Sådan køber du Bitcoin i Storbritannien: Komplet guide

Køb Bitcoin i Storbritannien

Det er meget let at købe Bitcoin i Storbritannien.Du er forkælet for valg, når det kommer til antallet af platforme, der hjælper dig med at gøre din fiat-valuta til Bitcoin såvel som andre kryptovalutaer.

Der er mange måder at bytte din fiat for Bitcoin, og Storbritannien er fortsat et af de mest åbne markeder for kryptoer globalt. Du bliver nødt til at have en eller anden form for bankkonto for de fleste af de Bitcoin-købsmuligheder, der er angivet nedenfor, men der er også nogle kun kontante muligheder.

Husk, at prisen, du betaler for Bitcoin, kan variere afhængigt af, hvordan du beslutter dig for at købe den, så husk at være opmærksom på både markedsprisen for Bitcoin og det beløb, det tilbydes dig til køb.

Crypto-udvekslinger for at købe Bitcoin i Storbritannien

At købe Bitcoin via en kryptobørs vil sandsynligvis være den nemmeste måde for de fleste mennesker at købe Bitcoin i Storbritannien. Udvekslinger skal foretage nogle Know-Your-Customer (KYC) -checks, men hvis du allerede har en britisk bankkonto, skal al nødvendig information være let at organisere.

Coinbase

Coinbase er en af ​​de mest populære kryptobørs i verden, og du kan købe Bitcoin i Storbritannien med sin glatte grænseflade.

Som de fleste af de bedste kryptobørser har Coinbase en KYC-proces i topklasse, som du bliver nødt til at gennemføre, før du køber kryptoer på platformen. Platformen understøtter køb med kredit- og betalingskort samt bankoverførsler med EUR og GBP.

Coinbase anmeldelse

For at begynde med skal du bare åbne en konto hos Coinbase.

Du bliver derefter nødt til at:

  • Fuldfør Coinbase Photo I.D. Verifikation
  • Gå til dens ‘Tilføj betalingsmetode’ og vælg ‘Kort’ blandt dine muligheder
  • Du bliver derefter nødt til at give Coinbase tilladelse til at foretage to verifikationstransaktioner på kontoen
  • Så skal du bare se, hvad Coinbase gjorde på din bank- eller kreditkonto, og indtast info

Coinbase opkræver et fast gebyr på 3,99% på eventuelle kredit- eller betalingstransaktioner, hvilket kan få en bankoverførsel til at se mere attraktiv ud ved større køb. Hvis du vælger at bruge et kort, skal du gå til fanen ‘Køb / Sælg’ i dit Dashboard og vælge ‘Kort’ i rullemenuen Betalingsmetode for at købe Bitcoin.

Når du først har valgt et beløb, du vil købe, debiteres det på dit kort og derefter deponeres på din Coinbase-konto. Når den er derinde, kan du sende til en hardware-tegnebog eller trykke på børsen og handle lidt!

Læs vores fulde Coinbase-gennemgang her for at lære mere. Vi har også gennemgået grundigt kig på Coinbases sikkerhedsforanstaltninger her.

Besøg Coinbase

CEX.io

CEX.io er baseret i Storbritannien og giver sine kunder mulighed for at købe Bitcoin med kredit- og betalingskort samt bankoverførsler. Du bliver nødt til at åbne en konto med børsen og lave en lille smule KYC, før du får lov til at købe Bitcoin eller et par andre kryptoer, som CEX.io understøtter.

Når du har åbnet en konto hos CEX.io, skal du indtaste de nødvendige oplysninger om dit kredit- eller betalingskort og uploade en selfie, hvor du holder dit kort ved siden af ​​dit ansigt. Du bliver også nødt til at uploade et andet billede af din I.D. lige ved siden af ​​forsiden af ​​dit kredit- eller betalingskort.

CEXNår billederne er uploadet, skal du indtaste sikkerhedskoden bag på kortet i et tekstfelt. CEX.io vil derefter opkræve et lille beløb på kortet, og du bliver nødt til at hente detaljerne om dette gebyr fra din onlinebankgrænseflade eller sms fra din bank.

Hjemmesiden giver dig et felt til at indtaste det beløb, som din konto blev opkrævet, og så er du færdig. Indsend bare ansøgningen, og vent på, at complianceafdelingen hos CEX.io træffer en beslutning om din konto.

Forudsat at dit kort og I.D. er godkendt af CEX.io, kan du begynde at købe Bitcoin med det samme. Når du køber Bitcoin på CEX.io, deponeres poletterne på din konto ved deres udveksling, men du kan sende dem til hvor du vil bagefter..

Hvis du hellere vil finansiere din konto via bankoverførsel, er det også en mulighed, men det kan være dyrere for mindre køb, afhængigt af hvad du bankbetaler for en bankoverførsel.

Læs vores dybe CEX anmeldelse her for at lære mere.

Besøg CEX

Coinmama

Coinmama har en lidt anden tilgang til at lade folk købe Bitcoin i Storbritannien. Det er ikke en børs og vil levere den Bitcoin, du køber direkte til en tegnebog.

Hvis du virkelig er ny i kryptos verden, vil du muligvis beskæftige dig med en udveksling, der holder den Bitcoin, du køber, indtil du ved lidt mere om, hvordan du gemmer dem på en dedikeret hardware-tegnebog eller en anden form for tegnebog.

Coinmama anmeldelse

For kryptoejere, der ved, hvordan man bruger tegnebøger, er Coinmama en fin måde at købe Bitcoin i Storbritannien. Det giver sine kunder mulighed for at købe kryptoer med kredit- eller betalingskort, efter at de har gennemgået en rutinemæssig KYC-kontrol.

Når du har bestået KYC-kontrollen, kan du bruge dit kredit- eller betalingskort til at købe Bitcoin, og det sendes direkte til den kryptotegnebog, du udpeger. Cryptomama opkræver en fast sats på 5% for sine tjenester, og det kan tage et par dage at komme igennem KYC-procedurerne.

Coinmama er en god mulighed for folk, der kun ønsker at købe Bitcoin med et kredit- eller betalingskort og ikke har behov for bytte.

Læs vores komplette CoinMama anmeldelse her.

Besøg CoinMama

Binance Jersey

For folk, der ønsker at foretage bankoverførsler for at købe Bitcoin i Storbritannien, kan Binance Jersey være en god mulighed. Binance Jersey er et datterselskab af Binance og er oprettet til brugere i Storbritannien.

Processen med at købe Bitcoin med Binance Jersey er let.

Åbn bare en konto med platformen, og gå igennem KYC-proceduren. Binance Jersey er hurtig i denne henseende, og du skal have tilladelse til at bruge platformen på mindre end en time.

Binance Jersey anmeldelse

Når du er god til at gå, skal du navigere til fondene > Indsæt sektion, og klik derefter på GBP.

Webstedet beder dig om bankoplysningerne om din overførsel samt det beløb, du vil deponere. Når du har indtastet alle oplysningerne, giver webstedet dig en formular, som du kan bruge i din bank til at foretage overførslen.

Når du har indtastet alle oplysningerne, har du 20 dage til at overføre til din Binance Jersey-konto. Når overførslen er foretaget, afspejler din konto din nye Bitcoin-saldo, og du kan handle med den eller sende den til en tegnebog efter eget valg.

Binance Jersey har ingen gebyrer for at modtage kontante indskud, hvilket er en fantastisk funktion for folk, der foretrækker at bruge bankindskud. Du kan også sælge dine kryptoer med børsen med indskud foretaget på din bankkonto.

Læs vores fulde anmeldelse af Binance Jersey

Besøg Binance Jersey

Changelly

Changelly tilbyder kryptoejere en super hurtig og nem måde at bytte kryptoer på, og folk i Storbritannien kan også bruge kredit- eller betalingskort til at købe Bitcoin.

Folk i Storbritannien kan åbne en konto hos Changelly og købe noget Bitcoin, når de har bestået grundlæggende KYC-checks. Changelly har købsgrænser, der bliver støt højere i en måned, og efter en måned kan brugerne købe så meget Bitcoin, som de vil have.

Changelly anmeldelse

Ud over at give folk mulighed for at købe Bitcoin i Storbritannien, giver Changelly sine brugere lave priser på bytte af kryptoer. Det er let at købe Bitcoin i Storbritannien med Changelly og derefter bytte det til en anden krypto.

Changelly giver dig mulighed for at opbevare kryptoer med sin platform eller sende dem til en anden børs eller tegnebog. Det er en ligefrem platform, der let giver folk mulighed for at købe Bitcoin i Storbritannien.

Læs vores fulde anmeldelse af Changelly

Besøg Changelly

Wirex

Wirex er en bankløsning, der giver brugerne mulighed for at købe Bitcoin i Storbritannien og bruge det som om de ville give valuta. Hvis du tror, ​​at kryptoer er fremtiden, og det er på tide at skifte, kan Wirex være et kig værd.

Åbning af en konto hos Wirex giver dig mulighed for nemt at købe Bitcoin til din Wirex tegnebog, som kan bruges med et Wirex debetkort til at foretage køb som et normalt bankkort. Du får faktisk en Bitcoin-refusion på 0,5% på køb i butikker, når du bruger dit Wirex-kort, hvilket er en unik fordel.

Wirex anmeldelse

Det er også let at finansiere din Wirex-tegnebog. Ikke kun kan du bruge lokale britiske bankoverførsler, virksomheden accepterer også Alipay, Paypal og en masse andre populære betalingsplatforme.

Som mange af de andre neobanker tilbyder Wirex en smart app til iOS og Android til at administrere din konto og holde styr på dine udgiftsvaner.

En anden god funktion, som Wirex tilbyder sine kunder, er muligheden for at sende og modtage Bitcoin direkte fra din konto. Hvis du vil overføre Bitcoin direkte til en børs eller tegnebog, er det hurtigt og nemt.

Wirex er en interessant platform, der passer perfekt til alle, der ønsker at købe Bitcoin i Storbritannien og bruge det i stedet for fiat-valuta.

Læs vores fulde anmeldelse af Wirex

Besøg Wirex

Andre muligheder for at købe Bitcoin i Storbritannien

Ikke alle vil bruge et bankkort eller bankoverførsel til at købe Bitcoin i Storbritannien. Der er et par måder at købe Bitcoin uden at bruge banksystemet og opretholde et højere niveau af anonymitet.

LocalBitcoins

LocalBitcoins har eksisteret i årevis, og det giver Bitcoin-købere og sælgere mulighed for at oprette forbindelse direkte. I modsætning til en udveksling kan Bitcoin-sælgere på LocalBitcoins indstille prisen og salgsbetingelserne, som de ønsker, hvilket generelt betyder en højere pris, end man ville betale på en børs.

I nogle tilfælde kan købere på LocalBitcoins arrangere et køb personligt og kontant. Sælgerne skal have et godt ry for at gennemføre handler med succes og også en anstændig pris på den Bitcoin, de sælger.

LocalBitcoins anmeldelseHvis du har det godt med at håndtere banksystemet, er en af ​​de platforme, der er beskrevet ovenfor, sandsynligvis en bedre måde at købe Bitcoin i Storbritannien. På den anden side åbner LocalBitcoins muligheden for mange forskellige former for udveksling, herunder arbejde-for-kryptoer!

Læs vores fulde anmeldelse af LocalBitcoins

Besøg LocalBitcoins

Crypto-pengeautomater

For folk, der ønsker at bytte fiat til Bitcoin uden nogen menneskelig kontakt overhovedet, kan Bitcoin-pengeautomater være en god vej at gå. Selvfølgelig bliver du nødt til at finde en Bitcoin-pengeautomat for at gennemføre transaktionen.

Ideen bag en Bitcoin-pengeautomat er enkel. En person kan gå til en pengeautomat, der er placeret i et offentligt rum og bytte deres fiat-valuta til Bitcoin, der vil blive deponeret på en adresse efter eget valg. På forsiden ser det ud som en transaktion med et højt niveau af anonymitet.

Husk, at der er masser af CCTV-kameraer i offentlige rum, og uanset hvilken kryptoportefølje en person vælger at bruge, får du adgang til det offentlige internet. For små, anonyme køb af Bitcoin kan en Bitcoin-pengeautomat være ok. Når det kommer til større transaktioner, er de bestemt ikke ideelle.

Uanset de kompleksiteter, der omgiver oprettelse af virkelig anonyme kryptotransaktioner, er Bitcoin-pengeautomater en mulighed for folk, der ønsker at hente noget Bitcoin kontant.

Hvilken måde at købe Bitcoins i Storbritannien er det rigtige for dig?

For de fleste er det sandsynligvis den bedste måde at købe Bitcoin i Storbritannien på at kæde en bankkonto eller et bankkort til en velrenommeret børs.

Husk, at prisen på Bitcoin kan variere fra platform til platform, og det er smart at købe Bitcoin på en platform, der giver dig en god pris for dine fiat-køb. Det er også værd at overveje, hvordan du planlægger at gemme din Bitcoin efter købet, da ikke alle former for opbevaring er lige så sikre.

Enhver af de platforme, som vi skitserede ovenfor, er værd at se på, og de kan alle være en god løsning for folk, der ønsker at købe Bitcoin i Storbritannien. Sørg for at forstå platformens vilkår og betingelser, før du bruger din fiat-valuta, så du får Bitcoin på de betingelser, du forventer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me