Hodly Review: App til køb og salg af kryptovalutaer med dit bankkort

Hodly anmeldelse

Hodly er en ny platform med en mobil tegnebog til opbevaring, køb og salg af større kryptokurver. Det er en af ​​de nyeste måder, du kan gennemføre fiat-køb af kryptokurrency ved hjælp af din banks debet- eller kreditkort. Hodly blev oprettet af IQ Option-teamet og sigter mod at være en konkurrent til Coinbase, en anden nem at bruge app til køb af kryptoer med fiat-valutaer.

Hodly anmeldelse

Tegnebogen er designet til at være enkel at bruge, og fordi den også er en mobilapplikation, kan brugerne have den med sig når som helst. Tegnebogen giver en intuitiv metode til at købe kryptokurrency med din valgte metode samt muligheden for at gemme kryptoer sikkert. Fordi det understøtter alle de store mønter, har de fleste Hodly Wallet-brugere kun brug for denne enkelt tegnebog til alle deres kryptokurver.

Opdatering: Fra maj 2019 accepterer Hodly tegnebogen ikke længere nye kunder. Du kan stadig tilmelde dig deres moderselskab IQOption.

Oprigtig oprettelse af konto

Du kan nemt tilmelde dig Hodly via hjemmesiden eller applikationen, processen er hurtig og enkel, og du får adgang til din konto på få sekunder.

Hodly tilmelding

De fleste af funktionerne kræver ikke verifikation. Med en grundlæggende konto kan du købe, sælge og modtage kryptovalutaer. Bekræftelse er nødvendig for at sende eller hæve midler, men processen er utrolig enkel. Du uploader bare et billede af dit id, og din konto bliver typisk bekræftet inden for ca. 15 minutter.

Kontoverifikation

Når du logger ind på din Hodly Wallet-konto, vil du se en oversigt, der er let at læse. Det inkluderer værdien af ​​hele din portefølje i fiat-valuta samt divisioner for fiat og kryptovalutaer opdelt i “Konti” og “Crypto Wallets.” I tilfælde af kryptotegnene viser platformen mængden af ​​hver mønt såvel som dens ækvivalent i fiat-valuta og nylige ændringer.

Hodly App

Sådan køber du Cryptocurrency med Hodly

En af de mest bekvemme ting ved Hodly Wallet er muligheden for at købe kryptovaluta via dit valgte bankkort. Tegnebogen understøtter både Mastercard og Visa. Alternativt kan du købe kryptokurrency med din kontosaldo. For at få processen til at gå gnidningsløst kan køb af krypto være så simpelt som at vælge den kryptokurrency, du ønsker at købe, og derefter vælge et forudindstillet beløb, såsom $ 100 eller $ 200. Hvis du foretrækker det, kan du også vælge et brugerdefineret beløb til at købe nøjagtigt så meget som du ønsker.

Depositum

Afsendelse & Modtagelse

At sende og modtage kryptokurrency via Hodly Wallet er ligetil. Overførsler mellem to Hodly-brugere er altid gratis, så du kan beholde din hårdt tjente krypto. Vælg bare valutaen og klik på enten “Køb” eller “Sælg”. Du vil se din transaktionshistorik vedrørende denne valuta samt den aktuelle pris på den pågældende krypto.

Modtage

Andre funktioner

Ud over de grundlæggende funktioner til opbevaring, salg, køb, afsendelse og modtagelse af kryptokurrency har Hodly support til gafler. Dette betyder, at du kan holde fast i din yndlingsmønt (eller HODL den) og derefter drage fordel af den planlagte gaffel. Det inkluderer også en “Ultimate Explorer” med alle diagrammer, markedsdækning, prisændringer og andre data, du har brug for på et enkelt sted for nemme købs- eller salgsbeslutninger.

De, der planlægger at bruge Hodly Wallet til at handle kryptokurver regelmæssigt eller med specifikke investeringsmål i tankerne, vil sætte pris på nyhedsfeed, der viser vigtig information om kommende meddelelser og de seneste begivenheder. Dette kan lade brugerne holde sig opdateret om kryptovaluta-nyheder, så de ikke går glip af en begivenhed, der påvirker værdien af ​​de kryptoer, de har eller vil købe..

Hodly Chat

Mens de fleste kryptovaluta tegnebøger simpelthen er til opbevaring og brug af dine kryptomønter, indeholder Hodly Wallet også nogle sociale funktioner, såsom chatfunktionen. Denne chat er inden for selve applikationen, så der er ikke behov for at spilde plads på din telefon ved at downloade en ekstra app. Ved hjælp af chatten kan du når som helst på dagen tale med andre på platformen om specifikke kryptokurver. Chatfunktionen er også din nøgle til at få adgang til Hodly Wallets 24/7 kundesupport.

Hodly Chat

Hvilke enheder understøtter Hodly?

De, der ønsker en større visning, kan bruge Hodly Wallet via sin hjemmeside. Bare besøg hjemmesiden og log ind for at få adgang til funktionerne. De fleste brugere vil downloade Android- eller iOS-applikationen, som også har fuld funktionalitet. Dette betyder, at du kan bruge Hodly til at købe eller sælge kryptokurrency ved hjælp af dit bankkort eller sende og modtage tokens. Brug plikationen til at kontrollere de relevante oplysninger for din valgte kryptovaluta, inklusive markedsdækning, 24-timers ændringer og prishistorik.

Hodly-gebyrer

Jeg kunne ikke finde nogen oplysninger om de gebyrer, som Hodly opkræver, hvilket er lidt foruroligende, så jeg kontaktede kundesupport via chatboksen, som ikke svarede.

For at prøve at finde ud af, hvad gebyrerne er, tilføjede jeg en testtransaktion på £ 10. I popup-boksen for at bekræfte betaling bliver gebyret angivet som 4,9%. Appen siger, at det ville give mig 0,015339 BTC, i skrivende stund burde jeg have været i stand til at få 0,0164010 BTC, så virkelig opkræver Hodly et gebyr på 0,001062 BTC, hvilket er £ 6,47 omtrent, så gebyret er omkring 6,5%, hvilket er ret højt. For eksempel opkræver Coinbase i Storbritannien 3,99% for øjeblikkelige kortkøb.

Hodly-gebyrer

Hodly kundesupport

Support på Hodly leveres af chatboksen, der åbnes med ikonet i nederste højre hjørne af webstedet. Du kan sende din forespørgsel der som en besked, desværre da jeg prøvede det, fik jeg beskeden:

Kære erhvervsdrivende, i øjeblikket har alle specialisterne travlt. Skriv venligst dit spørgsmål i detaljer, så besvares det hurtigst muligt. Det er midlertidig besvær. Vi sætter virkelig pris på din forståelse.

Kunde support

Kundeanmeldelser online med appen modtager 4 ud af 5 med 276 anmeldelser i Android-appbutikken.

Er hæderligt sikkert?

For at sikre dine penge og personlige oplysninger til enhver tid bruger Hodly Wallet totrinsbekræftelse samt køleopbevaring. For at beskytte information fra starten overfører Hodly Wallet følsomme oplysninger til et sikkert lager, der ikke er forbundet til internettet. Derefter krypteres dataene, før systemet laver sikkerhedskopier af de krypterede data på papir og flashdrev. Kopierne såvel som originalerne distribueres over flere bankhvælv i flere lande, hvilket giver yderligere beskyttelse mod hackere såvel som større problemer, såsom naturkatastrofer.

Hodly Security

For at forhindre uautoriseret adgang til din konto opfordrer Hodly Wallet kraftigt brugerne til at aktivere tofaktorautentificering (2-FA). Når denne funktion er aktiveret, skal du bruge en kode, der er leveret til din mobiltelefon til at logge ind på din konto, ud over dit kodeord og brugernavn.

2FA

For at beskytte dine penge og information under behandlingen af ​​betalinger, især dem, der bruger Visa eller Mastercard, har Hodly Wallet flere sikkerhedsforanstaltninger på plads. Platformen og hjemmesiden bruger protokollen SSL (Secure Sockets Layer), der betragtes som den gyldne standard på Internettet til beskyttelse af information online. Tegnebogen bruger også PCI DSS, den verdensklasse sikkerhedsstandard, der bruges til accept, behandling og opbevaring af bankkortoplysninger. Endelig bruger betalinger AES-256, den mest avancerede krypteringsstandard for at sikre, at dine følsomme data forbliver uigennemtrængelige.

Sikker betaling

For at afrunde sikkerhedsfunktionerne har Hodly Wallet strenge begrænsninger for personalets adgang til følsomme oplysninger. Derudover overvåger og logger den al adgang til kundedata.

Konklusion

Hodly Wallet har support til de mest populære kryptokurver og går ud over andre tegnebøger ved at gøre det muligt at sende eller modtage krypto eller købe og sælge den. Evnen til at købe kryptokurver ved hjælp af et bankkort er særlig nyttig, da dette gør det lettere for flere mennesker at komme ind i kryptokurrencyens verden. Valget af en online tegnebog eller apps til Android og iOS gør også Hodly Wallet meget tilgængelig for alle brugere.

Desktop- og mobilapps er godt designet og nemme at bruge, grænsefladen føles meget frisk og moderne, så begyndere overhovedet ikke har problemer med at bruge den.

Gebyrer er højere end Coinbase, men Hodly har en større mængde kryptokurver til rådighed til at købe med Fiat. Med det i tankerne, hvis du ønsker at købe ETH, LTC, BTC eller BCH, ville du være bedst ved at bruge Coinbase. Hvis du har brug for at købe XRP, ETC, BTG, ZEC, OMG, NEO, OTN, XLM eller TRX med Fiat, så er Hodly det bedre valg.

IQ Option er et stort og veletableret selskab med enorme indtægter, så det er ikke overraskende, at dette er et godt lavet kryptotilbud, vi anbefaler, at du kigger, hvis du vil købe yderligere kryptovalutaer med dit bankkort, der ikke er tilgængelige på Coinbase. Hvis du er fortrolig med at bruge traditionelle børser, ville det dog være fornuftigt at købe Ethereum eller Bitcoin via Coinbase og derefter handle for din krævede valuta på en anden børs.

Opdatering: Fra maj 2019 accepterer Hodly tegnebogen ikke længere nye kunder. Du kan stadig tilmelde dig deres moderselskab IQOption.

Hodly

src = “~ billeder \ hodly-gennemgang-app-til-køb-sælg-kryptokurver-med-dit-bankkort.gif”

alt = “Hodly Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

6.0 / 10

Kunde support

7.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

  • Fiat køb
  • Godt designet interface
  • Mobil-app
  • Forskellige mønter til Fiat-køb
  • Chatmulighed

Ulemper

  • Høje gebyrer

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Hodly","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /hodly-review.gif","beskrivelse":"Hodly er en ny platform med en mobil tegnebog til opbevaring, køb og salg af større kryptokurver, det er en af ​​de nyeste måder, du kan gennemføre fiat-køb af kryptokurrency ved hjælp af din banks betalingskort eller kreditkort. Hodly blev skabt af IQ Option-teamet og sigter mod at være en konkurrent til Coinbase, en anden let…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"7.80"},"navn":"Hodly","reviewBody":"Hodly er en ny platform med en mobil tegnebog til opbevaring, køb og salg af større kryptokurver, det er en af ​​de nyeste måder, du kan gennemføre fiat-køb af kryptokurrency ved hjælp af din banks betalingskort eller kreditkort. Hodly blev oprettet af IQ Option-teamet og sigter mod at være en konkurrent til Coinbase, en anden nem at bruge app til køb af kryptoer med fiat-valutaer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTegnebogen er designet til være enkel at bruge, og fordi det også er en mobilapplikation, kan brugerne have det med sig når som helst. Tegnebogen giver en intuitiv metode til at købe kryptokurrency med din valgte metode samt muligheden for at gemme kryptoer sikkert. Fordi det understøtter alle de store mønter, har de fleste Hodly Wallet-brugere kun brug for denne enkelt tegnebog til alle deres kryptovalutaer. \ R \ n \ r \ n Opdatering: Fra maj 2019 accepterer Hodly-tegnebogen ikke længere nye kunder. Du kan stadig tilmelde dig deres moderselskab IQOption. \ R \ n Oprettelse af god konto \ r \ nDu kan nemt tilmelde dig Hodly via hjemmesiden eller applikationen, processen er hurtig og enkel, og du får adgang til din konto på få sekunder. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe fleste af funktionerne kræver ikke verifikation. Med en grundlæggende konto kan du købe, sælge og modtage kryptovalutaer. Bekræftelse er nødvendig for at sende eller hæve midler, men processen er utrolig enkel. Du uploader bare et billede af dit id, og din konto bliver typisk verificeret inden for ca. 15 minutter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår du logger ind på din Hodly Wallet-konto, vil du se en let – at læse resumé. Den inkluderer værdien af ​​hele din portefølje i fiat-valuta samt divisioner for fiat og kryptovalutaer opdelt i \ u201cAccounts \ u201d og \ u201cCrypto Wallets. \ U201d I tilfælde af crypto-tegnebøger viser platformen mængden af ​​hver mønt som såvel som dets ækvivalent i fiat-valuta og nylig ændring. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan man køber kryptovaluta med Hodly \ r \ nEn af de mest bekvemme ting ved Hodly Wallet er muligheden for at købe kryptovaluta via dit valgte Bank kort. Tegnebogen understøtter både Mastercard og Visa. Alternativt kan du købe kryptokurrency med din kontosaldo. For at få processen til at gå gnidningsløst kan køb af krypto være så simpelt som at vælge den kryptovaluta, du ønsker at købe, og derefter vælge et forudindstillet beløb, såsom $ 100 eller $ 200. Hvis du foretrækker det, kan du også vælge et brugerdefineret beløb til at købe nøjagtigt så meget som du ønsker. \ R \ n \ r \ n \ r \ nSendelse & Modtagelse \ r \ nSendelse og modtagelse af kryptokurrency via Hodly Wallet er ligetil. Overførsler mellem to Hodly-brugere er altid gratis, så du kan beholde din hårdt tjente krypto. Vælg bare valutaen og klik på enten \ u201cKøb \ u201d eller \ u201cSælg. \ U201d Du får vist din transaktionshistorik vedrørende denne valuta samt den aktuelle pris på den pågældende krypto. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAndre funktioner \ r \ nForuden grundlæggende funktioner til lagring, salg, køb, afsendelse og modtagelse af kryptokurrency har Hodly support til gafler. Dette betyder, at du kan holde fast i din yndlingsmønt (eller HODL den) og derefter drage fordel af den planlagte gaffel. Den inkluderer også en \ u201cUltimate Explorer \ u201d med alle diagrammer, markedsdækning, prisændringer og andre data, du har brug for på et enkelt sted for nemme købs- eller salgsbeslutninger. \ R \ n \ r \ nDe, der planlægger at bruge Hodly Wallet At handle kryptokurver regelmæssigt eller med specifikke investeringsmål i tankerne vil sætte pris på nyhedsfeed, der viser vigtig information om kommende meddelelser og de seneste begivenheder. Dette kan lade brugerne holde sig ajour med kryptovaluta-nyheder, så de ikke går glip af en begivenhed, der påvirker værdien af ​​de kryptoer, de har eller ønsker at købe. \ R \ nHedelig chat \ r \ nMens de fleste cryptocurrency-tegnebøger er simpelthen til lagring og brug af dine cryptocoins inkluderer Hodly Wallet også nogle sociale funktioner, såsom chatfunktionen. Denne chat er inden for selve applikationen, så der er ikke behov for at spilde plads på din telefon ved at downloade en ekstra app. Ved hjælp af chatten kan du når som helst på dagen tale med andre på platformen om specifikke kryptokurver. Chatfunktionen er også din nøgle til at få adgang til Hodly Wallet \ 24 \ / 7 kundesupport. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvilke enheder understøtter Hodly? \ R \ nDe, der ønsker en større visning, kan bruge Hodly Wallet via sin hjemmeside. Bare besøg hjemmesiden og log ind for at få adgang til funktionerne. De fleste brugere vil downloade Android- eller iOS-applikationen, som også har fuld funktionalitet. Dette betyder, at du kan bruge Hodly til at købe eller sælge kryptokurrency ved hjælp af dit bankkort eller sende og modtage tokens. Brug plikationen til at kontrollere de relevante oplysninger for din valgte kryptovaluta, inklusive markedsdækning, 24-timers ændringer og prishistorik. \ R \ nHostelige gebyrer \ r \ nJeg kunne ikke finde nogen oplysninger om de gebyrer, som Hodly opkræver, som lidt foruroligende, så jeg kontaktede kundesupport via chatboksen, som ikke svarede. \ r \ n \ r \ nFor at prøve at finde ud af, hvad gebyrerne er, tilføjede jeg en testtransaktion på \ u00a310. I popup-boksen for at bekræfte betaling bliver gebyret angivet som 4,9%. Appen siger, at det ville give mig 0,015339 BTC, i skrivende stund skulle jeg have været i stand til at få 0,0164010 BTC, så virkelig opkræver Hodly et gebyr på 0,001062 BTC, hvilket er \ u00a36,47 omtrent, så gebyret er omkring 6,5%, hvilket er ret høj. For eksempel opkræver Coinbase i Storbritannien 3,99% for øjeblikkelige kortkøb. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHostelig kundesupport \ r \ nSupport på Hodly leveres af chatboksen, der fås med ikonet nederst til højre hånd hjørne af webstedet. Du kan sende din forespørgsel der som en besked, desværre da jeg prøvede det, fik jeg beskeden: \ r \ n \ r \ nKære forhandler, i øjeblikket er alle specialisterne optaget. Skriv venligst \ u00a0 dit spørgsmål i detaljer, og det vil blive besvaret så hurtigt som muligt. Det er midlertidig besvær. Vi sætter stor pris på din forståelse. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKundeanmeldelser online med appen, der modtager 4 ud af 5 med 276 anmeldelser i Android app store. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Er Hodly Safe? \ r \ nFor at sikre dine penge og personlige oplysninger til enhver tid bruger Hodly Wallet totrinsbekræftelse samt køleopbevaring. For at beskytte information fra starten overfører Hodly Wallet følsomme oplysninger til et sikkert lager, der ikke er forbundet til internettet. Derefter krypteres dataene, før systemet laver sikkerhedskopier af de krypterede data på papir og flashdrev. Kopierne såvel som originalerne distribueres over flere bankhvælv i flere lande, hvilket giver yderligere beskyttelse mod hackere såvel som større problemer såsom naturkatastrofer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at forhindre uautoriseret adgang til din konto opfordrer Hodly Wallet brugere kraftigt til at aktivere tofaktorautentificering (2-FA). Når denne funktion er aktiveret, skal du bruge en kode, der er leveret til din mobiltelefon til at logge ind på din konto ud over dit kodeord og brugernavn. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at beskytte dine penge og information under behandling af betalinger, især dem, der bruger Visa eller Mastercard, har Hodly Wallet flere sikkerhedsforanstaltninger på plads. Platformen og hjemmesiden bruger protokollen SSL (Secure Sockets Layer), der betragtes som den gyldne standard på Internettet til beskyttelse af information online. Tegnebogen bruger også PCI DSS, den verdensklasse sikkerhedsstandard, der bruges til accept, behandling og opbevaring af bankkortoplysninger. Endelig bruger betalinger AES-256, den mest avancerede krypteringsstandard for at sikre, at dine følsomme data forbliver uigennemtrængelige. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n For at afrunde sikkerhedsfunktionerne har Hodly Wallet strenge begrænsninger for adgang til følsomme oplysninger til personalet. Derudover overvåger og logger den al adgang til kundedata. \ R \ nKonklusion \ r \ nHodly Wallet har support til de mest populære kryptovalutaer og går ud over andre tegnebøger ved at gøre det muligt at sende eller modtage krypto eller købe og Sælg det. Evnen til at købe kryptokurver ved hjælp af et bankkort er særlig nyttig, da dette gør det lettere for flere mennesker at komme ind i kryptokurrencyens verden. Valget af en online tegnebog eller apps til Android og iOS gør også Hodly Wallet meget tilgængelig for alle brugere. \ R \ n \ r \ n Desktop- og mobilapps er godt designet og nemme at bruge, grænsefladen føles meget frisk og moderne så begyndere skal slet ikke have problemer med at bruge det. \ r \ n \ r \ nGebyrer er højere end Coinbase, men Hodly har en større mængde kryptokurver til rådighed til at købe med Fiat. Med det i tankerne, hvis du ønsker at købe ETH, LTC, BTC eller BCH, ville du være bedst ved at bruge Coinbase. Hvis du har brug for at købe XRP, ETC, BTG, ZEC, OMG, NEO, OTN, XLM eller TRX med Fiat, så er Hodly det bedre valg. \ R \ n \ r \ nIQ Option er et stort og veletableret firma med enorme indtægter så det er ingen overraskelse, at dette er et godt lavet kryptotilbud, vi anbefaler, at du kigger, hvis du vil købe yderligere kryptovalutaer med dit bankkort, der ikke er tilgængelige på Coinbase. Hvis du har det godt med at bruge traditionelle børser, ville det dog være fornuftigt at købe Ethereum eller Bitcoin via Coinbase og derefter handle for din krævede valuta på en anden børs. \ R \ n \ r \ n Opdatering: Fra maj 2019 accepterer Hodly tegnebogen ikke længere nye kunder. Du kan stadig tilmelde dig deres moderselskab IQOption.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-07-01"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me