Sådan investeres i Bitcoin: Komplet begyndervejledning

Sådan investeres i Bitcoin

Bitcoins ankomst til mainstream blev ledsaget af massive evalueringer af altcoins, en kortvarig ICO-dille og mange misforståelser om Bitcoins vision og potentiale.

I løbet af det sidste år er der udviklet adskillige udviklinger, der giver mere adgang til at investere i Bitcoin og interagere med den ældre kryptokurrency end nogensinde før.

Mens adgang til Bitcoin stadig er langt fra at være ideel, er mulighederne for at investere i det betydeligt større, end de var for kun flere år siden. Fra spredning af børser til alternative måder at erhverve det på er det værd at bruge tid og kræfter på at evaluere forskellige måder at investere i Bitcoin på.

Bitcoin-pris & Marked

Bitcoins pris har været ustabil siden starten. Fra det første køb af en vare eller tjeneste, der bruger 10.000 bitcoins til at købe en pizza, har Bitcoins værdi været en rutsjebane.

Bitcoins pris steg kraftigt i slutningen af ​​2017 og toppede på cirka $ 20.000 i januar 2018, hvilket forårsagede en strøm af almindelig mediedækning og spørgsmål om, hvad den nye digitale valuta var præcist.

Bitcoin-prisDu kan bruge vores Bitcoin-prisoversigt til at se historiske priser på BTC

For størstedelen af ​​mainstreamet bærer Bitcoins volatilitet for meget risiko for at investere i det, selvom årtusinder har vist en gunstig disposition til at bytte deres hårdt tjente penge til nogle Bitcoin.

I løbet af de sidste par måneder har Bitcoin dog været på en tåre og for nylig overtrådt den altid høje pris igen. Dette har bragt mere almindelig opmærksomhed, og det ser nu ud til, at institutionerne endelig tager det alvorligt og fordeler nogle af deres dollars til aktivklassen.

Investering i Bitcoin har iboende risici, som investorer skal være opmærksomme på, før de køber det, og du kan finde omfattende oplysninger om den originale kryptokurrency overalt på nettet i dag. Hvis du er interesseret i Bitcoin, er den kloge tilgang at lave din egen research og finde ud af, om du er villig til at komme ind på et voksende marked med digitale aktiver, der ikke har nogen præcedens.

At foretage små investeringer er en fantastisk måde at starte og lære at interagere med tegnebøger uden at overeksponere dig selv for markedets volatilitet.

Hvis du ønsker at investere i kryptokurver generelt, bør det være din første mulighed at vælge Bitcoin. Dens robusthed er uden sidestykke i branchen og er en af ​​dens største, om ikke dens kardinal styrke.

Den generelle fortælling omkring Bitcoin, der er blevet støbt gennem årene, er ‘digital guld’, hvor dens forudbestemte udstedelsesrate – kontrolleret af dets justering af minedriftens vanskeligheder og decentraliserede netværk – giver betydelige fordele i forhold til fiat-valutaer ved at vide, at din investering ikke fortyndet gennem vilkårlig inflation.

Hvis du er en nybegynder i Bitcoin- og kryptokurrencyområdet, der søger monetært tilflugt fra hyperinflationsøkonomier eller en avanceret bruger, der tror på de ideologiske aspekter af Bitcoin, er der flere områder, du skal evaluere, når du investerer i Bitcoin.

Hvad er Bitcoin? Komplet guide

Se vores komplette guide til Bitcoin, hvis du har brug for en primer i historien

Langsigtet investering eller “Hodling”

Mange langsigtede ‘hodlers’ betragter Bitcoin som de sværeste tilgængelige penge og vælger at gemme store mængder af deres indtjening i kryptovalutaen. At gøre det udgør risici, men fra deres synspunkt er det en af ​​de største investeringsmuligheder i historien og et legitimt middel til værdilagring og overførsel uden for den traditionelle finansielle verden.

Deres tro på Bitcoin som digitalt guld med et højt lager-til-strøm-forhold er velbegrundet, og fremskridt som Bitcoins LN kan i sidste ende gøre det muligt for netværket at skalere som P2P digitale kontanter oprindeligt forestillet af Satoshi Nakamoto.

Bitcoin tegnebøger

Hvis du ønsker at gemme Bitcoin som en langsigtet investering, er den bedste metode til at beskytte dine mønter ved hjælp af en hardware-tegnebog til kold opbevaring. Populære mærker til koldopbevaring inkluderer Trezor og Ledger, og de tilbyder også support til andre kryptovalutaer. Køleopbevaring kan endda forstærkes med multisig-tjenester som Casa hvor der kræves signaturer fra flere fysiske enheder for at låse op for din lagrede Bitcoin.

Fuld Bitcoin-klienter er også brugbare midler til langvarig opbevaring af bitcoins, men ikke så sikre som kolde tegnebogsløsninger. Udover rent investering i Bitcoin kan du understøtte decentralisering og tilslutning af netværket ved at køre en fuld node, der inkorporerer dig selv i Bitcoin-kerneprotokollen, der gemmer hele blockchain.

Kortsigtede indehavere, der ønsker at investere i Bitcoin i små mængder af nysgerrighed eller for at eksperimentere med at sende / modtage den, kan vælge at bruge varme og frihedsberøvende tegnebøger.

Tredjeparter styrer disse tegnebøger, så de er ikke ideelle til sikkerhedsgarantier, men er praktiske at bruge og tilbyder fremragende brugergrænseflader til brug af Bitcoin. Populære depot tegnebøger inkluderer Blockchain tegnebog, Copay og BreadWallet.

Bitcoin papir tegnebøger

Læs vores komplette guide til Bitcoin Wallets for at få flere oplysninger

Minedrift Bitcoin

I de tidlige dage af Bitcoin kunne brugerne udvinde Bitcoin på bærbare computere og stationære computere og tjene store mængder Bitcoin til drastisk lavere værdier end hvad de er i dag.

Som sådan viste tidlig minedrift i Bitcoin sig at være en af ​​de mest lukrative investeringer nogensinde. Minedrift har dog udviklet sig til en kæmpe industri, hvor overdimensionerede virksomheder som Bitmain og store minedriftspuljer som F2Pool og BTC.com dominerer markedet.

ASIC-minearbejdere er virkelig den eneste mulige måde at udvinde Bitcoin i dag, og at være vært for din egen ASIC-rig er en seriøs investering, der kræver hardwareomkostninger, driftstid og elektricitet.

Yderligere skal små, uafhængige minearbejdere, der bruger hjemmebaserede rigge, ofte operere med tab under udvidede afskrivninger på Bitcoins spotpris, da fortjenstmargenerne mindskes. Men hvis du ønsker at prøve dig på Bitcoin-minedrift, er der adskillige tutorials til at skelne, hvilken hardware og software der passer til dine behov og budget.

Cloud mining-tjenester gør det også muligt for brugere at købe kontrakter om ASIC-minerigge inden for omfattende minelager, der drives af et tredjeparts mineselskab.

Disse virksomheder tilbyder regelmæssigt afkast baseret på din investering og kan være praktisk, hvis du ønsker at tjene Bitcoins gennem minedrift, men ikke ønsker at gå igennem besværet med at oprette din egen rig. Hashflare og Første Mosebog minedrift er to populære cloud mining-tjenester.

Bitcoins minedriftsmarked er en fascinerende komponent i dets bredere økosystem, og det er vigtigt at forstå tilstrækkelig forståelse af, hvordan det fungerer, samt at se dets fremtidige udvikling for at forstå den ældre kryptovalutas større økonomi.

Bitcoin Mining Software

Læs vores guide til den bedste Bitcoin Mining-software

Børser til investering i Bitcoin

Børs er den mest enkle og populære metode til at erhverve Bitcoin. Der er langt over 100 operationelle Bitcoin-børser over hele verden, men det er mest forsigtigt at styre børser, der er kendt for vaskehandel og holde fast ved større velrenommerede børser..

Der er flere typer børser på kryptovalutamarkedet, herunder centraliserede børser, decentraliserede børser (DEX’er), P2P-markedspladser, krypto-til-krypto-udvekslinger og fiat-til-krypto-on-ramper. Tilstrækkelig forståelse af fordele og ulemper ved hver er afgørende.

Køb af Bitcoin med Fiat-valuta

For det første stammer forskellen mellem krypto-til-krypto- og fiat-til-kryptobørs ud fra deres lovgivningsmæssige jurisdiktioner, og om de kan tilbyde direkte handelspar af Bitcoin med fiat-valutaer. Coinbase er den mest populære fiat-til-krypto-rampe i USA og kræver, at brugerne gennemgår regulerede KYC / AML-processer.

Yderligere er børser som Coinbase centraliserede og depotplatforme, hvilket betyder, at når dine bitcoins er gemt på platformen, er de teknisk set ikke dine, da de kan fryses som med en bankkonto. Andre populære fiat-til-krypto-udvekslinger inkluderer Kraken, Gemini, BitMEX (ikke tilgængelig for amerikanske kunder) og Bitstamp.

Udveksle anmeldelser

 • Bedste udvekslinger for begyndere
 • Coinbase
 • Binance
 • Coinmama
 • CEX
 • Paxful
 • Localbitcoins
 • Bitpanda
 • Bitit
 • Bitstempel
 • Kraken
 • Sådan køber du Bitcoin med betalingskort eller kreditkort

Crypto til Crypto-udvekslinger

Crypto-to-crypto-udvekslinger tilbyder udelukkende handel i og ud af forskellige kryptovalutaer med priser på altcoins knyttet til Bitcoin eller stablecoins som Tether eller USDC.

Disse børser er blevet omtalt som ‘altcoin casinos’, da de i det væsentlige spiller på prisudsving for mange af de mere obskure altcoins, der er tilgængelige.

Disse børser tilbyder dog undertiden fremragende handelsoplevelser og kan bruges til at få adgang til andre kryptokurver, der bredt er tilgængelige på fiat on-ramper. Binance er en af ​​de førende kryptovalutaudvekslinger i verden og er en central krypto-til-kryptoplatform.

Crypto to Crypto Exchange anmeldelser

 • Bedste børser til handel
 • Bittrex
 • Bitfinex
 • Kucoin
 • Poloniex

Decentrale børser

Forskellene mellem centraliseret og decentral udveksling er vigtige af flere grunde. For det første har centraliserede børser forældremyndighed over din Bitcoin, ligesom en bank har forvaring over dine fiat-midler.

For det andet er disse udvekslinger tilbøjelige til at målrette mod hackere, og den store skala af hacks på udvekslinger i 2018 var forbløffende. Det er den bedste praksis, at du aldrig gemmer din Bitcoin på en børs, endda en decentraliseret.

Omvendt er DEX’er nyttige til direkte udveksling mellem modparter uden en mellemmand. De overvåger ikke midler og kræver heller ikke KYC / AML-processer for brugerne. Desværre har mange DEX’er ikke nok handelsvolumen til at være så likvide som deres centrale modparter, og nylige direktiver fra SEC over for EtherDelta kan afskrække operatører fra løbende at køre DEX’er uden for juridiske jurisdiktioner..

Desuden muliggør de fleste DEX’er kun handel mellem Ether og altcoins, der er ERC-20-kompatible, og tilbyder ikke Bitcoin-funktionalitet. Den fremtidige vækst af atomswaps skal dog hjælpe med at udvide Bitcoins udbredelse blandt DEX’er.

Dex anmeldelser

 • De bedste decentrale udvekslinger
 • Etherdelta
 • Radar-relæ
 • Tidex
 • Idex

Markedspladsbørser

Andre decentrale muligheder for handel med Bitcoin til fiat eller altcoins inkluderer P2P-markedspladser som f.eks Bisq, Paxful, HodlHodl, og OpenBazaar. OpenBazaar og Bisq er open source-markedspladser uden registrering og vægt på privatlivets fred og sikkerhed.

OpenBazaar gør det også muligt for brugere at oprette e-handelsbutikker til registrering af fysiske og digitale varer / tjenester med betalinger direkte mellem modparter i krypto. HodlHodl tilbyder endda TESTNET-handel uden at risikere faktiske penge.

Mængder på decentrale markedspladser er væsentligt lavere end deres centraliserede kolleger, men de er hurtigt ved at få trækkraft blandt fortrolighedsforkæmpere og brugere, der søger bedre sikkerhedsgarantier.

Tilsvarende Bitcoin volumen målinger websteder som CoinDance indikerer, at decentraliserede udvekslingsplatforme vokser i brug i lande med problematisk inflation og økonomiske forhold, især Venezuela.

Disse platforme tilbyder censurresistente veje for borgere i lande som Venezuela til at købe i krypto- og fiat-valutaer, der er meget mere stabile end deres lokale valutaer.

Alternative metoder til øget adgang rundt om i verden

Adgang til investering i Bitcoin har aldrig været mere rigelig, men der er stadig betydelige fremskridt, der skal gøres for at få adgang til at nå sine ideelle niveauer, der understøtter et globalt, decentraliseret værdisystem. Især er de primære muligheder for at erhverve Bitcoin med fiat-valutaer – gennem centraliserede børser – tæt reguleret og underlagt KYC / AML-processer.

Decentraliserede børser har simpelthen ikke volumener eller stor popularitet til konkurrerende centraliserede børser i øjeblikket.

De fleste investorer i Bitcoin bor i lande, hvor Bitcoin mere er en spekulativ investering eller en del af et professionelt fokus snarere end stammer fra direkte behov for et alternativt værdimedium. I lande som Venezuela, Zimbabwe og Argentina afhænger situationen for investering i Bitcoin mere af et legitimt behov for at søge alternative valutaer på grund af ugunstige økonomiske forhold.

At øge adgangen til sådanne områder i verden er et vigtigt initiativ, og adskillige udviklinger kan udvide adgangen uden for udbredelsen af ​​decentrale markedspladser.

Bitcoin-pengeautomater

Bitcoin-pengeautomater er en mulighed for at give lettere adgang til lokaliteter, ofte tilgængelige i dagligvarebutikker og supermarkeder. Ifølge CoinATMRadar er der mere end 4.200 krypto-pengeautomater i verden, spredt over 76 lande.

Førende krypto-ATM-producenter inkluderer Genesis Coin og General Bytes. Mange pengeautomattjenester tilbyder også tovejskøb / salg af kryptokurver til fiat-valutaer.

Du kan endda købe Bitcoin på Coinstar-maskiner på udvalgte steder i USA nu. De lovgivningsmæssige rammer for disse tjenester er imidlertid komplicerede og uklare i USA på dette tidspunkt på grund af tværstatslige pengeoverførselslove.

Andre alternative midler til at investere i og bruge Bitcoin inkluderer nye projekter med fokus på Bitcoin-kuponer og kreditpinde. Azte.Co – en Bitcoin-kupontjeneste – gør det muligt for folk at købe Bitcoin i dagligvarebutikker kontant eller med debet- / kreditkort ved hjælp af Azteco-kuponen.

Du kan fylde en Bitcoin-konto ved blot at bruge Azteco-kuponen, som du ville gøre for at fylde en telefon, og detaljerne er tilgængelige på deres hjemmeside.

Andre metoder

Tilsvarende, OpenDime er en tjeneste, hvor brugere fysisk kan udveksle Bitcoin-kreditpinde. Kreditpindene er sikre USB-pinde, der indeholder den private nøgle i selve enheden.

En sådan funktionalitet gør det muligt at overføre Bitcoin mellem parter lokalt med forsikringer om, at den private nøgle ikke er kompromitteret, så længe staven er forseglet. Brugere kan endda passere rundt om pinden flere gange.

OpenDime har nogle spændende langsigtede implikationer, og dets fremkomst i økonomier med svage økonomiske forhold vil være noget at se nøje på.

Finansielle instrumenter, der bruger kryptokurver, er også stigende med tjenester som Celsius Network og BlockFi tillader brugere at optage lån med deres kryptobesiddelser som den underliggende sikkerhed.

Desuden kan långivere på Celsius Network tjene renter gennem deres P2P-udlånspulje, der betales af låntagerne, udbetalt direkte i den krypto, som deres indbetaling blev foretaget i, inklusive Bitcoin.

Lynnetværk

Mere avancerede Bitcoin-brugere, der er fortrolige med dets andet lag – Lightning Network – har også det fremtidige potentiale til at tjene BTC gennem relægebyrer og vagttårne.

Vagttårne ​​er tjenester, der overvåger Bitcoin-blockchain for deres kunder at identificere transaktionsbrud på LN og udstede bøder. Relægebyrer kan erhverves af LN-noder, der opretter forbindelse til adskillige jævnaldrende og hjælper med at dirigere betalinger gennem mesh-netværket for brugere, der ikke er direkte forbundet med en kanal til en part, de ønsker at udveksle BTC med.

Denne udvikling er stadig i deres meget tidlige faser, men de tilbyder nyttige mekanismer for brugere, der er villige til at levere tjenester til LN-brugere for at akkumulere BTC i gebyrer.

Brug af Bitcoin

Talrige veje for handlende til at acceptere Bitcoin som betaling er også tilgængelige, inklusive Coinbase handel der er integreret med større e-handelsplatforme som Shopify og WooCommerce. Handlende kan vælge at beholde deres BTC som en investering eller bytte den direkte til fiat.

Open source-projekter som Lynopladning – en del af Blockstream’s Elements – er også tilgængelige for handlende til at acceptere LN BTC-betalinger ved hjælp af en drop-in-løsning. LN’s enorme designrum og dens stigende antal ansøgninger bør også yderligere hjælpe netværket med at vokse som betalingsmiddel for onlinekøb i de kommende år.

Andre mere uklare metoder til at erhverve Bitcoin inkluderer Bitcoin-gåder. Bitcoin-gåder er digital kunst, som enkeltpersoner sender på Internettet, som indeholder de private nøgler for at få adgang til bitcoins, der er låst som belønning for at løse gåden.

De er ikke særlig udbredte, men nogle af belønningerne har været meget lukrative, herunder a $ 2 millioner præmie til et puslespil indeholdende 310 BTC sidst på året.

Traditionelle finansielle instrumenter til investering

Uden for de nye alternativer til investering i Bitcoin er konvergensen af ​​traditionel finansiering og blockchains også indstillet til at skabe flere muligheder for øget eksponering for aktivet.

Bitcoin ETF’er

Bitcoin ETF-forslag har blevet nægtet af SEC flere gange allerede, men nogle vigtige beslutninger kommer – specifikt beslutningen om VanEck-SolidX Bitcoin ETF-forslag, der var skubbet til februar.

ETF’er er investeringsmidler til enkeltpersoner eller grupper af aktiver, der gør det muligt for investorer at spekulere i markedsprisen uden faktisk at skulle eje aktivet. Bitcoin ETF’er ville give flere almindelige investorer adgang til Bitcoin gennem investering i en ETF, der er på en reguleret børs uden at skulle købe Bitcoin direkte fra en kryptobørs.

Bitcoin ETF

Læs vores komplette guide – Hvad er en Bitcoin ETF?

Bitcoin Futures

Tilsvarende er Bitcoin-futures allerede tilgængelige, og investorer kan forlænge eller kortslutte den ældre kryptovaluta på regulerede futures-børser, herunder CBOE og CME. Bitcoin-futures og ETF’er er fremragende måder for almindelige investorer at spekulere på prisen på Bitcoin, samtidig med at de reducerer deres direkte interaktion med kryptovalutaen, hvilket ofte kræver teknisk viden for at opbevare og bruge sikkert.

En øget regulering af Bitcoin i de udviklede lande vil sandsynligvis fortsætte i et accelereret tempo og åbne op for bredere adgang til investorer, der tøver med at røre ved kryptokurrency ved hjælp af alternative midler eller uregulerede børser.

Omvendt tyder mange andre landes tøven med at vedtage lovgivningsmæssige rammer for digitale aktiver, at alternative midler til at investere i Bitcoin skal samle mere udbredt vedtagelse for at omgå enhver censur af adgang til aktivet.

Forslag til Bitcoin og anden digital aktivhandel på regulerede platforme er allerede i gang i flere lande, herunder Thailands TSE hvilket ville blive en af ​​de første platforme, der tilbyder digital aktivhandel på en større reguleret børs. Til sidst bør Bitcoin tilbydes side om side med andre konventionelle finansielle instrumenter, herunder CFD’er, derivater, futures og flere fiat-valutahandelspar på omfattende platforme.

Binære optioner & Kontrakter om forskel

Et stort antal mæglere tilbyder nu binære optioner og kontrakter om forskel på en række kryptovalutaer, herunder Bitcoin. Hvis du tidligere har handlet med en af ​​disse typer mæglere, kan du også bruge dem til at handle med Bitcoin.

Forskellen mellem disse og en typisk børs er, at du ikke ejer det underliggende aktiv, du handler kun baseret på prisforskelle.

Vi har gennemgået mange mæglere her på Blockonomi:

Mægleranmeldelser

 • Plus500
 • AVATrade
 • IQ Option
 • 24 valg
 • Ekspertvalg
 • Vantage FX
 • Forex.com
 • Pepperstone
 • ETX Capital
 • NordFX
 • Byindeks
 • Binary.com
 • XTB
 • FXTM
 • ATFX

Konklusion

At se tilbage på Bitcoins ydmyge oprindelse afslører, hvor langt kryptovalutaen er kommet. Adgang til at investere i Bitcoin har aldrig været bedre, og selvom det kommer med iboende risici og en høj adgangsbarriere, cementerer det langsomt sig selv som et levedygtigt middel til værdioverførsel og opbevaring uden for det traditionelle økonomiske område.

Investering i Bitcoin kræver altid, at du foretager din egen forskning, og med forsigtig evaluering af dine muligheder for at erhverve det baseret på din situation vil du kunne træffe det optimale valg for at blive medlem af et voksende samfund af brugere, virksomheder, investorer og udviklere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me