Sådan køber du Bitcoin med PayPal: Komplet begyndervejledning

Sådan køber du Bitcoin med PayPal

Handlingen med at købe bitcoin er blevet mere og mere praktisk i løbet af de seneste år, med en overflod af betalingsmuligheder, der dukker op her og der. Der er ingen overraskelse der; når alt kommer til alt har investering i bitcoins vist sig at være en meget tiltalende og rentabel indsats.

Mange brugere vil gerne have fat i nogle kryptokurver uden at gå igennem den kedelige proces med at oprette minedrift, konti på børser og gennemgå verifikationsprocesserne..

Casual investorer vil simpelthen gerne erhverve bitcoins ved hjælp af betalingsmetoder, som de er fortrolige med, såsom PayPal. At erhverve bitcoins med PayPal kan imidlertid være vildledende kompliceret. Heldigvis vil dette indlæg rydde op i forvirringen og sætte dig på vej mod at erhverve digitale aktiver med PayPal.

Sådan køber du Bitcoin med PayPal

Det er ikke så let – men muligt

Der er ingen måder, hvorpå du kan købe bitcoin ved hjælp af PayPal direkte; der er simpelthen ikke nogen støtte til den handling i øjeblikket. PayPal har taget en stærk holdning mod kryptoer, hvilket kan ende med at blive en dårlig position efterhånden som tiden går.

Heldigvis er der dog nogle måder at omgå det på, og der er markedspladser online, der gør det muligt at købe bitcoins med PayPal. Sikker på, det er frustrerende, og mange mennesker forstår ikke, hvorfor dette er alt for kompliceret.

Der er dog et par gode grunde til, at bitcoin ikke kan købes direkte via PayPal. En vigtig forklaring er, at bitcoins er en direkte konkurrence for PayPal. Bitcoins tillader heller ikke tilbageførsler, og falske eller endog svigagtige afgifter er hyppige på grund af bitcoin-konti, der konstant er målrettet af hackere og svindlere.

Den enkle grund til, at det er svært at købe Bitcoin med PayPal, er:

En PayPal-betaling er reversibel; Bitcoin er det ikke.

PayPal kan måske ikke lide det faktum, at kryptoer har potentialet til at gøre, hvad de gør, men uden en central clearingmyndighed, der styrer strømmen og ejerskabet af kapital.

Topmuligheder sammenlignet

Vi går nærmere ind på de forskellige muligheder nedenfor, men hvis du har travlt – her er de bedste muligheder for at købe Bitcoin eller anden Cryptocurrency ved hjælp af din PayPal-konto.

VirwoxLocalBitcoinsPaxfulxMønter
VirWox anmeldelse Localbitcoin anmeldelse xMønter
Lande I hele verden I hele verden I hele verden I hele verden
Gebyrer Høj Lav Lav Lav
Omdømme godt Afhænger af sælger godt godt
Brugervenlighed Medium Let Let Let
Grænser Medium Afhænger af sælger Afhænger af sælger Medium
Anmeldelse Læs Læs Læs Ikke relevant
Besøg Besøg Besøg Besøg

PayPal kan ikke lide konkurrencen

Tag ikke fejl, PayPal er en massiv virksomhed, der har meget at tabe. Da det begyndte at operere omkring internetboblen, havde det markedet for digitale betalinger til sig selv. Nogle af de tidlige investorer tjente masser af penge på at bakke PayPal op, og i dag er virksomheden mere end 100 milliarder dollars værd.

Desværre for PayPal er kryptoer en meget bedre platform, der vinder popularitet. I øjeblikket har kryptoer ikke det marked, som PayPal gør. Cryptos har også sværere tid til at grænseflade med den globale bankinfrastruktur, men det ændrer sig også.

PayPal har cementeret sin position i det globale betalingsspil med innovation, så det er let at forstå, hvorfor de måske er bekymrede for et virkelig innovativt betalingssystem som kryptokurrency. Ud over at være potentielt gratis at bruge, tilbyder cryptos deres brugere et nyt niveau af kontrol over deres penge.

Hvis og når kryptokurrency er på niveau med PayPal som et afviklingssystem, vil priserne på de store kryptoer sandsynligvis være meget højere. Det er værd at lære at flytte penge fra PayPal til kryptoer, især hvis du bruger PayPal som en handelskonto eller for at lette internationale pengeoverførsler..

Nogle banker har endda kigget på at bruge bitcoin til at erstatte SWIFT-systemet, hvilket kun styrker kryptos forstyrrende kraft. PayPal forsøger måske at forsinke det uundgåelige, hvilket skaber hovedpine for deres kunder i mellemtiden.

Sådan kommer du omkring begrænsningerne

Du skal simpelthen tage et par ekstra trin for at erhverve bitcoins med PayPal. Nogle løsninger vil være billigere end andre, og der er ingen fast transaktionstid. Sørg for at læse om hver enkelt platform, så du forstår fordele og ulemper ved hver enkelt platform.

Der er udvekslinger derude, der giver dig mulighed for at foretage sådanne køb; mange af disse udvekslinger holder imidlertid på en brugerkonto, indtil visse verifikationer er bestået. Det skal bemærkes, at PayPal ikke nøjagtigt sætter pris på brugere, der køber bitcoin gennem platformen, og det kan lejlighedsvis skælde ud på brugere, der prøver at gøre det.

Husk, at PayPal har dine penge, ligesom en bank gør. Så længe PayPal er i besiddelse af dine midler, er de slet ikke rigtig dine. Hvis du vil springe ind i kryptoer, er der enhver grund til at gøre det. Priserne er faldet meget i løbet af det sidste halvandet år, og mange kommentatorer mener, at kryptomarkedet er modent til en delvis genopretning.

PayPal vil stadig ikke have dig til at spille i kryptouniverset, men heldigvis er der et par løsninger, så du ikke kommer i problemer, når du går krypto.

Top 4 muligheder for at købe Crypto med PayPal

Der er tre måder, du kan omgå PayPal’s begrænsninger på at købe kryptoer direkte, og en der vil kræve lidt mere arbejde. Enhver af disse metoder skal give dig mulighed for at gøre din PayPal-saldo til kryptoer.

Mens alle disse muligheder får jobbet gjort, vil ingen være så hurtige eller effektive som at bruge en kryptokurrencyudveksling. De første tre muligheder vil næsten helt sikkert have lavere likviditet end en kryptobørs, og de priser, der betales for kryptoer, vil sandsynligvis også være højere.

  1. Peer-to-Peer (P2P) markedspladser – En P2P-markedsplads er meget som en børs, men der er ingen mellemmand mellem køber og sælger. I stedet for at købe dine kryptoer fra børsen, ville du købe dem fra en anden bruger. Sælgere kan vælge, hvilken type betaling de accepterer, og PayPal er en mulighed. Ulempen ved at bruge en P2P-markedsplads er, at du ikke behøver at hoppe gennem en masse bøjler for at bevise din identitet. Bitcoins anonyme karakter har været smertefuldt for det etablerede finansielle system, selvom mange kryptopurister føler, at deres digitale privatliv bliver udhulet. De fleste kryptokursudvekslinger har vedtaget forskellige niveauer af Know-Your-Customer (KYC) regler, men P2P-markedspladser er mere afslappede i denne henseende. Ulempen er, at der sandsynligvis vil være mindre likviditet på en P2P-markedsplads, så priserne er muligvis ikke så konkurrencedygtige.
  2. Cryptocurrency udvekslinger – Mens kryptovalutaudvekslinger næsten er universelt forhindret i at drive forretning via PayPal, er der en, der giver dig mulighed for at handle penge på en PayPal-konto for kryptoer. VirWox var ikke designet som en kryptobørs, men det giver dig mulighed for at købe Bitcoins med PayPal.
  3. P2P Låneplatforme – Det kan virke underligt at låne Bitcoins, hvis du vil købe dem. Der er P2P-udlånsplatforme, der giver dig mulighed for at låne kryptoer og derefter afbetale lånet med det samme ved hjælp af en PayPal-konto. xCoins er en af ​​de mest populære muligheder, og det er en måde at vende din PayPal-saldo til Bitcoin. Crypto-udlån lyder måske ikke som en fantastisk måde at få bitcoin på, men xCoins har en meget innovativ platform. Virksomheden har fundet en måde at ‘sælge’ bitcoins til folk, der bruger PayPal, og det har fået gode anmeldelser. I modsætning til andre P2P-platforme fungerer xCoins som en matchmaker, så begge sider får optimal prisfastsættelse.
  4. Brug banken – Under Bitcoins højdepunkt i slutningen af ​​2017 forbød store banker brugen af ​​deres tjenester med mange kryptobørser. Forbudene ser ud til at have været et resultat af fuzzy KYC-politikker ved kryptobørs og ikke et grundlæggende problem mellem etablerede banker og kryptoverdenen. Da kryptobørser har omfavnet internationale KYC-standarder, ser de store banker ud til at være mere villige til at lade deres kunder interagere med dem direkte. Dette gør det let at købe kryptoer på en udveksling som Coinbase med dit betalingskort i stedet for at håndtere PayPal.

Køb af Bitcoin med PayPal

Der er et par måder at konvertere dine PayPal-kontanter til bitcoins uden at blive spikret af PayPal-politiet. Før du beslutter at gå en direkte rute, skal du tjekke den fjerde mulighed, der er anført nedenfor. Det er værd at udarbejde omkostningsbesparelser mellem platforme og se, hvilken vej der bedst udnytter dine kontanter.

P2P-kryptohandel eller -udlån er en god ide, men i øjeblikket er det ikke så populært som kryptobørs. Det kan betyde højere priser, længere ventetider for at gøre en aftale og mindre sikkerhed i transaktionen. Uanset hvad er alle disse platforme værd at undersøge, da de alle tilbyder unikke funktioner.

VirWox

Du bør vide, at PayPal-servicevilkårene tillader brug af Second Life Lindens eller SLL’er til at foretage bitcoin-køb. Takket være dette er der opstået flere børser, der leverer SLL-tjenester, og det bedste ved disse børser er VirWox.

På trods af denne betegnelse fungerer den ikke helt som en fuldt udveksling. I stedet er det en platform, der tjener det berømte Second Life-spil som et middel til at købe samleobjekter i spillet.

Spillet er faktisk stort nok til at blive accepteret fuldt ud af PayPal, og det skaber et gråt område til brug af penge i spillet til at købe bitcoins.

Virwox

For at begynde at købe bitcoins gennem VirWox og PayPal skal du først oprette et budget for dig selv, undersøge noget om kryptokurver, studere nogle børser og platforme og oprette en bitcoin-tegnebog.

Efter dette skal du besøge VirWox og åbne en konto der, udfylde de relevante informationsfelter og bekræfte din konto via e-mail. Derefter kan du indbetale penge på din VirWox-konto via PayPal.

Herefter har du mulighed for at udveksle dine saldi til SLL, hvorefter en mulighed for at konvertere SLL til bitcoins vil blive præsenteret for dig. Generelt lægger VirWox et transaktionsgebyr på 10 procent på brugerne på grund af PayPal; desværre er gebyret uundgåeligt. Efter køb af bitcoins gennem VirWox anbefales det, at du overfører dine bitcoins til din personlige tegnebog. Overførsler til tegnebøger kan normalt tage op til to dage.

Mange andre platforme og tjenester udover VirWox har dukket op på nettet, hvilket giver brugerne mulighed for at købe bitcoins via PayPal. De er muligvis ikke så populære og ofte brugt som VirWox; alligevel er de stadig værd og gode alternativer.

Hvis du vil vide mere, kan du se vores komplette Virwox Review her.

Besøg VirWox

LocalBitcoins

LocalBitcoins er en meget velrenommeret bitcoin-udvekslingsplatform, der bruges over hele verden. Det giver en virtuel indstilling, hvorigennem købere kan oprette forbindelse til sælgere og gennemføre deres udveksling gennem en række betalingsplatforme, herunder PayPal.

I begyndelsen var LocalBitcoins bare en enkel måde for folk at mødes op og handle noget for bitcoins. Husk, at de første bitcoins blev handlet med to pizzaer et par år, før LocalBitcoins blev live.

Hvis du beslutter at bruge LocalBitcoins, skal du finde og oprette forbindelse til en person, der er villig til at acceptere PayPal som en betalingsform for bitcoins. LocalBitcoin-brugere er ansvarlige for at udføre deres egen due diligence vedrørende de sælgere, som de kommunikerer med.

Generelt er platformen ret sikker og velrenommeret. Hvis du vil tage et dybt dyk ind på platformen, skal du se på vores fulde anmeldelse af LocalBitcoins her. Dybest set er alt, hvad du skal gøre, at finde en lokal sælger og beslutte en pris for deres bitcoins.

Her er et par tip til valg af sælger på LocalBitcoins:

  1. Se på sælgerens feedback. Jo tættere på 100%, jo bedre.
  2. Handelsgrænser betyder noget. Sørg for, at den sælger, du har at gøre med, kan udfylde din ordre.
  3. Har sælgeren foretaget mange tilbud? Det er bedre at handle med en erfaren sælger.
  4. Hvor længe er sælgeren villig til at vente på betaling? Sørg for, at du ved det på forhånd.

Mens mange sælgere på LocalBitcoins accepterer PayPal som betalingsmulighed, opkræver de muligvis en præmie på grund af risikoen for tilbageførsler. Hvis du er i stand til at overføre din PayPal-saldo til din bankkonto og betale kontant for bitcoins via LocalBitcoins, kan det ende med at blive billigere generelt.

Det er vigtigt at huske, at når du først beslutter at købe bitcoins på LocalBitcoins, skal enhver yderligere kommunikation foretages via webstedet. Hvis du har problemer senere, er denne kommunikationsoptegnelse den eneste måde, du kan vise webstedsejerne, hvad der skete.

Se vores fulde anmeldelse af LocalBitcoins her.

Besøg LocalBitcoins

Paxful

Paxful er en tjeneste, der giver brugerne mulighed for at oprette konti, finde sælgere og udveksle penge på PayPal-konti til bitcoins. Det, der er godt ved Paxful, er, at det bruger en spærretjeneste til at yde ekstra sikkerhed for købere. Samlet set er Paxful rart; det har dog endnu ikke nået optimal offentlig accept.

Paxful

Et af de største problemer med platforme som Paxful er, at den pris, du betaler sandsynligvis vil være meget højere end på en børs. Sælgerne tilbyder sandsynligvis ikke deres bitcoins til nogen form for rabat til markedspriser, og de skal tage højde for risikoen for tilbageførsler.

Paxful er en god platform, og det er rart, at den eksisterer. Desværre for P2P-kryptohandel tilbyder udvekslingerne meget mere konkurrencedygtige priser for kryptoer. Dette kan ændre sig i fremtiden, hvis P2P-handel øges i popularitet. Indtil videre er de muligvis ikke den bedste måde at gøre din PayPal-saldo til BTC.

Læs vores komplette guide til Paxful her.

Besøg Paxful

xMønter

xMønter har en interessant forretningsmodel. I stedet for at sælge bitcoins direkte, letter det udlån af bitcoins med mulighed for at købe. For at kunne bruge xCoins skal du åbne en konto. Platformen er også begrænset med hensyn til, hvad nationer kan bruge den, hvilket er noget at huske på.

Kontoåbningsprocessen hos xCoins er ligetil. Når din konto er åben, kan du byde et tilbud om at låne (købe) købe bitcoins, og xCoins vil automatisk matche dig med en sælger, der passer til dine behov. I modsætning til andre P2P bitcoin-handelsplatforme fungerer xCoins som mellemmand.

xCoins PayPal Bitcoin

Med xCoins kan du ikke vælge en bestemt sælger, men du kan beslutte, om den tilbudte aftale passer til dine behov eller ej. Når du accepterer tilbuddet, skal du betale långiveren (sælgeren). Sælgeren får betalt et givet beløb for deres bitcoins plus et aftalt gebyr. Derefter sendes bitcoins til låntager (køber).

Systemet, som xCoins oprettede, er en smidig måde at komme forbi PayPal’s kryptoforbud, men det er ikke en perfekt løsning. Leveringen af ​​bitcoins kan tage mere end en halv time, og priserne vil sandsynligvis være højere end en udveksling. De fleste steder uden for Nordamerika og Europa understøttes heller ikke, hvilket vil fungere som et stort dræning af markedets likviditet.

Samlet set er xCoins en meget innovativ ny platform og tillader folk at handle deres PayPal-saldo for bitcoins. Platformen har også et højt sikkerhedsniveau og tillader brug også at betale med kreditkort via PayPal. Husk, at xCoins kun beskæftiger sig med bitcoin, men du kan bytte dine bitcoins til næsten ethvert andet token, når du har dem.

Besøg xCoins

En anden måde at blæse gennem PayPal’s Crypto Blockade

Afhængigt af det land, du bor i, kan det være den nemmeste måde at gøre din PayPal-saldo til kryptoer ved at bruge dit kredit- eller betalingskort. Hvis det land, du bor i, giver dig mulighed for at købe kryptoer med din bankkonto, skal du bare sende din PayPal-saldo til din bankkonto og købe de kryptoer, du vil have på en børs som Coinbase.

Der er også softwaretegnebøger som Atomic Wallet, der har en udvekslingsforbindelse indbygget, så det er meget simpelt at foretage et køb. Selvfølgelig vil du overføre dine kryptoer til den tegnebog, du bruger, og ikke lade dem være på børsen, medmindre du planlægger at handle med dem.

Gebyrerne forbundet med at bruge din bankkonto til at købe kryptoer kan også være lavere end ved hjælp af en af ​​de andre metoder beskrevet ovenfor. Den største ulempe ved at overføre din PayPal-saldo til din bank og bruge et kredit- eller betalingskort vil være, at PayPal ikke er i stand til at gribe ind i transaktionen.

På ulempen er det en meget langsommere proces at overføre din PayPal-saldo til en bankkonto og derefter købe kryptoer.

Du bliver muligvis nødt til at vente så meget som en uge på at bruge dine midler, selvom det kan være meget hurtigere afhængigt af din bank. Selvom det ikke er en perfekt løsning, vil handel med en kryptobørs give dig adgang til de bedst mulige priser, da børserne har den højeste likviditet på markedet..

Konklusion

Det er en skam, at PayPal har taget et så hårdt syn på kryptokurrency, da det ville være en god tilføjelse til deres platform. I stedet for at udnytte en ny teknologi til at vokse, kan PayPal muligvis skabe en situation, der begrænser deres konkurrenceevne i løbet af det næste årti.

På trods af at PayPal er ret sikkert og betroet, såvel som der er udvekslinger, der accepterer betalinger via PayPal, er det meget vigtigt, at du holder din bitcoin-tegnebog så sikker som muligt.

Uanset om du gemmer det på din personlige computer, bruger online tegnebogstjenester eller bruger en slags kold opbevaringsmetode, skal du huske at aldrig udlevere din private nøgle til nogen. Ingen har brug for at vide nogen oplysninger, der vedrører dit genopretningsfrø eller din private nøgle. Når alt kommer til alt, vil du ikke have nogen, der stjæler din indsats, tid og aktiver!

Ud af de forskellige måder, hvorpå du kan købe bitcoins ved hjælp af din PayPal-konto, er det op til dig at beslutte, hvilken udvekslingsmetode der bedst passer til dine behov og præferencer. Husk på, at for at bruge PayPal til bitcoin-køb skal din konto først være fuldstændigt verificeret, hvilket betyder at du skal linke din bank, linke dine betalingskort og gennemgå nogle kontrol af identitetsbekræftelse.

Bitcoin er en meget ustabil kryptokurrency, som kan medføre stor destabilisering i den finansielle verden samt fantastiske afkast for investorer. Du skal nu bedre forstå nogle af de måder, hvorpå du kan komme på vejen til at købe bitcoins med din PayPal-konto. Ingen af ​​dem vil være så let at købe kryptoer på en børs, men i det mindste har du nogle muligheder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me