egen BTC-tegnebog fyldt med mønter.

En ting, som du skal huske på, at kryptovalutaoverførsler er permanente.

Når du har angivet en forkert adresse og sendt dine penge til dem, er der ingen måde at få gendannelse på. Det er yderst vigtigt at søge nøje i ægtheden med alle de adresser, du har indtastet. I de fleste tilfælde tager det cirka 30 til 45 minutter at behandle transaktionen.

Med alle kryptokurver på Coin24 kan der opstå en forsinkelse på nogle transaktioner, men det er ikke et stort problem. Dine penge er sikre, og udvekslingen fortsætter, når netværket bekræfter transaktioner.

Coin24-gebyrer

Som nævnt ovenfor er der ingen konto, der er nødvendig med Coin24, så du bliver ikke opkrævet en konto-prissætningsplan.

For udvekslingstjenesterne skal brugerne betale en kurs mellem 0% og 0,49% for sine handelsfaciliteter, hvor beløbet varierer alt efter den valgte handel til købet. Det er også værd at bemærke, at dette gebyr ikke dækker det beløb, der opkræves af kryptobørsen eller netværksgebyret.

UdvekslingUdveksling

Der er ingen minimumshandelsgrænse for dig til at anmode om en udbetaling eller foretage et depositum. For at mindske muligheden for tab foreslås det dog, at dit beløb er tilstrækkeligt til i det mindste at dække en blockchains input- og outputnetværksgebyrer.

Coin24 giver besked om, hvorvidt dine penge, der skal udveksles, er utilstrækkelige eller ej. Netværksomkostninger er vigtige, for hvis det beløb, du sender og modtager, er for lille til at dække gebyrerne, er din proces dømt til at mislykkes.

Med hensyn til maksimumsgrænsen, selvom Coin24 ikke sætter nogen regulering, kan visse børser være underlagt sådanne maksimale handelsbegrænsninger.

Coin24: The Rundown

Coin24 er et rigtig godt værktøj for alle, der ønsker at handle kryptoer på en uhåndteret basis uden at bruge en central børs. Det er super nemt at komme i gang med platformen, og der er ringe risiko forbundet med at bruge er, da det er helt decentraliseret og anonymt.

Platformen dækker også en bred vifte af tokenpar, hvilket gør det meget praktisk for folk, der ønsker at bytte tokens til store priser. Gebyrerne, som Coin24 opkræver for sine tjenester, er rimelige, og det er værd at se, hvis du har brug for at bytte tokens regelmæssigt!

Besøg Coin24

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me