Bitsgap-gennemgang: Cryptovaluta-handel, arbitrage, signaler og handelsbots

Hvis du ønsker at handle digitale valutaer fra dit hjem, skal du sikre dig, at du bruger en platform, der er fyldt med værktøjer, indsigt og selvfølgelig konkurrencedygtige gebyrer og provisioner.

Når det er sagt, vil erfarne forhandlere ofte bruge flere børser for at få adgang til bestemte markeder og par eller udnytte arbitrage-muligheder. At flytte fra bytte til udveksling kan dog være både besværligt og tidskrævende.

Med det i tankerne, Bitsgap gør det muligt for dig at forbinde alle dine børser ét sted. Dette kommer med en overflod af plus-point – såsom at være i stand til at udføre arbitrage-strategier med lethed og implementere avancerede bots til at handle samtidigt på tværs af flere platforme.

Som sådan har Bitsgap udviklet sig til at imødekomme de mange behov og forventninger hos kryptovalutahandlere.

I denne Bitsgap-gennemgang undersøger vi alt, hvad der er at vide om de udvekslingstjenester, der tilbydes af udbyderen.

Besøg Bitsgap

Et overblik over Bitsgap

Bitsgap annonceres som en ny måde at handle på tværs af flere børser ved at finde de bedste priser og effektivt styre din portefølje. Platformen giver dig mulighed for at bringe alle disse elementer under ét tag, hvilket giver adgang fra en enkelt konto med et klik på en knap. Det har omhyggeligt designet funktioner, der gør det muligt for dig at:

 • Sammenlign hurtigt satser fra dynger af digitale valutamarkeder
 • Handel og skift med det samme mellem forskellige børser
 • Hold styr på dine investeringer
 • Grundlæggende og avancerede ordretyper
 • Udnyt prisforskellen mellem børser ved hjælp af arbitrage
 • Test dine strategier ud via en demo-konto uden at risikere kapital

I øjeblikket er Bitsgap integreret med 30 børser, herunder Binance, Kraken, Bitfinex og mere. Forhandlere har adgang til mere end 10.000 kryptovaluta-handelspar og flere tekniske indikatorer til rådighed for at formulere dine strategier. Platformen tilbyder en optimeret og intuitiv grænseflade til både begyndere og erfarne forhandlere.

Bitsgap All-in-one handelsplatformBitsgap All-in-one handelsplatform

Hvad kan du gøre med Bitsgap?

Nedenfor løser vi nogle af hovedfunktionerne tilgængelig på Bitsgap.

Handel

Handelssektionen i Bitsgap har en slank grænseflade, der er fuldt funktionel. For at gøre din handelsoplevelse så glat som muligt tilbyder Bitsgap følgende evner og funktioner:

 • TradingView-diagrammer
 • Over 100 tekniske indikatorer
 • Kan tilpasses diagramtyper
 • Handelsvisualisering gennem diagrammer

Handelsområdet har en interaktiv diagramskærm, der inkluderer dine seneste handler og åbne ordrer. Du kan også styre din saldo på hver af dine tilknyttede børser, spore eventuelle åbne positioner og se din handelshistorie.

HandelsskærmHandelsskærm

Interfacet giver dig mulighed for nemt at skifte mellem forskellige børser ved at klikke på platformnavnet over diagramskærmen.

Bitsgap har også oprettet forskellige handelsordrer for at give dig mere kontrol over dine cryptocurrency-bestræbelser.

 • Stop-Loss og Take-Profit ordrer for at begrænse dine tab, hvis din handel bliver værre.
 • Shadow Order der giver dig mulighed for at afveje børsens ordrebog – med ordrer, der kun udføres, når din indstillede pris er nået. Ordren eksisterer udelukkende gennem de instruktioner, der sendes via API, men vil være skjult for andre forhandlere.
 • Stop grænseordrer udføres til en fast pris, hvorpå ordren betragtes som en grænseordre for at købe eller sælge til grænseprisen.
 • Markedsordrer lader dig udføre ordrer med det samme til den bedste tilgængelige markedspris.

Derudover leverer Bitsgap også et sæt analytiske handelsværktøjer til at undersøge resultaterne for alle populære handelspar. Du kan integrere muligheden for at indstille en tidsramme, vælge en diagramstil og arbejde sammen med forskellige indikatorer.

Cryptocurrency Trading Bot

Det Bitsgap trading bot er en unik funktion, der lader dig få mest muligt ud af den meget ustabile kryptokurrencymarked. Botten sikrer, at dine investeringer fordeles forholdsmæssigt inden for dit valgte interval, så du kan tjene små, men hyppige overskud på hvert marked. Når prisen når det ønskede interval, udføres ordrer, og nye placeres.

Bot vil sikre, at dine køb og salg ordrer automatisk justeres for at finde de bedste muligheder baseret på aktuelle priser. Den mest betydningsfulde fordel her er, at boten udfører dine handler med det samme.

Cryptocurrency Trading BotCryptocurrency Trading Bot

Som sådan har du chancen for at drage fordel af selv de mindste prisbevægelser på markedet – samtidig med at du begrænser dine tab. Dine investeringer fordeles ud fra nettstrategien ved at opdele din prisklasse i flere niveauer eller net.

Der er to botstrategier tilgængelige på Bitsgap-platformen. For det første bruger den ‘klassiske’ bot den samme mængde basisvalutaækvivalent i hvert gitter. Dette betyder, at det på hvert niveau køber og sælger den samme mængde basisvaluta.

‘SBOT’ -strategien køber og sælger forskellige beløb af basisvalutaen på hvert netniveau. Det sikrer dog også en ligelig investeringsfordeling.

For at være i stand til at bruge trading bot-tjenesten skal du have et minimum beløb til rådighed. Dette beløb bestemmes af:

 • Mindste ordrestørrelse for det valgte par i den respektive børs
 • Antallet af ordrer, der placeres af boten

Når du har tilsluttet din exchange API til Bitsgap trading bot, kan du vælge bot til at arbejde på den handelsstrategi, du foretrækker. Bitsgap har allerede oprettet flere foruddefinerede strategier bevist gennem backtesting.

Hvis du vil teste en ny strategi eller sørge for, at alt kører problemfrit, kan backtest-funktionen demonstrere, hvordan din bot reagerer på markedsændringer.

Da handelsbotten kan bruges i kombination med de andre funktioner, vælger du ikke mellem platformens to forskellige muligheder. I stedet øger det dine chancer for at tjene penge, samtidig med at platformen bliver mere tiltrækkende for brugere, der dagligt foretager flere handler..

Signaler

Signaler er, hvordan Bitsgap holder dig opdateret om betydelige markedsændringer. Disse giver dig besked om prisafvigelser. Hvis der er nogen væsentlig bevægelse i værdien af ​​en kryptovaluta, vil du blive advaret. Det hjælper dig med at holde dig på toppen af ​​alle dine handelspar og hurtigt handle, hvis markedet går ind eller imod din favor.

SignalerSignaler

Bitsgap har samlet data om tendenser for forskellige kryptovalutahandelspar. Hvis en mønt begynder at vise en uregelmæssighed ud over det almindelige mønster, vil den blive optaget i signallisten. Desuden bruger platformen også tekniske indikatorer til at kontrollere, om en hurtig bevægelse kan betragtes som et handelssignal.

Bitsgaps handelssignaler er meget nyttige til at hjælpe handlende med at oprette de rigtige stop-loss og take-profit ordrer for at bremse din risiko. Du kan filtrere, hvad der udgør et signal for dig, baseret på signalstyrke, hæve procent, udveksling og tid.

Crypto Arbitrage

Handel på tværs af forskellige børser kan føles som en kompliceret opgave. Det kan dog være meget gavnligt at drage fordel af arbitragemuligheder.

Lad os for eksempel sige, at du køber en kryptovaluta på en børs, hvor prisen er lavere. Du står for at få en fordel ved at sælge det samme beløb af den samme kryptokurrency på en anden børs, hvor prisen er højere.

Arbitrage mulighederArbitrage muligheder

Dette er kendt som crypto arbitrage. Normalt er det et sæt cryptocurrency-ordrer af det samme par, der finder sted på samme tid, men på to forskellige børser. Selvom dette måske lyder næsten umuligt at gøre manuelt, får Bitsgap det til at se let ud ved at kombinere kræfterne i det automatiserede og AI-drevne system.

Hos Bitsgap beregnes potentialet for arbitrage baseret på din kontosaldo. Du kan også vælge mellem crypto til crypto og crypto to fiat arbitrage muligheder.

Under hensyntagen til de forskellige gebyrer og provisioner, der opkræves af konkurrerende børser, vil Bitsgap medtage dette i sin estimerede fortjenstprocent. Dette gør processen mere effektiv, så du kan fortsætte med en arbitragehandel, hvis tallene stabler op.

Bitsgap-portefølje

Et andet område, hvor Bitsgap skinner, er i dets omfattende porteføljestyringsfunktion. Hver gang du tilføjer API-nøglen til en børs, bliver handelsporteføljerne tilgængelige til din rådighed.

PorteføljestyringPorteføljestyring

Din Bitsgap-portefølje vil:

 • Opdater automatisk alle transaktioner
 • Udfør sporing baseret på din handelshistorie
 • Gør det lettere at få adgang til alle dine kryptoaktiver
 • Giv et realtidsbillede af handler, forestillinger og saldi.

Frem for alt er det imponerende, at du kan udtrække disse porteføljer i dit system. Du kan tilpasse og filtrere rapporterne for at se og reflektere over dine handler på bestemte børser.

Bitsgap Demo-konto

Det er vigtigt at understrege værdien af ​​at bruge en demo-konto, når du handler. Efterhånden som flere nye handlende vover på kryptovaluta-handelsscenen, bliver dette partikel mere og mere altafgørende.

Bitsgap demo-facilitet kommer forudindlæst med simulerede ‘papirpenge’ og giver dig mulighed for at handle med nul økonomisk risiko.

Via Bitsgap-demo-kontoen kan du:

 • Få adgang til 5 førende krypto-udvekslinger
 • Øv handel med 5 BTC i virtuelle fonde
 • Oplev handel under live markedsforhold
 • Test handelsstrategier
 • Prøv signaler, trading bots og arbitrage.

Hvordan Bitsgap sikrer sikkerhed

Når du stoler på enhver tjeneste med dine penge, skal du være ekstra forsigtig med at sikre, at din kapital er i sikre hænder. Eller ikke, i tilfælde af Bitsgap.

Platformen understreger, at du og kun du har adgang til dine midler. Bitsgap har detaljeret beskrevet, hvordan det løser sikkerhedshensyn i forskellige områder.

Kontoadgang

Alle loginforsøg er sikret, og i tilfælde af et forsøg fra en ukendt enhed eller placering modtager du øjeblikkeligt en e-mail. Systemet godkender også en midlertidig lockout fra både din API og konto, hvis der er gentagne mislykkede loginforsøg.

Desuden opfordres du også til at bruge 2FA til din Bitsgap-konto og dit tilknyttede e-mail-id. Dette giver et ekstra lag af sikkerhed på dine midler og personlige data.

Bitsgap-sikkerhedBitsgap-sikkerhed

API-nøgler

Dine midler er sikret i den respektive børs og er kun forbundet via dine fuldt krypterede API-nøgler. Disse API’er giver Bitsgap mulighed for at udføre handler og indsamle oplysninger på dine vegne. Bortset fra det giver API ikke nogen personlige data.

Alle former for information, der sendes igennem, er krypteret og beskyttet af en firewall. Enkelt sagt betyder det, at Bitsgap ikke kan se eller udtrække følsomme oplysninger, som den pågældende børs har.

Det er dig, der bestemmer indstillingerne for din API-nøgle. Hvis du har aktiveret tilbagetrækningsindstillinger, accepteres din API-nøgle ikke. Din udvekslings tegnebog vil indeholde midlerne, og du kan ikke foretage udbetalinger eller indskud via Bitsgap.

Medarbejdernes sikkerhed

Medarbejdere får kun adgang til deres ekspertiseområde. Ingen kontooplysninger og følsomme data overføres uden for virksomhedsnetværket eller til nogen tredjepart.

System og server

Bitsgap bruger RSA 2048-kryptering på alle sine tjenester. Generelt bruger de fleste banker og andre finansielle virksomheder 1024-bit kryptering, mens Bitsgap understreger, at de tilbyder dobbelt beskyttelse.

Bitsgap-priser

Overvejer du at bruge Bitsgap? I så fald har du flere planer at vælge imellem – både gratis og betalt.

Bitsgap-priserBitsgap-priser

Gratis plan til $ 0

Den gratis plan er faktisk en prøveplan, der er tilgængelig til brug i 14 dage. Alle standardfunktioner er inkluderet i denne plan sammen med en månedlig handelsgrænse på $ 1.000. Vi anbefaler stærkt, at du drager fordel af denne gratis prøveperiode for at forstå, hvordan platformen fungerer, før du tilmelder dig en betalt version.

Grundplan til $ 19 pr. Måned

Grundkontoen leveres med alle standardfunktioner og giver dig mulighed for at deltage i ubegrænsede udvekslinger. Der er dog en handelsgrænse på $ 25.000.

Du får også adgang til din portefølje og kan oprette handelssignaler og udvidede ordretyper. Demo-handelsmuligheden er også tilgængelig sammen med to aktive automatiserede handelsbots.

Avanceret plan til $ 44 om måneden

Denne konto giver dig alle frynsegoder i den grundlæggende plan med en månedlig handelsgrænse på $ 100.000. Der er også et løft i antallet af aktive handelsbots fra 2 til 5. Derudover kan du også drage fordel af Bitsgap arbitrage-tjenester.

Pro Plan til $ 110 om måneden

Pro-planen er bedst egnet til handlende, der leder efter ubegrænsede grænser på tværs af ubegrænsede børser. Du kan også oprette 15 aktive bots til handel under live markedsforhold. Pro Plan-ejere modtager også prioritetsstøtte.

Bemærk: Bistgap opkræver ikke gebyrer for nogen handler. Alle dets tjenester er inkluderet i det månedlige abonnementsgebyr. Eventuelle gebyrer på transaktioner pålægges af den respektive børs, du handler på.

Sådan begynder du at bruge Bitsgap

Din handelsrejse på Bitsgap begynder med tre enkle trin.

Registreringsprocessen kan afsluttes ved at indtaste dit e-mail-id og indstille din adgangskode. Du bliver kun bedt om at bekræfte dit e-mail-id for at afslutte opsætningen.

Derudover kan du også oprette forbindelse til din konto til Google eller Facebook og få adgang gennem dine loginoplysninger på den respektive platform.

API’erne kan fås fra dine udvekslingskonti. Alle handelsoperationer på Bitsgap behandles gennem din unikke API-nøgle. Det er en af ​​de sikreste og mest pålidelige måder at bruge enhver platform på, da det ikke giver nogen anden tilladelse til at få adgang til dine midler eller data.

Er Bitsgap værd at bruge?

Det er værd at bemærke, at Bitsgap er kommet langt siden lanceringen. Platformens højeste prioritet er at sikre, at dens funktioner er opdateret med industristandarder, hvis ikke et skridt foran.

Dens API-funktion blev taget for at bygge bro over det teknologiske kløft mellem børser samt øge effektiviteten og sikkerheden. Hvor det mangler, er det i dets ressourceafdeling.

Selvom der er en dedikeret vidensbase, giver den stadig ikke et omfattende overblik over, hvordan man bruger softwaren. Når det er sagt, hvis du virkelig vil prøve platformen, så skal den gratis prøveperiode give dig en bedre forståelse af, hvordan dens funktioner fungerer.

Du bliver nødt til at have oprettet konti ved hver børs separat, hvilket betyder at du bliver nødt til at indbetale penge på hver platform. Bitsgap er ikke licenseret af nogen regulerende organer, så husk dette.

Der er dog nogle områder, hvor Bitsgap virkelig skinner.

 • Nem opsætning og integration med centraler
 • Fuldautomatiske handelsbots
 • Sikker handel med 2048-bit kryptering
 • Omfattende porteføljestyring
 • Modtag handelsindsigt
 • Tilgængelighed af foruddefinerede markedsstrategier
 • En lang liste over understøttede valutaer og børser

I betragtning af at Bitsgap sigter mod at gøre kryptovalutahandel mere tilgængelig, ville det også være dejligt at have en mobilapp for at få adgang til alle tjenester på farten.

Bitsgap: dom?

Handel med kryptovaluta er nu almindelig, hvilket betyder, at der er en stigende efterspørgsel efter teknisk dygtige handelstjenester. Hvis du leder efter en kombination af avancerede handelsværktøjer, tekniske indikatorer og brugervenlighed, er Bitsgap værd at overveje.

Samlet set er Bitsgap en sikker, sikker og fuldt krypteret platform at handle med. Den automatiserede handelsalgoritme er helt klart en enestående fordel, som giver dig mulighed for at generere en jævn strøm af indtægter med meget lille risiko.

Platformen giver dig også flere måder at kontrollere dine handler gennem en række markedsordrer og exitstrategier.

I betragtning af hvor langt platformen er kommet, er det kun rimeligt at forvente, at Bitsgap introducerer flere ressourcer i fremtiden. Alt i alt har du meget lidt at risikere ved at prøve platformen ud via dens 14-dages gratis prøveperiode.

Besøg Bitsgap

Bitsgap

src = “~ billeder \ bitsgap-gennemgang-kryptokurrency-handel-arbitrage-signaler-handel-bots.gif”

alt = “Bitsgap”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • 14 dages gratis prøveperiode
 • Let at bruge & Ren grænseflade
 • Masser af funktioner
 • Rimelig pris

Ulemper

 • Ingen mobilapp
 • Nyere platform

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Bitsgap","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 09 \ /bitsgap-review.gif","beskrivelse":"Hvis du ønsker at handle med digitale valutaer fra dit hjem, skal du sikre dig, at du bruger en platform, der er fyldt med værktøjer, indsigt og selvfølgelig – konkurrencedygtige gebyrer og provisioner. Når det er sagt, vil erfarne handlende ofte bruge flere børser for at få adgang til bestemte markeder og par,…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.60"},"navn":"Bitsgap","reviewBody":"Hvis du ønsker at handle med digitale valutaer fra dit hjem, skal du sikre dig, at du bruger en platform, der er fyldt med værktøjer, indsigt og selvfølgelig – konkurrencedygtige gebyrer og provisioner. \ R \ n \ r \ n Med det sagt, vil erfarne tradere ofte bruge flere børser for at få adgang til bestemte markeder og par eller drage fordel af arbitragemuligheder. At flytte fra exchange til exchange kan dog være både besværligt og tidskrævende. \ R \ n \ r \ n Med dette i tankerne gør Bitsgap det muligt for dig at forbinde alle dine børser ét sted. Dette kommer med en overflod af pluspoint – såsom at være i stand til at udføre arbitrage-strategier med lethed og implementere avancerede bots til handel samtidigt på tværs af flere platforme. \ R \ n \ r \ n Som sådan har Bitsgap udviklet sig til at imødekomme de mange behov og forventninger fra kryptovalutahandlere. \ r \ n \ r \ nI denne Bitsgap-gennemgang undersøger vi alt, hvad der er at vide om udvekslingstjenester, der tilbydes af udbyderen. \ r \ nBesøg Bitsgap \ r \ n \ r \ nBitsgap på en Blik \ r \ nBitsgap annonceres som en ny måde at handle på tværs af flere børser ved at finde de bedste priser og effektivt styre din portefølje. Platformen giver dig mulighed for at bringe alle disse elementer under ét tag, hvilket giver adgang fra en enkelt konto med et klik på en knap. Det har omhyggeligt designet funktioner, der gør det muligt for dig at: \ r \ n \ r \ n \ tHurtigt sammenligne priser fra masser af digitale valutamarkeder \ r \ n \ tHandle og straks skifte mellem forskellige børser \ r \ n \ tHold styr på din investeringer \ r \ n \ tGrundlæggende og avancerede ordretyper \ r \ n \ tUdnyt prisforskellen mellem børser ved hjælp af arbitrage \ r \ n \ tTest dine strategier ud via en demo-konto uden at risikere nogen kapital \ r \ n \ r \ nI øjeblikket er Bitsgap integreret med 30 børser, herunder Binance, Kraken, Bitfinex og mere. Forhandlere har adgang til mere end 10.000 kryptovalutahandelspar og flere tekniske indikatorer til rådighed for at formulere dine strategier. Platformen tilbyder en optimeret og intuitiv grænseflade til både begyndere og erfarne forhandlere. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvad kan du gøre med Bitsgap? \ R \ nNedenfor afslører vi nogle af de vigtigste funktioner, der er tilgængelige på Bitsgap. \ nHandel \ r \ nHandelssektionen i Bitsgap har en slank grænseflade, der er fuldt funktionel. For at gøre din handelsoplevelse så jævn som muligt, tilbyder Bitsgap følgende evner og funktioner: \ r \ n \ r \ n \ tTradingView charts \ r \ n \ tOver 100 tekniske indikatorer \ r \ n \ tTilpasselige diagramtyper \ r \ n \ tHandelsvisualisering gennem diagrammer \ r \ n \ r \ nHandelsområdet har en interaktiv diagramskærm, inklusive dine seneste handler og åbne ordrer. Du kan også administrere din saldo på hver af dine sammenkoblede børser, spore eventuelle åbne positioner og se din handelshistorik. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInterfacet giver dig mulighed for nemt at skifte mellem forskellige børser ved at klikke på på platformnavnet over diagramskærmen. \ r \ n \ r \ nBitsgap har også oprettet forskellige handelsordrer for at give dig mere kontrol over dine kryptovalutahandelsbestræbelser. \ r \ n \ r \ n \ tStop-Loss and Take- Fortjenesteordrer for at begrænse dine tab, hvis din handel bliver værre. \ R \ n \ tSkyggeordre, der giver dig mulighed for at afveje børsens ordrebog – med ordrer, der kun udføres, når din faste pris er nået. Ordren vil udelukkende eksistere gennem instruktionerne sendt via API, men vil være skjult for andre forhandlere. \ R \ n \ tStop Limit Orders udføres til en fast pris, hvorpå ordren betragtes som en grænseordre til at købe eller sælge til grænsepris. \ r \ n \ tMarkedordrer giver dig mulighed for straks at udføre ordrer til den bedste tilgængelige markedspris. \ r \ n \ r \ n Derudover leverer Bitsgap også et sæt analytiske handelsværktøjer til at undersøge ydeevnen for alle populære handelspar . Du kan integrere muligheden for at indstille en tidsramme, vælge en diagramstil og arbejde sammen med forskellige indikatorer. \ R \ nCryptocurrency Trading Bot \ r \ nBitsgap trading bot er en unik funktion, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af den meget ustabile kryptokurrencymarked . Botten sikrer, at dine investeringer fordeles forholdsmæssigt inden for dit valgte interval, så du kan tjene små, men hyppige overskud på hvert marked. Når prisen når det ønskede interval, udføres ordrer, og nye placeres. \ R \ n \ r \ nBot vil sikre, at dine køb og salg ordrer automatisk justeres for at finde de bedste muligheder baseret på aktuelle priser. Den mest betydningsfulde fordel her er, at boten udfører dine handler med det samme. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Som sådan har du chancen for at drage fordel af selv de mindste prisbevægelser på markedet – \ u00a0 mens du begrænser dine tab. Dine investeringer fordeles ud fra nettstrategien ved at opdele din prisklasse i flere niveauer eller net. \ R \ n \ r \ nDer er to botstrategier tilgængelige på Bitsgap-platformen. For det første bruger \ u2018Classic \ u2019-bot den samme mængde af basisvalutaækvivalenten i hvert gitter. Dette betyder, at det på hvert niveau køber og sælger den samme mængde basisvaluta. \ R \ n \ r \ n \ u2018SBOT \ u2019-strategien køber og sælger forskellige beløb af basisvalutaen på hvert netniveau. Det sikrer dog også en ligelig investeringsfordeling. \ R \ n \ r \ nFor at kunne bruge trading bot-tjenesten skal du have et minimum af midler til rådighed. Dette beløb bestemmes af: \ r \ n \ r \ n \ tMinimum ordrestørrelse for det valgte par i den respektive børs \ r \ n \ tAntallet af ordrer placeret af boten \ r \ n \ r \ n Når du har tilsluttet din exchange API til Bitsgap trading bot, kan du vælge bot til at arbejde på den handelsstrategi, du foretrækker. Bitsgap har allerede oprettet flere foruddefinerede strategier bevist gennem backtesting. \ R \ n \ r \ nHvis du vil teste en ny strategi eller sørge for, at alt kører problemfrit, kan backtest-funktionen demonstrere, hvordan din bot ville reagere på markedet ændringer. \ r \ n \ r \ n Da handels bot kan bruges i kombination med de andre funktioner, vælger du ikke mellem platformens to forskellige muligheder. I stedet øger det dine chancer for at tjene penge, samtidig med at platformen bliver mere tiltrækkende for brugere, der foretager flere handler dagligt. \ R \ nSignaler \ r \ nSignaler er, hvordan Bitsgap holder dig opdateret om betydelige markedsændringer. Disse giver dig besked om prisafvigelser. Hvis der er nogen væsentlig bevægelse i værdien af ​​en kryptovaluta, vil du blive advaret. Det hjælper dig med at holde dig på toppen af ​​alle dine handelspar og hurtigt tage skridt, hvis markedet går ind eller imod din tjeneste. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitsgap har samlet data om tendenser i forskellige par af kryptokurrencyhandel. Hvis en mønt begynder at vise en uregelmæssighed ud over det almindelige mønster, vil den blive optaget i signallisten. Desuden bruger platformen også tekniske indikatorer til at verificere, om en hurtig bevægelse kan betragtes som et handelssignal. \ R \ n \ r \ nBitsgaps handelssignaler er yderst nyttige til at hjælpe forhandlere med at oprette de rigtige stop-loss og take-profit ordrer til bremse din risiko. Du kan filtrere, hvad der udgør et signal for dig baseret på signalstyrke, hæve procentdel, udveksling og tid. \ R \ nCrypto Arbitrage \ r \ nHandling på tværs af forskellige børser kan føles som en kompliceret opgave. Det kan dog være meget gavnligt at drage fordel af arbitragemuligheder. \ R \ n \ r \ n Lad os for eksempel sige, at du køber en kryptovaluta på en børs, hvor prisen er lavere. Du står for at få en fordel ved at sælge det samme beløb af den samme kryptokurrency på en anden børs, hvor prisen er højere. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDette er kendt som crypto arbitrage. Normalt er det et sæt cryptocurrency-ordrer af det samme par, der finder sted på samme tid, men på to forskellige børser. Selvom dette måske lyder næsten umuligt at gøre manuelt, får Bitsgap det til at se let ud ved at kombinere kræfterne i det automatiserede og AI-drevne system. \ R \ n \ r \ n På Bitsgap beregnes arbitrage-potentialet ud fra din kontosaldo. Du får også vælge mellem krypto til krypto og krypto til fiat arbitrage muligheder. \ R \ n \ r \ n Under hensyntagen til de forskellige gebyrer og provisioner, der opkræves af konkurrerende børser, vil Bitsgap inkludere dette i sin estimerede fortjenstprocent. Dette gør processen mere effektiv, så du kan fortsætte med en arbitragehandel, hvis tallene stabler op. \ R \ nBitsgap Portfolio \ r \ nEt andet område, hvor Bitsgap skinner, er i sin omfattende porteføljestyringsfunktion. Hver gang du tilføjer API-nøglen til en børs, bliver handelsporteføljerne tilgængelige til din rådighed. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDin Bitsgap-portefølje vil: \ r \ n \ r \ n \ tAutomatisk opdater alle transaktioner \ r \ n \ tUdfør sporing baseret på din handelshistorik \ r \ n \ tGør det lettere at få adgang til alle dine kryptoaktiver \ r \ n \ tByd et realtidsbillede af handler, forestillinger og saldi. \ r \ n \ r \ n Frem for alt er det imponerende, at du kan udpakke disse porteføljer i dit system. Du kan tilpasse og filtrere rapporterne for at se og reflektere over dine handler på bestemte børser. \ R \ nBitsgap Demo-konto \ r \ nDet er vigtigt at understrege værdien af ​​at bruge en demo-konto, når du handler. Efterhånden som flere nye forhandlere begiver sig ind i kryptovalutahandelsscenen, bliver dette partikel mere og mere altafgørende. \ R \ n \ r \ nBitsgap-demo-faciliteten er forudindlæst med simulerede \ u2018papirpen \ u2019 og giver dig mulighed for at handle med nul økonomisk risiko. \ r \ n \ r \ nGennem Bitsgap-demo-kontoen kan du: \ r \ n \ r \ n \ tFå adgang til 5 førende krypto-udvekslinger \ r \ n \ tØv handel med 5 BTC i virtuelle fonde \ r \ n \ tOplev handel med live markedsforhold \ r \ n \ tTest handelsstrategier \ r \ n \ tPrøv signaler, trading bots og arbitrage. \ r \ n \ r \ nHvordan Bitsgap sikrer sikkerhed \ r \ nNår du stoler på nogen service med dine penge, skal du være ekstra forsigtig med at sikre, at din kapital er i sikre hænder. Eller ikke, i tilfælde af Bitsgap. \ R \ n \ r \ nPlatformen understreger, at du og kun dig har adgang til dine midler. Bitsgap har detaljeret beskrevet, hvordan det løser sikkerhedshensyn i forskellige områder. \ R \ nKontoadgang \ r \ nAlle loginforsøg er sikret, og i tilfælde af et forsøg fra en ukendt enhed eller placering modtager du øjeblikkeligt en e-mail. Systemet godkender også en midlertidig lockout fra både din API og konto, hvis der er gentagne mislykkede loginforsøg. \ R \ n \ r \ nDesuden opfordres du også til at bruge 2FA til din Bitsgap-konto og dit tilknyttede e-mail-id. Dette giver et ekstra lag af sikkerhed på dine midler og personlige data. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAPI-nøgler \ r \ nDine midler er sikret i den respektive udveksling og er kun forbundet via dine fuldt krypterede API-nøgler. Disse API’er giver Bitsgap mulighed for at udføre handler og indsamle oplysninger på dine vegne. Bortset fra det giver API ikke nogen personlige data. \ R \ n \ r \ nAlle former for information, der sendes igennem, er krypteret og beskyttet af en firewall. Enkelt sagt betyder dette, at Bitsgap ikke kan se eller udtrække følsomme oplysninger, som den pågældende børs har. \ R \ n \ r \ nDu er den, der bestemmer indstillingerne for din API-nøgle. Hvis du har aktiveret tilbagetrækningsindstillinger, accepteres din API-nøgle ikke. Din udvekslings tegnebog vil indeholde midlerne, og du kan ikke udføre nogen udbetalinger eller indskud gennem Bitsgap. \ R \ nMedarbejdernes sikkerhed \ r \ nMedarbejdere får kun adgang til deres ekspertiseområde. Ingen kontooplysninger og følsomme data overføres uden for virksomhedsnetværket eller til nogen tredjepart. \ R \ nSystem og server \ r \ nBitsgap bruger RSA 2048-kryptering på alle sine tjenester. Generelt bruger størstedelen af ​​banker og andre finansielle virksomheder 1024-bit kryptering, mens Bitsgap understreger, at de tilbyder dobbelt beskyttelse. \ R \ nBitsgap Pricing \ r \ nTænker du på at bruge Bitsgap? I så fald har du flere planer at vælge imellem – både gratis og betalt. \ R \ n \ r \ n \ r \ nGratis plan til $ 0 \ r \ nDen gratis plan er faktisk en prøveplan tilgængelig til brug i 14 dage. Alle standardfunktioner er inkluderet i denne plan sammen med en månedlig handelsgrænse på $ 1.000. Vi anbefaler stærkt, at du drager fordel af denne gratis prøveperiode for at forstå, hvordan platformen fungerer, før du tilmelder dig en betalt version. \ R \ nBasisplan til $ 19 om måneden \ r \ nDen grundlæggende konto leveres med alle standardfunktioner og giver dig mulighed for at deltage i ubegrænsede udvekslinger. Der er dog en handelsgrænse på $ 25.000. \ R \ n \ r \ nDu får også adgang til din cross-exchange portefølje og kan oprette handelssignaler og udvidede ordretyper. Demo-handelsmuligheden er også tilgængelig sammen med to aktive automatiserede handelsbots. \ R \ nAvanceret plan til $ 44 pr. Måned \ r \ nDenne konto giver dig alle frynsegoder i grundplanen med en $ 100.000 månedlig handelsgrænse. Der er også et løft i antallet af aktive handelsbots fra 2 til 5. Derudover kan du også drage fordel af Bitsgap arbitrage-tjenester. \ R \ nProplan til $ 110 om måneden \ r \ n Pro-planen er bedst egnet til handlende der leder efter ubegrænsede grænser på tværs af ubegrænsede udvekslinger. Du kan også oprette 15 aktive bots til handel under live markedsforhold. Pro Plan-ejere modtager også prioritetsstøtte. \ R \ n \ r \ nBemærk: Bistgap opkræver ikke gebyrer for nogen handler. Alle dets tjenester er inkluderet i det månedlige abonnementsgebyr. Eventuelle gebyrer på transaktioner pålægges af den respektive børs, du handler på. \ R \ nHvordan begynder du at bruge Bitsgap \ r \ nDin handelsrejse på Bitsgap begynder med tre enkle trin. \ R \ n \ r \ n \ tOpret din brugerkonto \ r \ n \ tTilslut dine exchange-API’er. \ r \ n \ tStart handel \ r \ n \ r \ nRegistreringsprocessen kan afsluttes ved at indtaste dit e-mail-id og indstille din adgangskode. Du bliver kun bedt om at bekræfte dit e-mail-id for at afslutte opsætningen. \ R \ n \ r \ n Derudover kan du også oprette forbindelse til din konto til Google eller Facebook og få adgang via dine loginoplysninger til den respektive platform. \ R \ n \ r \ n API’erne kan fås fra dine udvekslingskonti. Alle handelsoperationer på Bitsgap behandles gennem din unikke API-nøgle. Det er en af ​​de sikreste og mest pålidelige måder at bruge en hvilken som helst platform, da det ikke giver nogen anden tilladelse til at få adgang til dine midler eller data. \ R \ n Er Bitsgap værd at bruge? \ R \ nDet er værd at bemærke, at Bitsgap er kommet langt siden lanceringen. Platformens højeste prioritet er at sikre, at dens funktioner er opdaterede med industristandarder, hvis ikke et skridt foran. \ R \ n \ r \ nDens API-funktion blev taget for at bygge bro over det teknologiske kløft mellem børser såvel som øge effektiviteten og sikkerheden. Hvor det mangler, er det i sin ressourceafdeling. \ R \ n \ r \ n Selvom der er en dedikeret vidensbase, giver den stadig ikke et omfattende overblik over, hvordan softwaren bruges. Når det er sagt, hvis du virkelig vil prøve platformen, så skal den gratis prøveperiode give dig en bedre forståelse af, hvordan dens funktioner fungerer. \ R \ n \ r \ nDu bliver nødt til at have oprettet konti på hver børs separat, hvilket betyder at du bliver nødt til at deponere penge på hver platform. Bitsgap er ikke licenseret af nogen regulerende organer, så husk dette. \ R \ n \ r \ nDer er dog nogle områder, hvor Bitsgap virkelig skinner. \ R \ n \ r \ n \ tNem opsætning og integration med børser \ r \ n \ tFuldt automatiserede handelsbots \ r \ n \ tSikker handel med 2048-bit kryptering \ r \ n \ t Omfattende porteføljestyring \ r \ n \ tFå handelsindsigt \ r \ n \ tTilgængelighed af foruddefinerede markedsstrategier \ r \ n \ tEn lang liste med understøttede valutaer og børser \ r \ n \ r \ n Da Bitsgap sigter mod at gøre kryptovalutahandel mere tilgængelig, ville det også være dejligt at have en mobilapp til at få adgang til alle tjenester på farten. \ r \ nBitsgap: Bedømmelse? \ r \ nKryptovalutahandel er nu almindelig, hvilket betyder, at der er en stigende efterspørgsel efter teknisk dygtige handelstjenester. Hvis du er på udkig efter en kombination af avancerede handelsværktøjer, tekniske indikatorer og brugervenlighed, er Bitsgap værd at overveje. \ R \ n \ r \ nSammenlagt er Bitsgap en sikker, sikker og fuldt krypteret platform at handle med. Den automatiserede handelsalgoritme er helt klart en enestående fordel, som giver dig mulighed for at generere en jævn strøm af indtægter med meget lille risiko. \ R \ n \ r \ nPlatformen giver dig også flere måder at kontrollere dine handler gennem en række forskellige markedsordrer og exitstrategier. \ r \ n \ r \ nI betragtning af hvor langt platformen er kommet, er det kun rimeligt at forvente, at Bitsgap introducerer flere ressourcer i fremtiden. Alt i alt har du meget lidt at risikere ved at prøve platformen via dens 14-dages gratis prøveperiode. \ R \ nBesøg Bitsgap","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"},"dato Udgivet":"2021-01-06"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me