Hoe Bitcoin in het VK te kopen: complete gids

Koop Bitcoin in het VK

Het is heel gemakkelijk om Bitcoin in het VK te kopen.U heeft keuze te over als het gaat om het aantal platforms dat u zal helpen uw fiat-valuta om te zetten in Bitcoin, evenals andere cryptocurrencies.

Er zijn veel manieren om uw fiat in te wisselen voor Bitcoin, en het VK blijft wereldwijd een van de meest open markten voor crypto’s. U heeft een of andere vorm van bankrekening nodig voor de meeste van de onderstaande koopopties voor Bitcoin, maar er zijn ook enkele opties voor alleen contant geld.

Houd er rekening mee dat de prijs die u voor Bitcoin betaalt, kan variëren, afhankelijk van hoe u besluit het te kopen, dus vergeet niet om zowel op de marktprijs voor Bitcoin te letten als op het bedrag dat u voor aankoop wordt aangeboden..

Crypto-uitwisselingen om Bitcoin te kopen in het VK

Bitcoin kopen via een crypto-uitwisseling zal voor de meeste mensen waarschijnlijk de gemakkelijkste manier zijn om Bitcoin in het VK te kopen. Voor uitwisselingen moeten enkele Know-Your-Customer (KYC) -controles worden uitgevoerd, maar als u al een Britse bankrekening heeft, moet alle benodigde informatie eenvoudig te organiseren zijn.

Coinbase

Coinbase is een van de meest populaire crypto-uitwisselingen ter wereld en je kunt Bitcoin in het VK kopen met zijn gelikte interface.

Net als de meeste van de beste crypto-uitwisselingen, heeft Coinbase een eersteklas KYC-proces dat je moet voltooien voordat je crypto’s op het platform koopt. Het platform ondersteunt aankopen met creditcards en betaalpassen, evenals bankoverschrijvingen met EUR en GBP.

Coinbase recensie

Open om te beginnen een account bij Coinbase.

U moet dan:

  • Voltooi de Coinbase Photo I.D. Verificatie
  • Ga naar de ‘Betaalmethode toevoegen’ en kies ‘Kaart’ uit uw opties
  • U moet Coinbase dan autoriseren om twee verificatietransacties op de rekening uit te voeren
  • Kijk dan wat Coinbase op uw bank- of kredietrekening heeft gedaan en voer de informatie in

Coinbase berekent een vast bedrag van 3,99% voor alle credit- of debet-transacties, waardoor een overboeking er aantrekkelijker uitziet bij grotere aankopen. Als u ervoor kiest om een ​​kaart te gebruiken, moet u naar het tabblad ‘Kopen / verkopen’ van uw dashboard gaan en ‘Kaart’ kiezen in het vervolgkeuzemenu Betaalmethode om Bitcoin te kopen..

Zodra u een hoeveelheid Bitcoin heeft gekozen om te kopen, wordt dit van uw kaart afgeschreven en vervolgens op uw Coinbase-account gestort. Als het eenmaal daar is, kunt u het naar een hardware-portemonnee sturen of op de beurs gaan en wat handelen!

Lees hier onze volledige Coinbase Review voor meer informatie. We hebben hier ook grondig gekeken naar de beveiligingsmaatregelen van Coinbase.

Bezoek Coinbase

CEX.io

CEX.io is gevestigd in het VK en stelt zijn klanten in staat Bitcoin te kopen met creditcards en betaalpassen, evenals bankoverschrijvingen. U moet een account openen bij de uitwisseling en een beetje KYC doen voordat u Bitcoin of een paar andere crypto’s die CEX.io ondersteunt, mag kopen.

Nadat u een account bij CEX.io heeft geopend, moet u de nodige gegevens over uw creditcard of betaalpas invoeren en een selfie uploaden van uzelf met uw kaart naast uw gezicht. U moet ook een tweede foto van uw I.D. direct naast de voorkant van uw creditcard of betaalpas.

CEXNadat de foto’s zijn geüpload, moet u de beveiligingscode van de achterkant van uw kaart in een tekstveld invoeren. CEX.io zal dan een klein bedrag van de kaart in rekening brengen en u zult de details van die afschrijving moeten opvragen via uw interface voor online bankieren of een sms-bericht van uw bank..

De website geeft u een veld om het bedrag in te voeren dat op uw account is afgeschreven, en dan bent u klaar. Dien gewoon de aanvraag in en wacht tot de compliance-afdeling van CEX.io een beslissing over uw account heeft genomen.

Ervan uitgaande dat uw kaart en I.D. zijn goedgekeurd door CEX.io, kunt u meteen beginnen met het kopen van Bitcoin. Wanneer u Bitcoin bij CEX.io koopt, worden de tokens bij hun beurs op uw account gestort, maar u kunt ze daarna naar waar u maar wilt sturen.

Als u liever via bankoverschrijving geld op uw account stort, is dat ook een optie, maar het kan duurder zijn voor kleinere aankopen, afhankelijk van wat u bankkosten in rekening brengt voor een overboeking..

Lees hier onze uitgebreide CEX-recensie voor meer informatie.

Bezoek CEX

Coinmama

Coinmama heeft een iets andere benadering om mensen in het VK Bitcoin te laten kopen. Het is geen uitwisseling en levert de Bitcoin die u koopt rechtstreeks in een portemonnee.

Als je echt nieuw bent in de wereld van crypto’s, wil je misschien afrekenen met een exchange die de Bitcoin die je koopt vasthoudt totdat je wat meer weet over hoe je ze op een speciale hardware wallet of een andere vorm van wallet kunt bewaren..

Coinmama recensie

Voor crypto-eigenaren die weten hoe ze wallets moeten gebruiken, is Coinmama een prima manier om Bitcoin in het VK te kopen. Het stelt zijn klanten in staat om crypto’s te kopen met creditcards of betaalpassen nadat ze een routinematige KYC-controle hebben doorlopen.

Zodra u de KYC-controle hebt doorstaan, kunt u uw creditcard of betaalpas gebruiken om Bitcoin te kopen en deze wordt rechtstreeks naar de door u aangewezen cryptoportefeuille verzonden. Cryptomama rekent een vast tarief van 5% aan voor zijn diensten, en het kan een paar dagen duren om de KYC-procedures te doorlopen.

Coinmama is een goede optie voor mensen die alleen Bitcoin willen kopen met een creditcard of betaalpas en geen uitwisseling nodig hebben.

Lees hier onze complete CoinMama Review.

Bezoek CoinMama

Binance Jersey

Voor mensen die bankoverschrijvingen willen doen om Bitcoin in het VK te kopen, kan Binance Jersey een goede optie zijn. Binance Jersey is een dochteronderneming van Binance en is opgezet voor gebruikers in het VK.

Het proces om Bitcoin te kopen met Binance Jersey is eenvoudig.

Open gewoon een account bij het platform en doorloop de KYC-procedure. Binance Jersey is in dit opzicht snel en u zou binnen een uur geautoriseerd moeten zijn om het platform te gebruiken.

Binance Jersey recensie

Als u klaar bent om te gaan, navigeert u naar de fondsen > Stortingsgedeelte en klik vervolgens op GBP.

De site zal u om de bankgegevens van uw overboeking vragen, evenals het bedrag dat u wilt storten. Nadat u alle informatie heeft ingevoerd, geeft de site u een formulier dat u bij uw bank kunt gebruiken om de overboeking uit te voeren.

Nadat u alle informatie heeft ingevoerd, heeft u 20 dagen om de overschrijving naar uw Binance Jersey-account te maken. Nadat de overboeking is uitgevoerd, geeft uw account uw nieuwe Bitcoin-saldo weer en kunt u ermee handelen of naar een portemonnee naar keuze verzenden.

Binance Jersey heeft geen kosten om contante stortingen te ontvangen, wat een geweldige functie is voor mensen die liever bankstortingen gebruiken. U kunt uw crypto’s ook verkopen met de uitwisseling, met stortingen op uw bankrekening.

Lees onze volledige recensie van Binance Jersey

Bezoek Binance Jersey

Changelly

Changelly biedt crypto-eigenaren een supersnelle en gemakkelijke manier om crypto’s om te wisselen, en mensen in het VK kunnen ook creditcards of betaalpassen gebruiken om Bitcoin te kopen.

Mensen in het VK kunnen een account openen bij Changelly en wat Bitcoin kopen nadat ze de basis KYC-controles hebben doorstaan. Changelly heeft aankooplimieten die een maand lang gestaag hoger worden, en na een maand kunnen gebruikers zoveel Bitcoin kopen als ze willen.

Changelly recensie

Naast het feit dat mensen Bitcoin in het VK kunnen kopen, geeft Changelly zijn gebruikers lage tarieven voor het ruilen van crypto’s. Het is gemakkelijk om Bitcoin in het VK met Changelly te kopen en deze vervolgens in te wisselen voor een andere crypto.

Met Changelly kunt u de crypto’s met zijn platform behouden of naar een andere beurs of portemonnee sturen. Het is een eenvoudig platform waarmee mensen gemakkelijk Bitcoin in het VK kunnen kopen.

Lees onze volledige recensie van Changelly

Bezoek Changelly

Wirex

Wirex is een bankoplossing waarmee gebruikers Bitcoin in het VK kunnen kopen en het kunnen gebruiken alsof ze een fiat-valuta zouden gebruiken. Als je denkt dat crypto’s de toekomst zijn en het tijd is om over te stappen, kan Wirex de moeite van het bekijken waard zijn.

Door een account bij Wirex te openen, kunt u eenvoudig Bitcoin kopen voor uw Wirex-portemonnee, die u met een Wirex-betaalpas kunt gebruiken om aankopen te doen zoals een normale bankkaart. U krijgt daadwerkelijk een Bitcoin-terugbetaling van 0,5% op aankopen in de winkel wanneer u uw Wirex-kaart gebruikt, wat een uniek voordeel is.

Wirex recensie

Financiering van uw Wirex-portemonnee is ook eenvoudig. U kunt niet alleen lokale bankoverschrijvingen in het VK gebruiken, het bedrijf accepteert ook Alipay, Paypal en een heleboel andere populaire betalingsplatforms.

Net als veel van de andere neobanken biedt Wirex een gelikte app voor iOS en Android om uw account te beheren en uw bestedingspatroon bij te houden.

Een andere geweldige functie die Wirex zijn klanten biedt, is de mogelijkheid om Bitcoin rechtstreeks vanaf uw account te verzenden en ontvangen. Als u Bitcoin rechtstreeks naar een beurs of portemonnee wilt overboeken, is dat snel en gemakkelijk.

Wirex is een interessant platform dat goed zou passen voor iedereen die Bitcoin in het VK wil kopen en het wil gebruiken in plaats van fiat-valuta.

Lees onze volledige recensie van Wirex

Bezoek Wirex

Andere opties om Bitcoin te kopen in het VK

Niet iedereen zal een bankkaart of bankoverschrijving willen gebruiken om Bitcoin in het VK te kopen. Er zijn een paar manieren om Bitcoin te kopen zonder het banksysteem te gebruiken, en om een ​​hogere mate van anonimiteit te behouden.

LocalBitcoins

LocalBitcoins bestaat al jaren en het stelt Bitcoin-kopers en -verkopers in staat rechtstreeks verbinding te maken. In tegenstelling tot een beurs kunnen Bitcoin-verkopers op LocalBitcoins de prijs en voorwaarden van de verkoop naar wens instellen, wat over het algemeen een hogere prijs betekent dan men op een beurs zou betalen..

In sommige gevallen kunnen kopers op LocalBitcoins afspreken om een ​​aankoop persoonlijk en met contant geld te doen. De verkopers moeten een goede reputatie hebben voor het succesvol afronden van deals, en ook voor een fatsoenlijke prijs op de Bitcoin die ze verkopen.

LocalBitcoins recensieAls u zich op uw gemak voelt bij het omgaan met het banksysteem, is een van de platforms die hierboven worden beschreven waarschijnlijk een betere manier om Bitcoin in het VK te kopen. Aan de andere kant opent LocalBitcoins de mogelijkheid van veel verschillende soorten uitwisseling, inclusief werk-voor-crypto’s!

Lees onze volledige recensie van LocalBitcoins

Bezoek LocalBitcoins

Crypto-geldautomaten

Voor mensen die fiat willen inwisselen voor Bitcoin, zonder enig menselijk contact, kunnen Bitcoin-geldautomaten een goede manier zijn om te gaan. Natuurlijk moet u een Bitcoin-geldautomaat vinden om de transactie uit te voeren.

Het idee achter een Bitcoin-geldautomaat is eenvoudig. Een persoon kan naar een geldautomaat gaan die zich in een openbare ruimte bevindt en zijn fiat-valuta inwisselen voor Bitcoin die op een adres naar keuze wordt gestort. Op het eerste gezicht lijkt dit een transactie met een hoge mate van anonimiteit.

Houd er rekening mee dat er veel CCTV-camera’s in openbare ruimtes zijn en dat elke crypto-portemonnee die een persoon kiest te gebruiken, via het openbare internet toegankelijk zal zijn. Voor kleine, anonieme aankopen van Bitcoin, kan een Bitcoin-geldautomaat in orde zijn. Als het om grotere transacties gaat, zijn ze zeker niet ideaal.

Ongeacht de complexiteit van het maken van echt anonieme cryptotransacties, zijn Bitcoin-geldautomaten een optie voor mensen die Bitcoin contant willen ophalen..

Welke manier om Bitcoins in het VK te kopen, is geschikt voor u?

Voor de meeste mensen is het koppelen van een bankrekening of bankkaart aan een gerenommeerde beurs waarschijnlijk de beste manier om Bitcoin in het VK te kopen.

Houd er rekening mee dat de prijs van Bitcoin van platform tot platform kan verschillen en dat het slim is om Bitcoin te kopen op een platform dat u een goede prijs geeft voor uw fiat-aankopen. Het is ook de moeite waard om na te denken over hoe u van plan bent uw Bitcoin na de aankoop op te slaan, aangezien niet alle vormen van opslag even veilig zijn.

Elk van de platforms die we hierboven hebben geschetst, is het bekijken waard en ze kunnen allemaal een goede oplossing zijn voor mensen die Bitcoin in het VK willen kopen. Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden van het platform begrijpt voordat u uw fiat-valuta uitgeeft, zodat u de Bitcoin krijgt op de voorwaarden die u verwacht!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me