Quadency Review: Automatiseret Crypto Trading Platform & Portfolio Management

Quadency Review

Kvadens er en digital asset management-platform, der leverer automatiserede handels- og porteføljestyringsløsninger til både detailhandlere og institutionelle forhandlere.

Platformen indeholder en omfattende række funktioner designet til at strømline processen med handel og investering i kryptokurver. Disse inkluderer en række handelsbots, der kommer forudkonfigureret eller kan tilpasses efter ønske, avanceret kortlægning og porteføljeanalyse.

Disse funktioner kombinerer alle for at forbedre kryptohandelsoplevelsen, og Quadency understøtter automatiseret handel på Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid og OKEx.

Quadency automatiseret handelsplatformQuadency automatiseret handelsplatform

Platformen kan tilgås gratis ved hjælp af en Hodler-konto; et betalt abonnement låser dog op for funktioner, der inkluderer højere handelsgrænser, flere botanvendelser og adgang til platformens Unified REST og Streaming API. Betalte planer koster $ 49,99 pr. Måned, når de vælger at blive faktureret månedligt eller $ 39,99 pr. Måned, når du forpligter dig til et årligt abonnement, og brugerne kan vælge at betale med enten kreditkort eller i krypto.

Besøg Quadency

Kvadensoversigt

Kvadens er baseret i USA og blev grundlagt i april 2018 under navnet Quadency Inc. Dens stiftere inkluderer nuværende administrerende direktør Rosh Singh, CTO, Tony Tran og COO Manish Kataria.

Virksomheden bevarer en korrespondance adresse på 79 Madison Ave, New York, NY 10016, USA og oplyser, at dets brugsvilkår styres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i staten Delaware.

Quadency Executive Team

Quadency ledes af et erfaren team med omfattende erfaring inden for økonomi, teknologi og marketing. Som et resultat tilbyder platformen en bred vifte af løsninger og understøtter over ti børser. Dette giver adgang til over 3000 handelspar og giver alle mulighed for at gøre brug af automatiserede handelsstrategier og handle kryptokurver døgnet rundt.

Platformen integreres også med TradingView og Messari og giver adgang til forsknings-, nyheds- og porteføljestyringsværktøjer designet til at give handlende mulighed for at holde øje med alle de seneste udviklinger. Derudover er Algorithmic Execution Framework, professionel handelsterminal og samlet API’er designet til at imødekomme behovene hos højfrekvente / institutionelle forhandlere.

Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – Quadency fungerer som en webbaseret løsning og inkorporerer et rent design og UI, der appellerer til handlende på alle niveauer. På trods af dette indeholder hoveddashboardet et omfattende udvalg af funktioner, der gør det muligt for enhver at gøre brug af automatiserede handelsbots og overvåge deres porteføljer fra en kontointerface.
 • Teknologi – Platformen fungerer via API-integrationer med over 10 understøttede udvekslinger, og Quadency gør brug af en Unified Crypto API, der giver mulighed for standardiseret streaming og interaktioner via REST. Dette giver også enhver adgang til både de nyeste og historiske markedsdata såsom OHLCV til at plotte lysestage-diagrammer eller backteststrategier.
 • Række værktøjer – Platformen indeholder en række analytiske værktøjer og avanceret TradingView-kortlægning designet til at forbedre kryptohandel for alle brugerniveauer. Handelsbots gør brug af populære markeds-, begrænsnings- og stopordrestrategier, og readymade Grid Trading, Market Making, MACD, RSI, Bollinger Band og Smart Order bots er også tilgængelige.
 • Række af planer – Tjenesten kan bruges gratis ved at tilmelde dig en Hodler-konto og kan bruges i vid udstrækning uden betaling. Et Pro-betalt abonnement koster $ 49,99 eller 39,99 pr. Måned afhængigt af, hvordan du vælger at betale, og fører til højere handelsgrænser, flere botanvendelser og mere omfattende backtesting.
 • Kunde support –Quadency giver et godt niveau af kundesupport, og Supportcenter indeholder en række guider og artikler samt en Ofte stillede spørgsmål. Holdet opretholder også en embedsmand blog, sammen med en aktiv Twitter-konto, og Telegram gruppe. De kan også kontaktes via live chat og e-mail.

Handelsplatforms funktioner

Sådan kommer du i gang med Quadency

Du kan oprette en gratis konto ved at klikke på fanen “Tilmeld” på øverst til højre på startsiden.

1) Opret en konto

For at registrere en konto skal du indtaste en e-mail-adresse, oprette og bekræfte din adgangskode, inden du accepterer servicevilkårene.

Kom godt i gang

Efter at have bekræftet dine oplysninger, vil du blive sendt en bekræftelses-e-mail, som giver dig mulighed for at bekræfte din e-mail-adresse og få adgang til din konto.

2) Opsæt din konto

Når du har fået adgang til din konto, ser du muligheden for at starte installationsprocessen. Du kan starte dette ved at klikke på fanen “Begynd opsætning”. Du vil derefter se en sikkerhedsmeddelelse, der minder dig om nogle bedste fremgangsmåder. Når du har klikket på “Jeg forstår”, kan du oprette forbindelse til en af ​​de understøttede børser.

Opsætning af din konto

Hvis du vælger Binance, skal du indtaste din API-nøgle og hemmelige nøgleoplysninger.

Tilslut en Binance API

Hvis du ikke er sikker på dine oplysninger, skal du logge ind på din Binance-konto for at finde dine Binance API-nøgleoplysninger og klikke på “API Management” og derefter “Opret API”.Opret en Binance API

Du bliver nødt til at navngive API-nøglen og klikke på “Opret ny nøgle”, inden du bekræfter din 2FA-kode. Du kan fuldføre oprettelsen af ​​dine nøgler ved at følge alle instruktionerne sendt i bekræftelses-e-mailen. Derefter kan du se API-nøglerne, og det er en god ide at redigere dine API-nøglebegrænsninger for at maksimere dine sikkerhedsindstillinger.

Quadency Portfolio Analytics

Når du klikker på fanen Dashboard, får du mulighed for at overvåge dine tegnebogadresser eller udveksle konti. Hvis du vælger en tegnebog, bliver du bedt om at navngive tegnebogen, inden du kan konfigurere dens detaljer. Når du vælger at tilføje en udvekslingskonto, bliver du sendt til den side, der bruges til at forbinde udvekslings-API-nøgler.

Overvåg Wallet-adresser

3) Vælg en bot   

Du kan vælge mellem et antal forudkonfigurerede bots, der er oprettet for at følge bestemte handelsstrategier. Smart Order, Market Maker, Market Maker Plus, Accumulator, Bollinger Bands, MACD, Mean Reversion og Multi Level RSI bots er tilgængelige for alle kontohavere.

Valg af en handelsbot

Trading View og Grid Trader-bots er kun tilgængelige for indehavere af Pro-konti, ligesom muligheden for at kode din egen bot ved hjælp af Python. Quadency-teamet er også åbent for anmodninger og vil kode enhver strategi for dig og gøre den tilgængelig på din konto til en speciel pris.

Når du vælger Accumulator trading bot, kan du vælge din foretrukne børs og handelspar, inden du konfigurerer det samlede forbrugsbeløb, beløb pr. Ordre, tidsperiode og stop trigger.

Dette kan være tidsperioden eller det samlede forbrugsbeløb, og du har også mulighed for at sikre, at boten ikke foretager køb over en bestemt pris.

Akkumulator Bot

Du har mulighed for at foretage en backtest af strategien så ofte du vil, før du beslutter dig for, om du vil installere boten på en live handelskonto.

Quadency Bot-implementering

Understøttede udvekslinger   

Quadency understøtter i øjeblikket handel og diagramintegration med over ti populære kryptokursudvekslinger, og disse inkluderer:

 • Binance
 • Binance USA
 • Bitfinex
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • tvilling
 • HitBTC
 • Kraken
 • Kucoin
 • Væske
 • OKEx
 • Poloniex

Fuld automatiseret handel understøttes i øjeblikket på Binance, Bittrex, Kucoin, Liquid og OKEx med yderligere børser, der forventes tilføjet i den nærmeste fremtid.

Quadency-understøttede udvekslinger

Quadency-gebyrer

Der er en række planer tilgængelig, der passer til forskellige typer forhandlere, og platformen kan bruges gratis ved at tilmelde dig en Hodler-konto.

Der er ingen tidsbegrænsning knyttet til en gratis konto, og Hodler-kontoen giver dig mulighed for at overvåge din vekselkonto og kold / varm opbevaring af tegnebogssaldoer og gøre brug af platformens porteføljeanalyse.

Hodler-kontoen er begrænset til en månedlig handelsgrænse på $ 10.000, og giver dig kun mulighed for at køre en live bot ad gangen og udføre ti backtests om dagen.

Der er heller ingen adgang til Unified REST & Streaming API eller live support, og disse funktioner låses op ved at opgradere til et Pro betalt abonnement, der koster $ 49,99, når det betales månedligt, eller 39,99 pr. Måned, når det betales årligt.

Prisplan Funktioner

Pro-kontoen leveres også med en månedlig handelsgrænse på $ 100.000 og giver dig mulighed for at køre ti live bots ad gangen og udføre 100 backtests om dagen.

Den institutionelle konto tillader ubegrænset handel og har ingen begrænsninger for de månedlige handelsgrænser eller antallet af bots og backtests, du kan implementere.

Du skal kontakte Quadency-teamet direkte for at informere dem om dine behov og for at modtage et pristilbud.

Gratis Pro-opgradering

Quadency-teamet har annonceret et antal udvekslingspartnere og kører et kampagnetilbud, der giver visse udvekslingsbrugere fri adgang til Quadency Pro i en bestemt tidsperiode.

I øjeblikket kan enhver, der er tilmeldt Liquid exchange, bruge en Pro-konto gratis i seks måneder. Enhver, der opretter en ny konto på Binance, Kucoin og OKEx, kan også bruge en Pro-konto gratis i seks måneder, mens enhver, der allerede har en eksisterende konto på en af ​​disse børser, får fri adgang til en Pro-konto i tre måneder.

Gratis Pro-konti

For at aktivere tilbuddet skal du bare oprette forbindelse til din eksisterende udvekslingskonto (r) og / eller åbne en ny konto med en partnerudveksling.

Din konto skal automatisk opgraderes til Pro inden for cirka to timer, og du vil også modtage en e-mail-meddelelse inden for 24 timer efter opgraderingen.

Hvor sikker er quadency?

Som en automatiseret handelsplatform kræver Quadency dig ikke at overføre penge eller få direkte adgang til de midler, der findes på dine krypto-udvekslingskonti. Alt sker via et Application Programming Interface (API), der gør det muligt for Quadency at oprette forbindelse til og kommunikere med sine understøttede børser og indsamle prisdata, kontosaldoer og placere købs- og salgsordrer.

Quadency-teamet anvender en række fornuftige sikkerhedsprotokoller for at sikre, at deres platform forbliver modstandsdygtig over for en række sikkerhedsbrud. Disse inkluderer brug af stærke adgangskoder til hver brugerkonto og tofaktorautentificering (2FA) på alle brugerkonti.

Platforms sikkerhed

Når du forbinder dine udvekslingskonti med Quadency, bliver information inklusive saldi, ordrer og transaktioner desuden automatisk synkroniseret og sikkert gemt i virksomhedsdatabaser. Brugeradgangskoder gemmes krypteret ved hjælp af Bcrypt, ligesom udvekslings-API-nøgler, og disse dekrypteres kun, når der synkroniseres kontooplysninger, eller når en bruger udfører handlinger mod deres tilknyttede konti.

Holdet oplyser også, at alle personligt identificerbare oplysninger er sikkert krypteret og aldrig deles med tredjeparter, og Quadency sørger for, at brugerdata altid er beskyttet med flere lag med kryptering inklusive 256-bit kryptering over netværket, og alle webstedsdata overføres via krypteret Transport Layer Security (“TLS”) forbindelser (dvs. HTTPS).

Quadency benytter sig også af Amazon Web Services til at hjælpe med at afbøde potentielt distribueret denial-of-service (“DDoS”) angreb og bruger AWS WAF til yderligere at styrke deres modstandsdygtighed over for ondsindede angreb.

Betalinger behandles via Coinbase Commerce og Stripe for sikker behandling, og al information sendes sikkert via SSL. Quadency-teamet er gennemsigtigt og har gjort en betydelig mængde information om virksomheden offentligt tilgængelig. Da Quadency Inc også blev inkorporeret i USA, fungerer det i overensstemmelse med landets love, og dette fører til et højt niveau af kommerciel gennemsigtighed og brugerbeskyttelse.

Det er altid bedst at optimere dine egne personlige sikkerhedsmetoder, når du bruger automatiske handelsplatforme, og at begrænse din Exchange-konto API og deaktivere udbetalinger fra din konto vil styrke din modstandsdygtighed over for alvorlige sikkerhedsbrud.

Hvor nybegyndervenlig er Quadency? 

Kom godt i gang med Quadency er ret ligetil, og platformen skal være let nok til at navigere til alle, der allerede bruger nogen af ​​de mest populære børser til at købe og handle kryptoer.

Processen med at vælge bots, foretage en backtesting af dem og derefter implementere dem på live-konti kræver en del øvelser for at opnå de ønskede resultater, så komplette begyndere bliver nødt til at investere lidt tid i at lære at bruge platformen.

Når det er sagt, har hoveddashboardet et rent og intuitivt layout, der gør det nemt at finde det, du leder efter, og de fleste opgaver er kun få klik væk. Quadency integreres også med Messari for at levere markedsanalyse og nyheder, og evnen til at overvåge dine udvekslings- og tegnebogssaldoer hjælper dig også med at holde styr på alt.

Quadency UI Layout

Som forventet leverer holdet en række ressourcer, der har til formål at hjælpe forhandlere på alle niveauer gennem deres handelsrejse, og disse inkluderer guider, video-tutorials, en blog og en Telegram-gruppe. Enhver, der tilmelder sig en Pro-konto, kan også drage fordel af live chat-funktionen, og mens Quadency er enkel at bruge, indeholder den også en god mængde funktioner til mere erfarne forhandlere, der vælger et betalt abonnement.

Disse inkluderer omfattende TradingView-diagrammer, avanceret analyse og evnen til at få teamet til at konfigurere eksekveringsalgoritmer, granulær adgangskontrol og colocation, der passer til dine særlige behov.

Derudover kan Strategy Coder-bot konfigureres fra bunden ved hjælp af Python, og holdet vil også kode en handelsbot baseret på dine specifikke instruktioner. TradingView-bot giver dig mulighed for at handle på baggrund af signaler modtaget fra din TradingView-konto, og du skal blot definere advarselsbetingelserne for at indstille den bestemte strategi.

Smart Order-bot vil også appellere til mere avancerede forhandlere, da den bruger en speciel algoritme til at holde styr på din position, stop og fortjenestemål internt uden at udsætte din ordre for udvekslingsordrebogen.

Quadency er unik Smart foreslå funktion bruger en sværm af cloud-servere til at behandle tusindvis af backtests om dagen ved at prøve forskellige parametre kombinationer for hver bot. Når de opdages, kasseres negative resultater, og de rentable finjusteres, indtil der genereres en cache med forskellige konfigurationer.

Smart Suggest er tilgængelig til Multi-Level RSI v2, Mean Reversion v2, MACD v2 og Bollinger Bands v2 bots, og kan findes via fanen “Parametre”.

For at anvende den samme konfiguration som en vellykket bot, skal du bare klikke på “Kopier”, når du indstiller din bots nøjagtige strategi. Som et resultat har Quadency noget for forhandlere på alle niveauer, og evnen til at bruge platformen til gratis og omfattende backtest-bots for at se nøjagtigt, hvordan de vil præstere på en live-konto, vil vise sig fordelagtigt for både nye og erfarne forhandlere..

Konklusion

Mens der er en række automatiserede handelsplatforme, der sigter mod at hjælpe dig med at maksimere dine kryptohandelsmuligheder, Kvadens kan fange din opmærksomhed på grund af sin unikke blanding af funktioner. Det rene brugergrænseflade og dashboard appellerer til nyere handlende, og inkorporeringen af ​​TradingView-diagrammer og ressourcer fra Messari forbedrer brugeroplevelsen for alle på platformen.

Der er også et godt udvalg af bots, der følger enkle regler, og enhver, der er bevandret i teknisk analyse, kan bruge en af ​​bots, der er forudkonfigureret til at afveje TA-baserede strategier. Derudover kan du konfigurere din egen bot fra bunden eller få teamet til at gøre det for dig, og platformen vil også drage fordel af en intern markedsplads, der giver brugerne mulighed for simpelthen at købe de mest succesrige “crowd-sourced” botkonfigurationer.

På trods af at den har eksisteret siden 2018, er platformen stadig under udvikling, og en mobilapp giver brugerne mulighed for at holde styr på deres konti døgnet rundt, men platformen er nem at bruge som en webindstilling og har en række oplysninger og sikkerhed opfordringer, der hjælper dig undervejs.

Desuden koster Pro-abonnementet enten $ 49,99 eller 39,99 pr. Måned afhængigt af din pakke, og dette kan vise sig at være noget dyrt for nye brugere. Du kan dog bruge Quadency gratis og kun opgradere til en betalt konto, når du har testet dine bots grundigt og er tilfreds med resultaterne.

Platformen tilbyder også god udvekslingsstøtte og integreres med et antal populære kryptobørser som Binance, Coinbase Pro, Gemini og Kraken med yderligere udvekslinger, der forventes tilføjet i den nærmeste fremtid. Da Quadency har etableret partnerskaber med Liquid, Binance, Kucoin og OKEx, får enhver, der åbner en ny konto på disse børser, en gratis Pro-konto i seks måneder, mens enhver med en allerede eksisterende konto kan få adgang til en gratis Pro-konto i tre måneder.

Dette gør Quadency til en god mulighed for alle, der ønsker at deltage i automatiseret handel ved hjælp af en af ​​disse børser, da du kan få adgang til alle platformens funktioner i en periode på tre til seks måneder. Selv uden kampagnetilbudet kan du stadig tilmelde dig en gratis Hodler-konto og teste bots for at se, hvordan automatiseret handel fungerer for dig, inden du beslutter, om du vil gå til en betalt abonnementsplan.

Besøg Quadency

Kvadens

src = “~ images \ quadency-review-automated-crypto-trading-platform-portfolio-management.gif”

alt = “Quadency Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Let at bruge platform
 • Integreres med førende udvekslinger
 • Gratis Hodler-konto
 • Gratis pro-planer i 3 til 6 måneder

Ulemper

 • Udvikler stadig sin online tilstedeværelse
 • Lille Telegram-gruppe
 • Ingen mobilapp

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Kvadens","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 06 \ /quadency-review.gif","beskrivelse":"Quadency er en digital aktiveradministrationsplatform, der leverer automatiserede handels- og porteføljestyringsløsninger til både detailhandlere og institutionelle forhandlere. Platformen indeholder en omfattende række funktioner designet til at strømline processen med handel og investering i kryptokurver. Disse inkluderer en række handelsbots, der kommer forudkonfigureret eller kan tilpasses som…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.60"},"navn":"Kvadens","reviewBody":"Quadency er en digital aktiveradministrationsplatform, der leverer automatiserede handels- og porteføljestyringsløsninger til både detailhandlere og institutionelle forhandlere. \ R \ n \ r \ nPlatformen indeholder en omfattende række funktioner designet til at strømline processen med handel og investering i kryptovalutaer. Disse inkluderer en række handelsbots, der kommer forudkonfigureret eller kan tilpasses efter ønske, avanceret kortlægning og porteføljeanalyse. \ R \ n \ r \ nDisse funktioner kombineres for at forbedre kryptohandelsoplevelsen, og Quadency understøtter automatiseret handel på Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid og OKEx. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatformen kan tilgås gratis ved hjælp af en Hodler-konto; et betalt abonnement låser dog op for funktioner, herunder højere handelsgrænser, brug af flere bot og adgang til platformens Unified REST og Streaming API. Betalte planer koster $ 49,99 pr. Måned, når de vælger at blive faktureret månedligt eller $ 39,99 pr. Måned, når du forpligter dig til et årligt abonnement, og brugerne kan vælge at betale med enten kreditkort eller i krypto. \ R \ nBesøg kvadens \ r \ n \ r \ nQuadency Oversigt \ r \ nQuadency er baseret i USA og blev grundlagt i april 2018 under navnet Quadency Inc. Dens stiftere inkluderer nuværende administrerende direktør Rosh Singh, CTO, Tony Tran og COO Manish Kataria. \ R \ n \ r \ nVirksomheden bevarer en korrespondance adresse på 79 Madison Ave, New York, NY 10016, USA og angiver, at dens brugsbetingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i staten Delaware. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKvaditeten ledes af et erfaren team med omfattende erfaring inden for økonomi, teknologi og marketing. Som et resultat tilbyder platformen en bred vifte af løsninger og understøtter over ti børser. Dette giver adgang til over 3000 handelspar og giver enhver mulighed for at gøre brug af automatiserede handelsstrategier og handle kryptokurver døgnet rundt. \ R \ n \ r \ nPlatformen integreres også med TradingView og Messari og giver adgang til forskning, nyheder og portefølje styringsværktøjer designet til at give handlende mulighed for at holde øje med alle de nyeste udviklinger. Derudover er den algoritmiske udførelsesramme, den professionelle handelsterminal og de samlede API’er designet til at imødekomme behovene hos højfrekvente \ / institutionelle forhandlere. \ R \ nNøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Quadency fungerer som en webbaseret løsning og inkorporerer et rent design og UI, der appellerer til forhandlere på alle niveauer. På trods af dette indeholder hoveddashboardet et omfattende udvalg af funktioner, der gør det muligt for enhver at gøre brug af automatiserede handelsbots og overvåge deres porteføljer fra en kontointerface. \ R \ n \ tTeknologi \ u2013 Platformen fungerer via API-integrationer med over 10 understøttede udvekslinger og Quadency gør brug af en Unified Crypto API, der giver mulighed for standardiseret streaming og interaktioner via REST. Dette giver også alle adgang til både de nyeste og historiske markedsdata såsom OHLCV til plotting af lysestage-diagrammer eller backteststrategier. \ R \ n \ tRækkevidde af værktøjer \ u2013 Platformen indeholder en række analytiske værktøjer og avanceret TradingView-kortlægning designet til at forbedre kryptohandel for alle brugerniveauer. Handelsbots bruger populære markeds-, begrænsnings- og stopordrestrategier, og readymade Grid Trading, Market Making, MACD, RSI, Bollinger Band og Smart Order bots er også tilgængelige. \ R \ n \ tRange of Plans \ u2013 Tjenesten kan bruges gratis ved at tilmelde dig en Hodler-konto og kan bruges i udstrakt grad uden betaling. Et Pro-betalt abonnement koster $ 49,99 eller 39,99 pr. Måned afhængigt af, hvordan du vælger at betale, og fører til højere handelsgrænser, brug af flere bot og mere omfattende backtesting. \ R \ n \ tKundesupport \ u2013Quadency giver et godt niveau af kundesupport og supportcentret indeholder en række guider og artikler samt en FAQ-sektion. Holdet opretholder også en officiel blog sammen med en aktiv Twitter-konto og en Telegram-gruppe. De kan også kontaktes via live chat og e-mail. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Sådan kommer du i gang med Quadency \ r \ nDu kan oprette en gratis konto ved at klikke på fanen \ u201cTilmeld dig \ u201d øverst til højre for hjemmesiden. \ r \ n1) Opret en konto \ r \ nFor at registrere en konto skal du indtaste en e-mail-adresse, oprette og bekræfte din adgangskode, inden du accepterer servicevilkårene. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Efter at have bekræftet dine detaljer, vil du blive sendt en bekræftelses-e-mail, der giver dig mulighed for at bekræfte din e-mail-adresse og få adgang til din konto. \ r \ n2) Opsætning af din konto \ r \ n Efter at have fået adgang til din konto, vil du se muligheden for at starte installationsprocessen. Du kan starte dette ved at klikke på fanen \ u201cBegynd opsætning \ u201d. Du vil derefter se en sikkerhedsmeddelelse, der minder dig om nogle bedste fremgangsmåder. Når du har klikket på \ u201cI Forstå \ u201d, kan du oprette forbindelse til en af ​​de understøttede udvekslinger. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du vælger Binance, skal du indtaste din API-nøgle og hemmelige nøgleoplysninger. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvis du \ u2019 ikke er sikker på dine detaljer, skal du logge ind på din Binance-konto for at finde dine Binance API-nøgleoplysninger, og klik på \ u201cAPI Management \" og derefter \ u201cOpret API \".\ r \ n \ r \ nDu skal navngive API-nøglen og klikke \"Opret ny nøgle \", inden du bekræfter din 2FA-kode. Du kan fuldføre oprettelsen af ​​dine nøgler ved at følge alle instruktionerne sendt i bekræftelses-e-mailen. Du vil så kunne se API-nøglerne, og det er en god ide at redigere dine API-nøglebegrænsninger for at maksimere dine sikkerhedsindstillinger. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår du klikker på fanen Dashboard får du mulighed for at overvåge dine tegnebogadresser eller udveksle konti. Hvis du vælger en tegnebog, bliver du bedt om at navngive tegnebogen, inden du kan konfigurere dens detaljer. Når du vælger at tilføje en udvekslingskonto, bliver du sendt til den side, der bruges til at forbinde udvekslings-API-nøgler. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Vælg en bot \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nDu kan vælge fra et antal forudkonfigurerede bots, som er oprettet for at følge bestemte handelsstrategier. Smart Order, Market Maker, Market Maker Plus, Accumulator, Bollinger Bands, MACD, Mean Reversion og Multi Level RSI bots er tilgængelige for alle kontohavere. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelen View og Grid Trader-bots er kun tilgængelige for indehavere af Pro-konti, ligesom muligheden for at kode din egen bot ved hjælp af Python. Quadency-teamet er også åbent for anmodninger og vil kode enhver strategi for dig og gøre den tilgængelig på din konto til en speciel pris. \ R \ n \ r \ n Når du vælger Accumulator trading bot, kan du vælge din foretrukne børs og handel par, inden du konfigurerer det samlede forbrugsbeløb, beløbet pr. ordre, tidsperiode og stopudløseren. \ r \ n \ r \ n Dette kan være tidsperioden eller det samlede forbrugsbeløb, og du har også mulighed for at sikre, at boten ikke \ u2019gter ikke køb over en bestemt pris. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu har mulighed for at foretage en backtest af strategien så ofte du vil, før du beslutter dig for, om du vil installere boten på en live handelskonto . \ r \ n \ r \ n \ r \ nStøttede børser \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nKvaditeten understøtter i øjeblikket handel og kortintegration med over ti populære kryptokursudvekslinger, og disse inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tBinance \ r \ n \ tBinans USA \ r \ n \ tBitfinex \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tCoinbase Pro \ r \ n \ tGemini \ r \ n \ tHitBTC \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tKucoin \ r \ n \ tVæske \ r \ n \ tOKEx \ r \ n \ tPoloniex \ r \ n \ r \ nFuld automatiseret handel understøttes i øjeblikket i Binance, Bittrex, Kucoin, Liquid og OKEx med yderligere børser, der forventes tilføjet i den nærmeste fremtid. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKvaditetsgebyrer \ r \ nDer er en række planer tilgængelige, der passer til forskellige typer forhandlere, og platformen kan bruges gratis ved at tilmelde dig en Hodler-konto. \ r \ n \ r \ nDer er ingen tidsbegrænsning knyttet til en gratis konto, og Hodler-kontoen giver dig mulighed for at overvåge din udvekslingskonto og koldt \ / hot storage-tegnebogssaldoer og gøre brug af platformens porteføljeanalyse. \ r \ n \ r \ nHodler-kontoen er begrænset til en månedlig handelsgrænse på $ 10.000 , og giver dig kun mulighed for at køre en live bot ad gangen og udføre ti backtests om dagen. \ r \ n \ r \ nDer er heller ikke adgang til Unified REST & Streaming API eller live support, og disse funktioner låses op ved at opgradere til et Pro betalt abonnement, der koster $ 49,99, når det betales månedligt, eller 39,99 pr. Måned, når det betales årligt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPro Kontoen leveres også med en månedlig handelsgrænse på $ 100.000 og giver dig mulighed for at køre ti livebots ad gangen og udføre 100 backtests om dagen. \ r \ n \ r \ nDen institutionelle konto giver mulighed for ubegrænset handel og har ingen begrænsninger for de månedlige handelsgrænser eller antallet af bots og backtests, du kan implementere. \ r \ n \ r \ nDu skal kontakte Quadency-teamet direkte for at informere dem om dine behov og for at modtage et pristilbud. \ r \ nFree Pro Opgrader \ r \ nQuadency-teamet har annonceret et antal udvekslingspartnere og kører et kampagnetilbud, der giver visse udvekslingsbrugere fri adgang til Quadency Pro i en bestemt tidsperiode. \ R \ n \ r \ nI øjeblikket er der nogen, der tilmelder sig til Liquid exchange kan bruge en Pro-konto gratis i seks måneder. Enhver, der opretter en ny konto på Binance, Kucoin og OKEx, kan også bruge en Pro-konto gratis i seks måneder, mens enhver, der allerede har en eksisterende konto på en af ​​disse børser, får fri adgang til en Pro-konto i tre måneder. \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n For at aktivere tilbuddet skal du bare oprette forbindelse til din eksisterende udvekslingskonto (r) og \ / eller åbne en ny konto med en partnerudveksling. \ r \ n \ r \ nDin konto skal automatisk opgraderes til Pro inden for cirka to timer, og du vil også modtage en e-mail-meddelelse inden for 24 timer efter opgraderingen. \ r \ nHvordan er Quadency sikker? \ r \ n Som en automatiseret handelsplatform kræver Quadency dig ikke at overføre penge eller få direkte adgang til de midler, der er på dine krypto-udvekslingskonti. Alt sker via et Application Programming Interface (API), der gør det muligt for Quadency at oprette forbindelse til og kommunikere med sine understøttede børser og indsamle prisdata, kontosaldoer og placere købs- og salgsordrer. \ R \ n \ r \ nQuadency-teamet anvender et nummer af fornuftige sikkerhedsprotokoller for at sikre, at deres platform forbliver modstandsdygtig over for en række sikkerhedsbrud. Disse inkluderer brug af stærke adgangskoder til hver brugerkonto og tofaktorautentificering (2FA) på alle brugerkonti. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDesuden når du forbinder dine udvekslingskonti med Quadency, information inklusive saldi, ordrer og transaktioner synkroniseres automatisk og gemmes sikkert i virksomhedsdatabaser. Brugeradgangskoder opbevares krypteret ved hjælp af Bcrypt, ligesom udvekslings-API-nøgler, og disse dekrypteres kun, når de synkroniserer kontooplysninger, eller når en bruger udfører handlinger mod deres tilknyttede konti. \ R \ n \ r \ nTeamet angiver også, at alle personligt identificerbare oplysninger er sikkert krypteret og aldrig delt med tredjeparter, og Quadency sørger for, at brugerdata altid er beskyttet med flere lag med kryptering, inklusive 256-bit kryptering over netværket, og alle webstedsdata transmitteres via krypterede Transport Layer Security (\ u201cTLS \ u201d) forbindelser (dvs. HTTPS). \ r \ n \ r \ nQuadency bruger også Amazon Web Services til at hjælpe med at afbøde potentielt distribuerede denial-of-service (\ u201cDDoS \ u201d) angreb og bruger AWS WAF til yderligere at styrke deres modstandsdygtighed over for ondsindede angreb . \ r \ n \ r \ nBetalinger behandles via Coinbase Commerce og Stripe til sikker behandling, og al information sendes sikkert via SSL. Quadency-teamet er gennemsigtigt og har gjort en betydelig mængde information om virksomheden offentligt tilgængelig. Da Quadency Inc også blev inkorporeret i USA, fungerer det i overensstemmelse med landets love, og dette fører til et højt niveau af kommerciel gennemsigtighed og brugerbeskyttelse. \ R \ n \ r \ nDet er altid bedst at optimere dine egne personlige sikkerhedsmetoder, når du bruger automatiserede handelsplatforme, og hvis du begrænser din udvekslingskonto API og deaktiverer udbetalinger fra din konto, styrker du din modstandsdygtighed over for eventuelle alvorlige sikkerhedsbrud. \ r \ nHvordan begyndervenlig er kvadens? \ u00a0 \ r \ nFå at få startet med Quadency er ret ligetil, og platformen skal være let nok til at navigere til alle, der allerede bruger nogen af ​​de mest populære børser til at købe og handle kryptoer. \ r \ n \ r \ nProcessen med at vælge bots, tilbagetest dem og derefter implementere dem på live-konti tager noget øvelse for at opnå de ønskede resultater, så komplette begyndere bliver nødt til at investere lidt tid i at lære at bruge platformen. \ r \ n \ r \ nMed det er sagt, de vigtigste d ashboard har et rent og intuitivt layout, der gør det nemt at finde det, du leder efter, og de fleste opgaver er kun få klik væk. Quadency integreres også med Messari for at levere markedsanalyse og nyheder, og evnen til at overvåge dine udvekslings- og tegnebogssaldoer hjælper dig også med at holde styr på alt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Som forventet, holdet leverer en række ressourcer, der sigter mod at hjælpe forhandlere på alle niveauer gennem deres handelsrejse, og disse inkluderer guider, video-tutorials, en blog og en Telegram-gruppe. Enhver, der tilmelder sig en Pro-konto, kan også drage fordel af live chat-funktionen, og mens Quadency er enkel at bruge, indeholder den også en god mængde funktioner til mere erfarne forhandlere, der vælger et betalt abonnement. \ R \ n \ r \ nDisse inkluderer omfattende TradingView-diagrammer, avanceret analyse og muligheden for at få teamet til at konfigurere eksekveringsalgoritmer, granulær adgangskontrol og colocation, der passer til dine særlige behov. \ r \ n \ r \ n Derudover kan strategikoderbotten konfigureres fra ridse ved hjælp af Python, og holdet vil også kode en handelsbot baseret på dine specifikke instruktioner. TradingView-bot giver dig mulighed for at handle baseret på signaler modtaget fra din TradingView-konto, og du skal blot definere advarselsbetingelser for at indstille den bestemte strategi. \ R \ n \ r \ n Smart Order-bot vil også appellere til mere avancerede forhandlere det bruger en speciel algoritme til at holde styr på din position, stop og fortjeneste mål internt uden at udsætte din ordre for udvekslingsordrebogen. \ r \ n \ r \ nQuadency’s unikke Smart Suggest-funktion gør brug af en sværm af cloud-servere til at behandle tusinder af backtests om dagen ved at prøve forskellige parameterkombinationer for hver bot. Når de opdages, kasseres negative resultater, og de rentable finjusteres, indtil der genereres en cache med forskellige konfigurationer. \ R \ n \ r \ nSmart Suggest er tilgængelig til Multi-Level RSI v2, Mean Reversion v2, MACD v2 og Bollinger Bands v2 bots, og kan findes via \"Parametre \" fanen. \ r \ n \ r \ n For at anvende den samme konfiguration som en vellykket bot skal du bare klikke \"Kopi\" når du indstiller din bot nøjagtige strategi. Som et resultat har Quadency noget for forhandlere på alle niveauer, og evnen til at bruge platformen til gratis og omfattende backtest-bots for at se nøjagtigt, hvordan de vil præstere på en live-konto, vil vise sig fordelagtigt for både nye og erfarne forhandlere. \ nKonklusion \ r \ n Mens der er en række automatiserede handelsplatforme, der sigter mod at hjælpe dig med at maksimere dine kryptohandelsmuligheder, kan Quadency muligvis fange din opmærksomhed på grund af sin unikke blanding af funktioner. Det rene brugergrænseflade og instrumentbrættet appellerer til nyere forhandlere, og inkorporeringen af ​​TradingView-diagrammer og ressourcer fra Messari forbedrer brugeroplevelsen for alle på platformen. \ R \ n \ r \ nDer er også et godt udvalg af bots tilgængelige, som følger ligetil regler, og enhver, der er fortrolig med teknisk analyse, kan bruge en af ​​de forudkonfigurerede bots til at afveje TA-baserede strategier. Derudover kan du konfigurere din egen bot fra bunden eller få teamet til at gøre det for dig, og platformen vil også drage fordel af en intern markedsplads, der giver brugerne mulighed for simpelthen at købe de mest succesrige \ u201ccrowd-sourced \ u201d botkonfigurationer. \ R \ n \ r \ n På trods af at den har eksisteret siden 2018, er platformen stadig under udvikling, og en mobilapp giver brugerne mulighed for at holde styr på deres konti døgnet rundt, men platformen er dog nem at bruge som en webindstilling og har en antal informationer og sikkerhedsanmodninger, der hjælper dig undervejs. \ r \ n \ r \ nDesuden koster Pro-abonnementet enten $ 49,99 eller 39,99 pr. måned afhængigt af din pakke, og dette kan vise sig at være noget dyrt for nye brugere. Du kan dog bruge Quadency gratis og kun opgradere til en betalt konto, når du har testet dine bots grundigt og er tilfreds med resultaterne. \ R \ n \ r \ nPlatformen tilbyder også god udvekslingsstøtte og integreres med et antal populære kryptobørser som Binance, Coinbase Pro, Gemini og Kraken med yderligere børser forventes at blive tilføjet i den nærmeste fremtid. Da Quadency har etableret partnerskaber med Liquid, Binance, Kucoin og OKEx, får enhver, der åbner en ny konto på disse børser, en gratis Pro-konto i seks måneder, mens enhver med en allerede eksisterende konto kan få adgang til en gratis Pro-konto i tre måneder. \ r \ n \ r \ n Dette gør Quadency til en god mulighed for alle, der ønsker at deltage i automatiseret handel ved hjælp af en af ​​disse børser, da du kan få adgang til alle platformens funktioner i en periode på tre til seks måneder. Selv uden kampagnetilbudet kan du stadig tilmelde dig en gratis Hodler-konto og afprøve bots for at se, hvordan automatiseret handel fungerer for dig, før du beslutter dig for, om du vil gå til en betalt abonnementsplan. \ R \ nBesøg Quadency","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2021-01-05"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me