Bitcoin Miners forlader netværket en-Masse efter “brutal” halvering

Bitcoin Mining

På dagen for Bitcoins blokbelønning, der halveredes tidligere på ugen, var digital asset manager og analytiker Charles Edwards spekuleret at det ville være den “mest brutale halvering i historien” og bemærke, hvordan minearbejdere med tynde fortjenstmargener vil blive tvunget til at kapitulere ud af markedet, efter at deres indtægter halveres.

Mange var hurtige til at fjerne denne frygt og stemplede den som “FUD” eller en gammel og brudt fortælling. I overensstemmelse med den stadig modstridende karakter af kryptokurrencymarkedet var Edwards ‘bearish opfattelse nøjagtig med rapporter fra blockchain-analysevirksomheder, der registrerede et stærkt nedbrud i Bitcoins hashrate.

Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Bitcoin Hash-hastighed styrter 30%

Den 11. maj oplevede Bitcoin sin tredje blokbelønning halvering, da blok 630.000 blev udvundet.

I timerne efter halveringen så det ud til, at minearbejdere var stabile og ikke var underlagt ”brutaliteten” af et fald i indtægterne på 50%, som Edwards henviste til. Data fra kryptovaluta-minesite CoinWarz indikerede, at Bitcoins hashrate otte timer efter halveringen faktisk sad på sit syv-dages glidende gennemsnit.

Men dette ændres, da der er gået et par dage siden halveringen. Ifølge data fra 14. maj delt af blockchain-analysefirmaet Coin Metrics, halveringen er begyndt at have “store påvirkninger” på Bitcoin-netværket.

Hashfrekvensen – måling af beregningskraft, der bruges til at udvinde blokke eller behandle transaktioner i lægmandssprog – er “faldet 30%.” Dette har fået Bitcoin-netværket til at bremse ned med ca. 25%, med blokke, der udvinder langsommere, hvilket øger transaktionsgebyrer, da efterspørgslen efter transaktioner ikke har svaret til den langsommere behandling.

Mindre end 48 timer efter halvering har vi allerede set store påvirkninger på #Bitcoin

Ineffektive minearbejdere ser ud til at forlade netværket, da hashprocenten er faldet 30%. Det vil sandsynligvis komme sig efter en periode med churn, hvor effektive minearbejdere erstatter mindre effektive operationer. pic.twitter.com/X7Vk7Hz0zb

– CoinMetrics.io (@coinmetrics) 14. maj 2020

Mens hashprocenten er udsat for spidser og fald, når minearbejdere prøver at maksimere overskuddet, er der muligvis ikke nogen øjeblikkelig stigning højere denne gang.

Faldet i hashrate er i tråd med en analyse foretaget af Matt D’Souza, en hedgefondforvalter og administrerende direktør for Blockware Mining.

D’Souza sagde på datoen for halveringen, at hvis Bitcoin handler omkring $ 8.000- og $ 9.000-niveauerne, er mere end 30% af minearbejdere faktisk urentable. Dette øger chancerne for “ekstrem kapitulation”, mens minearbejdere er tvunget til at slukke for deres maskiner og potentielt sælge deres mønter.

Crash of Hash Rate er ikke nødvendigt Bearish

Mens ordet “kapitulation” rammer frygt i hjerterne hos Bitcoin-investorer over hele verden – udtrykket blev brugt ad kvalme under styrtet i 2018 – det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Som fremtrædende finanspodcaster og Bitcoin-tyr Preston Pysh forklaret som svar på D’Souzas analyse:

”I halveringen i 2016 gik prisen sidelæns i 9 dage og faldt derefter med 28%, og det tog 100 dage at komme tilbage til halveringsprisen. Forbered dig mentalt på effektivitetsrensning og justering af vanskeligheder, da protokollen forbereder alle passagerer til lancering. ”

Også, data indsamlet af Edwards antyder at efter hver Bitcoin minearbejderkapitulation har der fundet sted en kraftig stigning i markedet. Edwards ‘tabel nedenfor viser dette, da det viser, at hver gang kapitulation blev signaleret af Hash Ribbons-indikatoren, hvad der fulgte var en massiv makrobølge til højder.

Halvering hjælper stadig Bitcoins Bull Case

Selvom halveringen kan ødelægge mange minearbejders rentabilitet, er analytikere stadig sikre på, at begivenheden vil hjælpe Bitcoins tyresag på længere sigt.

I en kommentar til a Livestream med Bitcoin halveringstema vært af Tone Vays – en tidligere vicepræsident hos JP Morgan – Gemini-grundlæggerne Tyler Winklevoss og Cameron Winklevoss sagde, at halveringen forbereder Bitcoin til sin næste runde af eksponentiel vækst:

Vi er klar til at styrke en anden størrelsesorden – uanset om $ 20.000 er Bitcoin-basen, måske ser vi $ 100.000. Men hver [halvering] bliver kryptokurrency eksponentielt større, end vi kunne forestille os.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me